Relieken van de Dood !!! Ooit van deze naam gehoord?? Het is een van de beroemde en belangrijke onderdelen van de Harry Potter-serie. Met dank aan JK Rowling die de Harry Potter-serie heeft gemaakt. Harry Potter heeft zijn eigen fanbase over de hele wereld en ja, de relieken van de dood zijn daar een van de belangrijkste redenen voor. Kortom, Deathly Hallows gaat over drie Pervil-broers die elk iets bezaten dat door God of Death was begiftigd. De oudere toverstok, de opstandingssteen en de onzichtbare mantel. Harry Potter had deze 3 nodig om Heer Voldermort te verslaan.

Deathly Hallows-tatoeageontwerpen

Mensen zetten tatoeages die meestal aan hen gerelateerd zijn of waar ze dol op zijn. Mensen gaan vaak voor trendy en unieke tatoeages. Harry Potter-tatoeages hebben over de hele wereld een grote buzz gecreëerd vanwege de verschillende personages in de serie. Een daarvan was Relieken van de Dood. Hier hebben we de eenvoudigste van de relieken van de dood tot de complexe en ook de combinatie van de relieken van de dood met verschillende karakters van de Harry Potter-serie. Je zult deze tatoeages zeker leuk vinden en op je lichaam worden geïnkt.

15 Stijlvolle Deathly Hallows-tatoeageontwerpen:

1. Relieken van de dood met Galaxy Tattoo:

Relieken van de Dood met Galaxy Tattoo

Dit is een van de schattigste tatoeages van de dood met de symbolen van de melkweg eromheen. De stralende sterren met de schaduwrijke spatten hadden ervoor gezorgd dat deze tatoeage er een van de beste tatoeages uitzag in de groep van tatoeages van de dood. Als je wilt dat je tatoeage eenvoudig en toch uniek is, dan moet je dit ongetwijfeld proberen.

 • Lichaamsplaatsing: Om zijn schoonheid te onthullen, kan deze tatoeage in de nek of op de taille of op de pols worden geïnkt.
 • Kleur: Ga voor zwart als primaire kleur en speel met verschillende kleuren voor de spetters en de sterren.
 • Maat: Absoluut een middelgrote definieert zijn schoonheid.
 • Huidskleur: Dit soort tatoeages past het beste bij mensen met een lichte en tarweachtige huid.
 • Geschikt geslacht: Vrouwen van elke leeftijd kunnen het proberen, maar past het beste bij tienermeisjes en vrouwen van middelbare leeftijd die kunnen pronken met hun lichaam.

2. Slechte dodelijke tatoeage:

Wicked Deathly Tattoo

Dit is een voorbeeld van een combinatietattoo. We kunnen hier zien dat de God van de dood de relieken van de dood presenteert en een van de broers draagt ​​het. De meeste slechte personages in deze HP-serie hebben geen fysiek lichaam, maar alleen de omtrek ervan. Hetzelfde is te zien in deze tatoeage. De streken zijn zeer goed gedefinieerd, net als een schilderij op papier en de gekleurde omtrek heeft deze tatoeage tot een van de beste gemaakt.

 • Lichaamsplaatsing: Volgens uw persoonlijke keuze kan dit op de rug of op de borst worden geplaatst, omdat het een goede hoeveelheid ruimte inneemt.
 • Kleur: Alle slechte karakters zijn over het algemeen zwart en daarom moet deze tatoeage in het zwart worden geïnkt met een vleugje kleur voor de omtrek.
 • Maat: Afhankelijk van uw keuze kan dit in medium of groot formaat worden gesneden.
 • Huidskleur: Dit ontwerp ziet er goed uit bij mensen met een lichte huidskleur.
 • Geschikt geslacht: Deze tatoeage is meer gericht op mannen.

