De trend van pin-up-tatoeages kwam door zeelieden die hun hele leven over zee reizen en hun familie achterlaten, om hun vrouwen het gezicht te zien van alledaagse zeelieden trokken hun vrouw als een tatoeage, dit kwam in latere jaren naar voren als de pin-up-meisjes-tatoeage vrouwenkracht en andere gezichten van vrouwen zoals de duivel, droevige en energieke gezichten als tattoo-ontwerp.

Stimulerende pin-up tattoo-ontwerpen voor meisjes

9 coole pin-up tattoo-ontwerpen voor meisjes:

Laten we een korte lezing hebben over de meest populaire top 9 pin-up girl tattoo-ontwerpen.

1. Piraat pin-up girl-tatoeage:

Piraat pin-up girl-tatoeage

Piraten staan ​​​​bekend om hun make-up die op hun gezicht is aangebracht, wat wordt benadrukt door middel van zwarte ogen en met accessoires. Voor die mensen die verliefd zijn op piraten, sta op, dan kunnen ze een pin-up girl tattoo art-ontwerp proberen.

2. Captain Look Pin-Up Girl-tatoeage:

Kapitein Look Pin-Up Girl Tattoo

Zoals we weten, kwamen pin-up-tatoeages van mensen die reizen, manieren zien en hun familie veel missen. Toen besloten om hun vrouw favoriet te laten inkten als een tatoeage. In plaats van simpelweg een vrouwelijk gezicht te schilderen, kan een verandering worden aangebracht door een meisjestatoeage te tekenen met een kapitein opstaan.

3. Zeemeermin pin-up girl-tatoeage:

Zeemeermin pin-up girl-tatoeage

Zeemeerminnen worden beschouwd als de schoonheidskoningin met een perfecte lichaamsvorm die perfect aansluit. De zeemeerminnen, geïnkt als een pin-up tattoo-ontwerp, beeldden de schoonheid van vrouwen en de vrouwelijke natuur uit. Het lichaam van de vissenstaart is geverfd met een blauwgroene kleur en het bovenste deel van het lichaam is geverfd in een bruine huidskleur.

4. Sailor Look Pin-Up Girl-tatoeage:

Sailor Look Pin-Up Girl Tattoo

Een van de meest gedragen tattoo-ontwerpen in pin-upstijl door jongens als een armtattoo-ontwerp. Heren kunnen hun favoriete vrouwelijke actrice inkten als een tatoeage met Pin-ups Sailor-themaontwerp, deze pin-upgirl-tatoeage past goed bij een armtattoo.

5. Vintage Cowgirl Look Pin-Up Tattoo:

Vintage Cowgirl Look Pin-Up Tattoo

Dit soort vintage-look-tatoeage is behoorlijk populair geworden bij jongens en meisjes. Het pinup-tattoo-meisje met een grote hoed en laarzen met een mini A-lijn rok en shirt is een standaardontwerp.

6. Pastry Maker Look Pin Up Tattoo:

Gebak Maker Look Pin Up Tattoo

Dit type pin-up girl met rode polka dot schort gekleed meisje met een dienblad met cake is absoluut een nieuw type tattoo-ontwerp dat een unieke identiteit creëert wanneer het is ontworpen als armtattoo.

7. Duivel Pin-Up Girl-tatoeage:

Duivel Pin-Up Girl Tattoo

Het ontwerp van de Devil Pin-up girl tatoeages laat de andere zwarte emotionele kant van elke vrouw zien, die veel jongens graag als een tattoo-ontwerp hebben dan meisjes.

8. Pin-upmeisje met autotattoo:

Pin-upmeisje met autotattoo

Vrouwen zijn sportief als jongens, is de betekenis die dit tattoo-ontwerp heeft gekocht. Een hete meisjesafbeelding wordt gebruikt naast de rode auto die veel jongens graag hebben van deze pin-up girl-tatoeages als een armtattoo-ontwerp.

9. Vrouwen Power Pin-Up Tattoo:

Vrouwen Power Pin-Up Tattoo

Vrouwen die geloven in het weergeven van vrouwelijk geslacht als een krachtig en sterk geslacht onder de mensen, kunnen deze pinup-tatoeage voor vrouwen tekenen met sterke woorden onder de tatoeage en mannen die de macht van vrouwen onder mensen verspreiden, kunnen hun mening vertegenwoordigen via dit pinup-tatoeageontwerp voor vrouwen.

Pin-up tattoo is ontworpen met een meisjesafbeelding dan een jongensafbeelding, omdat de trend van pin-up girl-tatoeage beroemd en aantrekkelijker is. Een pin-up tattoo van een matroos op de power pin-up tattoo van een vrouw is zeker meer in het oog springend, wat mannen absoluut een tattoo-ontwerp willen hebben.