Shooting Star-tatoeageontwerpen kunnen ook een van de beste opties zijn om op het lichaam geïnkt te worden. Het is ook bekend als vallende ster waar een persoon naar een vallende ster wil. Het wordt als een geluk beschouwd om een ​​vallende ster te zien, volgens de perceptie, maar het feit is dat het een boodschap van God is. De betekenis van de vallende stertattoo is veel geluk. Het vertegenwoordigt een vrije geest en iemand die uniek is.

Sterren als een omtrek kunnen fantasierijk worden bepaald met meer beslissingsvermogen en schaduw. Dit soort ontwerpen zijn vooral geliefd bij meisjes, het ziet er goed uit als ze om hun pols of een zichtbaar deel van het lichaam zoals rug of nek ontwerpen.

Shooting Star-tatoeageontwerpen, ideeën en betekenis

Beste Shooting Star Tattoo-ideeën, ontwerpen en betekenis:

Kijk eens naar enkele genoemde top-of-the-shooting star-tatoeages,

1. Sterren op het oor:

Sterren aan het oor terug

Het is een laag van de drie vallende ster-tatoeage achter het oor, beginnend van groot tot klein. De sterren zijn voor de helft opgevuld met zwarte inkt en voor de helft met grijze inkt. Inkttattoo krijgen op dit lichaamsdeel is moeilijk.

2. 3D-stertattoo:

3D-stertattoo

Het is een 3D-afbeelding van tatoeages van vallende sterren op de pols, waar het zo echt is uitgehouwen dat het lijkt alsof er een sticker is bevestigd. Hier zijn de sterren met elkaar verbonden en zijn alle sterren kleurrijk.

3. Keten van vallende sterren:

Keten van vallende sterren

Het zijn hele grote vallende ster-tatoeages op de arm waar alle grote sterren in veelkleurig zijn. En ze hebben ook een dot shaded patroon. Alle overige sterren zijn ofwel volledig zwart of worden leeg gehouden. Deze tatoeage bedekt de hele onderarm van een man.

4. Traditionele vallende ster:

Traditionele vallende ster

Het is een roze ster-tatoeage op de schouder, wat betekent dat het een geluksbrenger wenst. Het aantal oneven maten van vallende sterren is ook met stralen, dat het aangeeft dat de sterren uit de lucht vallen. Het is de realiteit van vallende sterren

5. Brandende ster-tatoeage:

Brandende Ster Tatoeage

Het brandt tattoo-ontwerpen met vallende sterren op de arm van mannen. Rechts van schouder is de helft van de hand gevuld met zwarte en witte sterren. De rustruimte is ontworpen met een rode kleur zoals een vuur is geplaatst. Het ziet er waanzinnig uit.

6. Sternaamtattoo:

Tatoeage met sternaam

Er is een combinatie van muzieknoten in deze vallende ster-tatoeage met namen. In de middelste naam van een persoon is uitgehouwen met sterren eromheen. Deze tatoeage is opvallend bij de hand en ziet er des te aantrekkelijker uit.

7. Kleurrijke stertattoo:

Kleurrijke stertattoo

Het is een schattige en kleurrijke vallende stertattoo te voet. Er zijn een heleboel kleine vallende sterontwerpen te voet in verschillende kleuren en de stralen vallen naar beneden. De tatoeage valt zelfs op met je schoenen.

8. Shooting Star Cluster-tatoeage:

Tattoo met vallende sterrencluster

Dit idee voor kleine vallende ster-tatoeages is uniek. Er wordt een hele cluster van vallende sterren getekend en daartussen wordt een alfabet geschreven. Als we het zonnestelsel zien, gaat zoiets als dit beeld door met alle felle kleuren.

9. Nektattoo voor mannen:

Nektattoo voor mannen

Dit zijn vallende ster-tatoeages voor mannen die in de nek zijn uitgehouwen. Er is een tweekleurig sterontwerp waarbij alle stralen naar boven gaan. Deze nekpositie zal altijd open zijn, dus men kan deze tatoeage niet verbergen. Het zal zeker opgemerkt worden.

Er vallen dagelijks een aantal sterren en laten zo hun sporen achter in de geest van de weinige gelukkigen die ze te zien krijgen. Het hebben van zo’n tatoeage op het lichaam vertegenwoordigt je optimistische persoonlijkheid. Deze tatoeage ziet er goed uit op de enkel, arm en voet en zelfs achter het oor.