3. Phoenix Deathly Tattoo Hallows:

Phoenix Deathly Tattoo Hallows

Dit is een andere combinatie-tatoeage, de relieken van de dood met de feniks. Phoenix in de mythologie is een vogel die herboren wordt of nieuw leven krijgt uit de as. Personen die uit de mislukkingen willen voortkomen en succesvol willen worden, kunnen deze tatoeage ter inspiratie inkten. Dit laat zien dat de persoon een nieuw leven heeft gekregen of is begonnen uit de as die het verleden achterlaat. Dit is echt een inspirerende tattoo.

 • Lichaamsplaatsing: Deze tatoeage ziet er geweldig uit op de rug, maar kan afhankelijk van de maat op de pols of op de borst worden geplaatst.
 • Kleur: Ga voor een contrast voor de gekleurde feniks en donkerzwart voor de relieken van de dood.
 • Maat: Over het algemeen ziet een middelgrote er geweldig uit, maar het is uw persoonlijke keuze om te beslissen over de grotere of middelgrote.
 • Huidskleur: Deze tatoeage kan zowel op een mooiere als een donkere teint worden gedaan, afhankelijk van de kleurkeuze die voor de feniks wordt gebruikt.
 • Geschikt geslacht: Omdat het een inspirerende tatoeage is, is het unisex.

4. Simple Hallows Deathly Tattoo:

Eenvoudige Hallows Deathly Tattoo

Dit is een van de eenvoudigste en leukste tatoeages. Als je een eenvoudige en verfijnde deathly hallows-tatoeage wilt laten tekenen zonder enige onhandigheid, dan zou dit je eerste keuze moeten zijn. Mensen krijgen vaak geen toestemming van hun ouders om een ​​tatoeage te laten zetten, maar als je er een hard nodig hebt, zal dit je ouders plezieren en ook je verlanglijstje aanvinken.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is een nette potloodschets en daarom ziet het er fantastisch uit op elk deel van het lichaam, maar zorgt ervoor dat het wordt onthuld.
 • Kleur: Dit is een eenvoudige en verfijnde potloodschets, zodat de zwarte kleur er schattig uitziet.
 • Maat: Dergelijke tatoeages hebben geen maatbeperkingen. Het is aan jou om te beslissen over de maat, of het nu een grote of een middelgrote of een kleine of zelfs een kleine is.
 • Huidskleur: Deze eenvoudige tatoeage ziet er fantastisch uit bij mensen met een getinte huid, van een mooiere tot bruinachtige teint.
 • Geschikt geslacht: Deze tatoeages zijn niet gender-bevooroordeeld. Het is een pure unisex-tatoeage.

5. Ontworpen Deathly Hallows-tatoeage:

Ontworpen Deathly Hallows-tatoeage

Dit is ook een van de eenvoudigste deathly hallows-tatoeages met een beetje design aan de zijkanten van de driehoek. Als je een eenvoudige deathly hallows-tatoeage wilt met uniekheid erin, probeer deze dan. Dit ziet eruit als een potloodtekening die de tattoo-ontwerper snel en met minder pijn kan inkten.

 • Lichaamsplaatsing: Dergelijke eenvoudige tatoeages kunnen op elk deel van het lichaam worden gegraveerd, maar zien er toch cool uit om de pols, nek of zelfs taille.
 • Kleur: Eenvoudige potloodtekening-tatoeages passen goed in zwarte kleur.
 • Maat: Afhankelijk van de lichaamsplaatsing kan de maat variëren van groter tot kleiner.
 • Huidskleur: Deze tatoeage ziet er cool uit bij mensen met een donkere en lichte huidskleur.
 • Geschikt geslacht: Deze tatoeage ziet er een beetje vrouwelijk uit door het ontwerp eromheen, maar zelfs mannen proberen het.

