We kennen Angelina Jolie allemaal als een beroemde actrice en bewonderen haar om haar mooie gezicht en aantrekkelijke persoonlijkheid. Maar weet je dat ze ook een grote tattoo-liefhebber is en dat ze af en toe in tijdschriften en kranten te zien is vanwege haar nieuwe tattoo-ontwerpen. Ze heeft tientallen tatoeages op haar lichaam en ze blijft ook nieuwe ontwerpen uitproberen.

Angelina Jolie tatoeages en betekenissen

Angelina Jolie’s tattoo-betekenissen:

De tattoo-liefhebber Angelina Jolie’s heeft een heetste vrouwelijke beroemdheid, wat haar extra schoonheid maakt door middel van tatoeages. Hier is een lijst met 9 beste Angelina Jolie-tatoeages die een prachtige look geven.

1. Angelina Jolie-armtattoo:

Deze geografische coördinaten zijn getatoeëerd om het gebied te bedekken waar eerder een drakentattoo en de naam van haar ex-man Billy Bob Thornton waren gegraveerd. Deze coördinaten zijn de breedte- en lengtegraden van de verschillende locaties die haar na aan het hart liggen. Hieronder volgen de betekenissen van hetzelfde:

Angelina Jolie Armtattoo

  • 1e  – Plaats in Cambodja waar Maddox (zoon) werd geboren.
  • 2e – Plaats in Ethiopië waar Zahara (dochter) werd geboren.
  • 3e – Plaats in Namibië waar Shiloh werd geboren (haar dochter van Brad Pitt)
  • 4e – Plaats in Vietnam waar Plax Then (zoon) werd geboren
  • 5e – Plaatsen in Frankrijk voor haar tweeling Vivienne en Knox
  • 6e – Geboorteplaats van Brad Pitt in Oklahoma

 2. Angelina Jolie Tiger-tatoeage op de rug:

Tijger tattoo-ontwerpen is een van de meest geliefde tattoo-ontwerpen onder alle tattoo-liefhebbers over de hele wereld. Angelina heeft een grote Bengaalse tijger-tatoeage op haar onderrug. Deze tatoeage is 12-inch lang en 8-inch breed.

Angelina Jolie Tijgertatoeage op de rug

Deze tatoeage is in 2004 in Bangkok gedaan en er wordt gezegd dat het 2 uur duurde om deze tatoeage te laten zetten. Deze tatoeage is gemaakt om zich te verheugen en haar Cambodjaanse staatsburgerschap te vieren. En het meest interessante feit achter deze tatoeage is dat deze tatoeage is gemaakt in een typisch traditionele Thaise stijl met behulp van een handmatige naald.

3. Angelina Jolie (xiii-13) Tatoeage op arm:

Angelina Jolie (xiii-13) Tatoeage op arm

Angelina had deze tatoeage op haar linker binnenarm. Ze koos deze manier om uit te drukken dat ze niet in bijgeloof gelooft, aangezien nummer 13 in veel delen van de wereld als ongelukkig wordt beschouwd.

 4. Angelina Jolie Arabische tatoeage:

Angelina Jolie Arabische tatoeage

Ze heeft een Arabische tatoeage op haar arm, net onder de elleboog. Deze tatoeage is in Arabisch schrift, wat ‘vastberadenheid’ betekent, wat duidelijk de vaste vastberadenheid van haar tegenover haar werk en leven weergeeft.

5. Angelina Jolie moeder tattoo-kunst:

Angelina Jolie Moeder Tattoo Art

Angelina Jolie heeft de letter M-tatoeage op haar handpalm. Er wordt gezegd dat ze dit gegraveerd heeft als herinnering voor haar moeder, wijlen Marcheline Bertrand. deze is een teken van de pure liefde voor mama.

6. Angelina Jolie-belettering-tatoeage op de nek:

Angelina Jolie belettering tatoeage op de nek

‘Ken je rechten’ is een simpele teksttattoo tussen haar schouderbladen. Het is gegraveerd in gotische lettertypen. ‘Know your rights’ is eigenlijk de titel van het nummer van een van haar favoriete bands. Dit is een live en sterk voorbeeld van hoe muziek ons ​​leven en onze gedachten beïnvloedt.

 7. Angelina Jolie Boeddhistische Pali Incantation-tatoeage op schouder:

Angelina Jolie Boeddhistische Pali

Deze tatoeage bevindt zich op de linkerschouder van Angelina en is gedaan in een hotel in Pathum Thani, 26 mijl ten noorden van Bangkok. Het is een boeddhistische Pali-bezwering die in een Khmer-schrift staat. Dit is eigenlijk de taal van Cambodja. Er wordt gezegd dat ze deze tatoeage heeft laten graveren om haar zoon Maddox en zichzelf te beschermen tegen pech.

 8. Angelina Jolie-tatoeage op heup:

Angelina Jolie tatoeage op heup

Deze grote kruistattoo samen met een Latijnse uitdrukking werd gedaan om de tekens van eerder verwijderde kleine drakentattoo te bedekken. De zin die hier is geschreven is “Quod me nutrit me destruit” wat betekent “wat mij voedt, vernietigt mij”.

 9. Angelina Jolie Tattoo Art op pols Gebied:

Angelina Jolie Tattoo Art op polsgebied

Een tatoeage in runenstijl is een veel voorkomend ontwerp en het meest geliefde ontwerp bij Noren. Deze tatoeage in runenstijl op haar pols is eigenlijk een letter H. Sommige mensen zeggen dat ze dit heeft gedaan om haar liefde voor haar ex-vriend Timothy Hutton of haar broer James Haven te uiten. Maar wat het verhaal achter deze tatoeage ook is, ik hield gewoon van het ontwerp.

Angelina Jolie tatoeages