In veel verschillende culturen is het Mary-tatoeageontwerp het meest populaire ontwerp. Dit tattoo-ontwerp is het enige ontwerp dat hun liefde en geloof op spiritueel niveau uitdrukt. Voor Christian is Mary een belangrijk persoon. Jezus werd verwekt door Maria met de hulp van de Heilige Geest. Voordat ze baby Jezus verwekt, wordt aangenomen dat Maria een maagd is. En daarom wordt ze de Maagd Maria genoemd.

Ontwerpideeën voor spirituele Maagd Maria-tatoeages

Verbazingwekkende en schattige tatoeages van de Maagd Maria:

Er worden enkele zeer beroemde tattoo-ontwerpen van Mary gegeven.

1. Biddende Maria-tatoeages:

Biddende Maria-tatoeages

Deze heeft een afbeelding van de Maria vouwende hand en bedekt hoofd. Waaruit blijkt dat ze voor mensen tot God bidt? Je kunt zien dat alle hoeken om haar heen zijn. Deze Mary-tatoeage laat zien dat Mary stond voor kuisheid en zuiverheid.

2. Hoek Mary-tatoeages:

Hoek Maria tatoeages

Christenen geloven dat reinheid een van de eigenschappen is die je helpen om naar de hemel te gaan. Er wordt aangenomen dat de Maagd Maria puur is en dat was de reden dat ze door God werd gekozen om de moeder van de Zoon van God te worden. Deze tatoeage van de Maagd Maria ziet eruit als een hoek vanuit de hemel.

3. Eenvoudige Mary-tatoeages:

Eenvoudige Maria-tatoeages

Deze Saint Mary-tatoeage met bedekt hoofd en ogen open in diepe gedachten zegt: al mijn kinderen komen naar me toe en geven me al je zorgen en stress. Ik zal je vrede en gelukzaligheid geven. Tranen in haar ogen tonen pijn in haar voor de mensen die pijn hebben.

4. Traditionele Mary-tatoeages:

Traditionele Maria-tatoeages

Rooms-katholiek en veel christenen laten dit ontwerp van Weesgegroet tatoeëren wanneer ze in de problemen zaten of wanneer ze gewoon de hoop verlieten. Ze nemen een Weesgegroet als hun moeder om hulp en ondersteuning te krijgen in hun moeilijke periode.

5. Mary-tatoeages in 3D-stijl:

Maria-tatoeages in 3D-stijl

Als ‘Moeder’ zal het beeld van de Maagd Maria altijd aanwezig zijn in het hart en de geest van een christen. Je kunt in deze Mother Mary-tatoeage zien hoe ze haar zoon en kind met liefde en zorg vasthoudt. Bovendien zul je zien dat de hoek naar hen kijkt, deze 3D-tatoeage die je op je rug kunt hebben.

6. Personaliseer Mary-tatoeages:

Mary-tatoeages personaliseren

Het tattoo-ontwerp van de Heilige Maria toont een bedekt hoofd van Maria, een kruis op haar voorhoofd en tranen in haar ogen. Maar nog steeds op zoek naar de hoop en liefde voor je betere helft. In deze persoonlijke tatoeage met Heilige Maria kun je ook de naam van je geliefde schrijven.

7. Zware ontwerp Mary-tatoeages:

Zware ontwerp Mary-tatoeages

Dit mooie en zeer creatieve ontwerp van St Mary met een zwaar gesneden kroon, veel emoties op haar gezicht ook. Vooral ogen vol hoop en pijn voor haar kinderen. Je kunt deze St Mary-tatoeage op je schouder hebben.

8. Hartverwarmende Mary-tatoeages:

Hartverwarmende Mary Tattoos

Voor elk kind is haar moeder alles. Het eerste woord dat een kind leert is Ma. Deze Mama Mary-tatoeage laat de band tussen moeder en kind zien en hoe een kind zich veilig voelt in haar arm. Deze tatoeage herinnert je altijd aan je moeder.

9. Dove en Mary-tatoeages:

Dove en Mary tatoeages

Dove is altijd een symbool geweest van moederschap en vrede. In deze tatoeage van Maria en Jezus zijn Moeder Maria en Jezus Christus met elkaar verbonden. Dove staat voor zorg, toewijding, zuiverheid, liefde en vrede die werden verspreid door Moeder Maria en Jezus Christus.

Dat is de reden waarom Mary-tatoeages zo beroemd zijn. Al vroeg was dit ontwerp beroemd bij vrouwen die hun vrouwelijkheid wilden uiten. Tegenwoordig zijn deze tatoeages meer bekend bij mannen; ze gebruiken dit ontwerp om hun gevoel voor hun geliefde ooit uit te drukken, zoals moeder, vriendin, echtgenoot en familie.