6. Geciteerde Deathly Hallows-tatoeage:

Geciteerde Deathly Hallows Tattoo

Geciteerde tatoeages spreken over het algemeen uw bedoelingen aan anderen uit. Dit is het beste voorbeeld van 2 of meer combinaties in een enkele tattoo. De citaten die in de tatoeage zijn geschreven (ik zweer plechtig dat ik niets goeds van plan ben) zijn zo sterk dat het duidelijk in het ontwerp te zien is in de vorm van een slang en de donder in het midden. Zo’n soort tatoeages vereist veel geduld om te inkten en ook om geïnkt te worden.

 • Lichaamsplaatsing: Deze tatoeage kan op elk deel van het lichaam worden geplaatst, maar om de aanhalingstekens te onthullen, kunt u deze het beste op de pols plaatsen.
 • Kleur: Zwarte kleur met een paar zwart-grijze tinten ziet er spectaculair uit.
 • Maat: Afhankelijk van waar je deze tatoeage inkt, kan de maat worden gekozen, maar om de aanhalingstekens zichtbaar te maken, is het beter om in middelgrote of grote maat te zijn.
 • Huidskleur: Deze complexe tatoeage ziet er geweldig uit, zowel bij mensen met een donkere als een lichte huid.
 • Geschikt geslacht: Mannen geven over het algemeen de voorkeur aan dit soort tatoeages vanwege hun durf.

7. Magische Deathly Hallows-tatoeage:

Magische Relieken van de Dood

Dit is een veelkleurige mooie tatoeage. Als je een in het oog springende deathly hallows-tatoeage wilt laten tatoeëren, dan zou dit je eerste voorkeur moeten zijn. U kunt de slagen en schaduwen van dit ontwerp waarderen. De glanzende schitteringen met de vleugels maken deze tatoeage buitengewoon. Deze tatoeage zal de persoon zeker speciaal maken tussen de anderen.

 • Lichaamsplaatsing: De schoonheid van deze tatoeages wordt onthuld wanneer ze op de pols of de nek worden geïnkt.
 • Kleur: Zwart moet als primaire kleur worden aangenomen en kan met verschillende kleuren spelen om het er buitengewoon uit te laten zien.
 • Maat: Zo’n soort ziet er elegant uit als ze in medium formaat zijn geïnkt, omdat de grotere er onhandig uit kunnen zien.
 • Huidskleur: Door de veelkleurige kleur ziet dit er fantastisch uit op een lichte huid en personen met een tarweachtige huid.
 • Geschikt geslacht: Deze tatoeage kan met vertrouwen worden gekozen door zowel mannelijke als vrouwelijke groepen.

8. Relieken van de dood met uiltattoo:

Relieken van de Dood met Uil Tattoo

Hedwig het huisdier van Harry Potter is een uil. Dit laat zien dat de uil dodelijke heiligen in zich heeft. Dit is een van de meest gewaagde tatoeages. Er wordt gezegd dat uilen het symbool zijn van wijsheid en beschermer van hun meesters. Mensen die dergelijke kwaliteiten willen laten zien, kunnen dit soort tatoeages inkten. Bovendien is relieken met een uil een dodelijke combinatie.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is een verticale tatoeage, dus het ziet er geweldig uit op de pols of borst of op de rug.
 • Kleur: Kijkend naar de zwarte tattoo met een fijne vulling erin ziet het er dodelijk uit.
 • Maat: Kleine uilen zien er schattig uit, maar passen niet bij dit ontwerp, dus een middelgrote tot grotere ziet er extatisch uit.
 • Huidskleur: Deze tatoeage ziet er goed uit bij een lichte huidskleur dan bij mensen met een donkere huidskleur.
 • Geschikt geslacht: Dit is een unisex-tatoeage, maar vrouwen kunnen het alleen proberen als je ‘s nachts niet bang bent voor de uil.

9. Zweinstein en Harry Porter Hallows-tatoeage:

Zweinstein en Harry Porter Hallows Tattoo

Dit is een veelkleurige en combinatietattoo. We kunnen Harry Potter met zijn bezem zien vliegen en het beroemde spel Zwerkbal zien spelen dat in de ring wordt geplaatst. Op de achtergrond zien we de tinten van de beroemde Hogwarts-school.

