9 zeldzame en ongebruikelijke klaver tattoo-ontwerpen

Klaver of klaverblad werd overvloedig gezien aan de Ierse kustzijde, wat door St. Patrick werd gezien tijdens zijn reis naar Ierland om het Ierse volk over het christendom te prediken. Om de goedheid van het christendom over te brengen, verwees hij naar klaverblad als het religieuze symbool met drie bladeren als de Heilige Vader, de Zoon en de Geest.

Ongewone klaver tattoo-ontwerpen

Beste en stijlvolle klaver tattoo-ontwerpen:

Om een ​​korte kennis te krijgen, laten we een rondleiding volgen door te lezen over de top 9 klaver tattoo-ontwerpen.

1. Eenvoudig Shamrock-tatoeageontwerp:

Eenvoudig Shamrock Tattoo-ontwerp

Een eenvoudig klavertje drie of klaver tattoo-ontwerp, geïnkt met de typische Ierse kleur die groen is, vertelt ons over het spirituele geloof waardoor mensen meer nadenken over religie en de effecten ervan.

2. Keltisch klaver tattoo-ontwerp:

Keltische klaver tattoo-ontwerp

De Kelten, de oude mensen in Europese landen die trouwe christelijke mensen waren en geloofden dat de Almachtige God altijd herinnerd kan worden door middel van tattoo-ontwerp door een klaverblad. Deze kleine klavertattoo kan worden getrokken uit de arm met het gedraaide knoopbladontwerp.

3. Shamrock Flower met The Crown Tattoo Design:

Klaverbloem met het ontwerp van de kroontattoo

Om het aantrekkelijker te maken, gebruikten Clover-bloemtattoo-ontwerpers hun creatieve ideeën om een ​​eenvoudige driebladige klaver te maken tot een helder ontwerp door een geel kroonontwerp op het blad te combineren. Deze tatoeage kan rond de arm worden geïnkt.

4. Iers klaver tattoo-ontwerp:

Ierse klaver tattoo-ontwerp

Omdat dit concept van klaverbladtattoo afkomstig is uit Ierland, benadrukten de ontwerpers de oorsprong door de tatoeage de Ierse vlagkleur te geven. De tatoeage is geïnkt met zwarte kleur en de kleur van de Ierse vlag is op de zijkanten gespoten.

5. Klavertattoo met schedelontwerp:

Klavertattoo met schedelontwerp

De jongere generatie die graag rocknummers zingt en een cool rockbandleven leidt, dan zit dit soort tattoo-ontwerp goed. Het schedelontwerp is verwerkt in dit klaverblad met drie blaadjes. Deze tatoeage geeft groene inkt met zwarte randen.

6. Kleurrijke klavertattoo met vlamontwerp:

Kleurrijke klavertattoo met vlamontwerp

Om een ​​verandering te brengen in het eentonige tattoo-ontwerp, komt deze kleurrijke tattoo te hulp. De tatoeage is ontworpen met het gebruikelijke klaverbladpatroon, maar het verschil zit in de kleur en het vlamontwerp.

7. Lucky Clover-tatoeageontwerp:

Lucky Clover tattoo-ontwerp

Lucky Clover tattoo-ontwerp is geschreven met het vierbladige patroon dat staat voor geluk met een goede gezondheid, rijkdom, roem en liefde. Aangezien dit type klaverblad zeer zeldzaam is om te zien, wordt dit blad beschouwd als een geluksbrenger.

8. Cartoon klaver tattoo-ontwerp:

Cartoon Klaver tattoo-ontwerp

De cartoon-klaver-tatoeage is inderdaad een glimlach die een tatoeage-ontwerp brengt dat niemand kan ontkennen. Dit tattoo-ontwerp is een unisex-tatoeageontwerp dat is geïnkt met klaverblad als een cartoon met tanden die een wandelstok en Ierse vlag in één hand houden.

9. Hartklaver tattoo-ontwerp:

Hart klaver tattoo ontwerp

Voor meisjes is dit type ontwerp absoluut een geschikt tattoo-ontwerp. Dit ontwerp heeft een hartvorm die een meisjesachtig tintje geeft aan het klaver tattoo-ontwerp. Elk van de klaverblaadjes is ontworpen in de vorm van een hart. Deze tattoo past goed als enkeltattoo of als nektattoo.

Als een manier om St. Partick te herinneren, hebben veel Ieren deze Clover-tatoeage rond de arm of de pols. Veel jongeren hebben dit tattoo-ontwerp rond St. Patrick Day’s gevierd, vooral in Ierland. Afgezien van religieus geloof kunnen mensen deze Shamrock-tatoeage dragen vanwege het schattige ontwerp. Eenvoudige maar coole look die je krijgt als je deze stijl van tattoo-patroon kiest.