Als het gaat om tribale tattoo-ontwerpen, zijn rugtatoeages erg belangrijk. Ze zien er charmant uit en maken een gedurfd statement onder je leeftijdsgenoten. Het lichaam van een man is als een canvas en de achterkant wordt beschouwd als het duidelijkste deel van dit canvas, dus waarom versier je het niet met iets waar je heel dicht bij voelt. De meeste mensen kiezen voor tribale tatoeages op de rug, omdat elk individu tot een stam behoort en het is bekend dat tribale tatoeages de banden met de cultuur en tradities in verschillende etniciteiten versterken.

Tribale rugtatoeages voor mannen met de beste ontwerpen en ideeën

Beste tribale rugtatoeages voor jongens en meisjes:

Laten we eens kijken naar de top 9 tribal tattoo-ontwerpen op de rug,

1. Mannelijke tribale rugtattoo:

Mannelijke tribale rugtattoo

Meestal worden tribale tatoeages als mannelijk beschouwd. De tribale rugtattoos voor mannen zijn erg traditioneel van aard en hebben een diepe esthetische betekenis. Je kunt deze mannelijke tatoeages laten zien in de sportschool en op het strand. Deze zullen zeker veel aandacht trekken.

2. Achterstuk Tribale rugtattoo:

Rugstuk Tribale rugtattoo

Je kunt ook tribale tatoeages op de bovenrug maken in de vorm van een embleem van je stam die je als een sieraad aan de achterkant kunt laten graveren. Deze tatoeages op de bovenrug zijn een perfecte combinatie van mysterie en verlegenheid. Omdat deze over het algemeen verborgen zijn onder kleding, kan het alleen worden onthuld als iemand het wil laten zien.

3. Tribale rugtattoo in drakenstijl:

Tribale rugtattoo in drakenstijl

Draken zijn de meest voorkomende tribale rugtatoeages voor mannen, vooral bij Aziatische etniciteit. Deze ontwerpen vertegenwoordigen over het algemeen macht, wijsheid en kracht. Het is ook bekend dat deze voorspoed en geluk in ons leven brengen.

4. Tribale tatoeage onderrug:

Tribale tatoeage onderrug

Tribale tatoeages op de onderrug zijn over het algemeen populair bij vrouwen, maar mannen nemen dit tattoo-ontwerp nu ook over. Deze tatoeages op de onderrug worden over het algemeen “tramp stamp” genoemd, maar een tribale tatoeage op de onderrug laten doen is zeer innovatief.

5. Abstracte tribale rugtattoo:

Abstracte tribale rugtattoo

Abstracte tatoeages worden steeds belangrijker omdat ze niet alleen artistiek zijn, maar ook intelligentie overbrengen. De mensen van tegenwoordig krijgen een abstracte tribale tatoeage op de achterkant van hun lichaam. Dat betekent een combinatie van traditionele wijsheid en intellect, maar één ding is zeker, deze tatoeages laten je zeker opvallen en binden je tegelijkertijd met je cultuur.

6. Tribale rug van het hele lichaam:

Tribale rug van het hele lichaam

Tribale tatoeages met volledige rug zijn heel gebruikelijk bij Polynesische stammen. U kunt deze ontwerpen aanpassen en maken volgens uw wens.

7. Dramatische tribale rugtattoo:

Dramatische tribale rugtattoo

Je kunt zelfs een dramatische kijk geven op je tribale tatoeage op de rug. Dit is een combinatie van groen en zwart met een andere structuur die zelf kracht toont. Jonge jongens ontwerpen graag dit stijlpatroon.

8. Tribale rugtattoo in Egyptische stijl:

Tribale rugtattoo in Egyptische stijl

Egyptenaren staan ​​bekend om hun diepe culturele waarde. Deze Egyptische tribale tatoeages op de bovenrug zien er geweldig uit. Voordat een tatoeage wordt genomen, moet een persoon altijd veel nadenken en nadenken en pas dan krijg je het gemaakt. Deze tatoeages hebben een grote betekenis.

9. Roze schedel tribale rugtattoo:

Tribale rugtattoo met roze schedel

Een ander ontwerp in Tribal-tatoeages op de onderrug is een schedeltattoo. Schedeltatoeages zijn over het algemeen symbolisch voor een herinnering dat je uiteindelijk moet sterven, dus maak van elke dag die voorbijgaat de beste dag. Dit zou een motto kunnen zijn van sommige stammen.

De tribale tatoeages op de rug zijn over het algemeen in het zwart gemaakt en deze kleur staat altijd voor mysterie, gratie en kracht. Als je het wilt mixen met een andere krachtige kleur zoals rood en blauw, creëert het ook een verbluffend contrast.