 • Lichaamsplaatsing: De meeste van deze tatoeages zien er goed uit om de pols omdat deze onthuld moeten worden.
 • Kleur: Veelkleurig ziet er goed uit en zwarte kleur voor de contouren maakt het het beste.
 • Maat: Een middelgrote ziet er echt mooier uit.
 • Huidskleur: Een tarweachtige en eerlijkere teint zou deze moeten proberen.
 • Geschikt geslacht: Geen balk op het geslacht, zowel mannen als vrouwen kunnen dit uitproberen.

10. De Nagini met Deathly Hallow-tatoeage:

De Nagini met Deathly Hallow Tattoo

Dit is een combinatie van de relieken van de dood en de slang. De slang in de Harry Potter-serie wordt genoemd als Nagini, een huisdier van Heer Voldermort. De meeste volgelingen van de Voldemort hebben deze slangentattoo om hun pols. Een simpele deathly hallows-ring samen met de Nagini maakt het een prachtige combinatie en kan worden geprobeerd.

 • Lichaamsplaatsing: Deze combinatie ziet er geweldig uit wanneer hij op het rug- of borstgedeelte wordt geplaatst, maar hij ziet er dodelijk uit om de pols en zou zeker om de pols moeten gaan.
 • Kleur: Deathly Hallows moet in zwarte kleur worden aangenomen. De Nagini kan zwartgrijs of puur zwart zijn.
 • Maat: Dit is een verticaal ontwerp dat een goede ruimte inneemt en dus ziet er super uit van middelgrote tot grote afmetingen.
 • Huidskleur: Iedereen met een witachtige tot lichte en bruinachtige huidskleur kan dit uitproberen.
 • Geschikt geslacht: Over het algemeen zouden mannen dit moeten proberen. Maar Voldemort heeft zelfs vrouwelijke volgers, dus als je een fan bent van Voldemort in specifieke vrouwen, kun je het ook proberen.

11. De Funky Deathly Hallow-tatoeage:

De Funky Deathly Hallow-tatoeage

Dit funky gestileerde Deathly Hallows-tatoeagesymbool valt op door de geweldige kleurtoepassing erin. Het levendige gebruik van scherpe vullingen in het interne deel van de driehoek en met een groot contrast van het dikke zwarte en subtiel gedempte paars grijs maakt het een van de beste tattoo-ontwerpen.

 • Lichaamsplaatsing: Om de schoonheid van deze tatoeage te laten zien, moet deze op de pols of enkel worden geïnkt (als je vaak komt, hebben we een korte broek).
 • Kleur: De omtrek moet in donkerzwart worden gedaan en de interne vulling in verschillende kleuren naar keuze.
 • Maat: Middelgrote tatoeage ziet er perfect uit omdat deze op de pols of enkel wordt geïnkt.
 • Huidskleur: Dit past het beste bij personen met een lichtere huidskleur.
 • Geschikt geslacht: Deze tatoeages zijn unisex en kunnen door zowel mannen als vrouwen worden uitgeprobeerd.

12. De Vintage Deathly Hallow-tatoeage:

De Vintage Deathly Hallow-tatoeage

Een vintage zwart en grijs Deathly Hallow. Ik hou ervan hoe variatie in schaduw van de bloembladen en bladeren speelt tegen het zwartheidssymbool zelf. De plaatsing van de tatoeage net onder de nek tussen de schouderbladen is een topkeuze voor dit soort kunst.

 • Lichaamsplaatsing: Deze tatoeage is geweldig als hij op de rug wordt geplaatst, maar hij kan ook op de pols of op de enkel worden geprobeerd.
 • Kleur: Zwart met een beetje tinten past het beste bij dit ontwerp.
 • Maat: Afhankelijk van de lichaamsplaatsing kan de grootte variëren van een grotere tot een middelgrote tatoeage.
 • Huidskleur: Dit soort tatoeages ziet er elegant uit bij mensen met een lichte huidskleur.
 • Geschikt geslacht: Dit ziet er helemaal vrouwelijk uit door de bloemen rond het symbool van de relieken van de dood.

13. De hertenpatronus Deathly Hallow-tatoeage:

The Deer Patronaus Deathly Hallow Tattoo

De herten Patronus vormt een goed contrapunt voor de Relieken van de Dood in deze tatoeage. De inktspattechniek met een slimme combinatie van blauw, paars en zwart is een leuke touch. Het totale stuk wordt ook geholpen door de slimme keuze van de kunstenaar om de kop van het hert onaangetast te laten. Het hert heeft ook hard op de gewichten geslagen, gezien zijn absoluut enorme nek en schouders.

 • Lichaamsplaatsing: Deze tatoeage kan op elk deel van het geopenbaarde lichaam worden geplaatst.
 • Kleur: Zwart en lichtblauw passen het beste bij dit ontwerp.
 • Maat: Medium en gedeeltelijk gevuld ziet er gaaf uit.
 • Huidskleur: Elke huidskleur persoon kan dit helemaal proberen.
 • Geschikt geslacht: Deze tatoeage is niet gendergebonden en kan daarom zowel door mannen als vrouwen worden geprobeerd.

14. De Peveril Brothers Deathly Hallow-tatoeage:

De Peveril Brothers Deathly Hallow-tatoeage

Deze tatoeage toont de Peverill Brothers die aan hun magische brug werken om de dood te vermijden. De dunne, minimale zwarte lijnen vormen een geloofwaardige stroomstoot langs de arm van het onderwerp. Funky dot-werk zorgt voor uitzonderlijke schaling en balans voor het spook van de Dood dat over de magische brug zweeft.

 • Lichaamsplaatsing: Deze tatoeage neemt behoorlijk wat ruimte in beslag, dus hij ziet er spectaculair uit als hij op de rug of pols of op de borst wordt geplaatst.
 • Kleur: Donkere tinten zoals zwart of grijs kunnen worden gebruikt om de aard van deze tatoeage vast te stellen.
 • Maat: Er moet absoluut een grotere worden aangenomen vanwege de vele karakters die in het ontwerp aanwezig zijn.
 • Huidskleur: Een witachtige of lichte huidskleur kan dit proberen.
 • Geschikt geslacht: Geslacht Geen maat. Ze kunnen dit allemaal uitproberen.

15. The Elder Wand Deathly Hallow Tattoo:

The Elder Wand Deathly Hallow Tattoo

Een unieke kijk op de Relieken van de Dood, waarbij de Schotse distel wordt opgeroepen om de Oudere toverstaf te vertegenwoordigen. Het is een slimme wijziging en helpt het idee van de tatoeage te individualiseren. Dit is een goed gemaakte zwarte tatoeage.

 • Lichaamsplaatsing: Om zijn schoonheid te onthullen, moet deze tatoeage op de pols of in de nek worden gesneden.
 • Kleur: Deze tatoeage ziet er elegant uit wanneer een gewone zwarte of grijze kleur wordt gebruikt.
 • Maat: Een middelgrote past om de pols of om de nek.
 • Huidskleur: Voor degenen met een mooiere huid is deze tatoeage ongetwijfeld de beste.
 • Geschikt geslacht: Zoals we kunnen zien, heeft deze tatoeage geen neiging tot welk geslacht dan ook en kan daarom door iedereen worden geprobeerd.

Deze deathly hallows-tatoeage is tegenwoordig een van de meest populaire en trendy geworden omdat het eenvoudige ontwerp van een driehoek met een incircle kan worden gegeleerd of gecombineerd met een van de beroemde personages of citaten of zelfs artistieke ontwerpen. Maar voordat u besluit deze tatoeage te inkten, maakt u er een schets van op papier en raadpleegt u een groot kunstenaar.