Vogeltattoo-ontwerpen met afbeeldingen

De nieuwe rage die de moderne wereld heeft gezien, zijn tatoeages. Door alle sferen en bronnen van kunstwerken toe te eigenen, heeft tatoeage nu een niveau van een trend bereikt waarbij een tatoeëerder nu wordt erkend als een volwaardig beroep. Meer voorkomend in het westen, hebben tatoeages mensen uit alle lagen van de bevolking verleid, of ze nu oud of jong zijn. Een van de meest voorkomende ontwerpen zijn de vogels, bijvoorbeeld popster Demi Lovato heeft een zwerm vogels die in haar hand opstijgt. Vogeltattoo-ontwerpen zijn het meest bekend over de hele wereld. Deze zien er heel schattig uit en zijn vooral geliefd bij jonge meisjes. Gebaseerd op enkele van de beste tatoeages van vogels, hier is een lijst van alle tatoeages van vogels die van pas kunnen komen als je er een overweegt.

Beste vogeltatoeages met afbeeldingen en betekenissen:

Een vogeltattoo laten doen, is iets dat je geest zou laten zien. Vogels zijn het symbolische icoon van vrijheid omdat ze vleugels hebben en geen grenzen en scheidingen in de lucht hebben. Ze hebben geen land, geen staat, geen religie. Ze weten alleen maar hoger en hoger te vliegen. Een persoon die een vogeltattoo kiest als hun individualiteit, wordt als ambitieus beschouwd, verlangt naar een leven als een vogel. Je kiest ervoor om een ​​vogel op je lichaam te hebben. Dit laat zien hoe dapper je bent.

Het maakt niet uit dat je 100 keer valt, verlies nooit de hoop om hoog te vliegen zoals de vogel, zelfs de vogels die je met vleugels bent geboren, vallen vaak als ze leren vliegen. Toch hebben verschillende vogels een andere betekenis. Enkele van de beste verbazingwekkende tattoo-ontwerpen voor vogels met betekenissen en afbeeldingen voor zowel mannen als vrouwen die momenteel in de trend zijn en de verbeterende factor aan je uiterlijk toevoegen, zijn.

1. De exotische kraanvogeltattoo:

tattoo ontwerpen voor vogels

Mannen en vrouwen zijn het meest dol op het ontwerp van kraanvogeltatoeages, omdat het bekend staat om geluk, vrede en voorspoed. Kraanvogels zijn de vogel die bekend staat om geluk, liefde, en zijn religieuze symbolen zijn talrijk in verschillende samenlevingen over de hele wereld. In Japan wordt erop vertrouwd dat kraanvogels gunstig geluk en een geliefd huwelijk brengen, alles bij elkaar genomen, kraanvogelreferenties bedekt tussen de plooien van huwelijkskimono’s en verschillende ontwerpen.

 • Best geschikt voor: Kraan-tatoeages zijn typisch oogverblindende tattoo-ontwerpen met vogels voor vrouwen en mannen, bedoeld om de uitstekende lijnen en het onberispelijke kader van het wezen te benadrukken.
 • Bij voorkeur inkt: Kies voor een zwarte kleur, met een donkerdere tint bruin voor de kraanvogel en de achtergrond. En rode kleur om de kroon van de kraan te vullen.
 • Waar: Dit ziet er het beste uit op de schouders of op de rug.
 • Maat: Een middelgrote tatoeage werkt goed.
 • Huidskleur: Ideaal voor tarwe en mensen met een lichte huid.

2. Heavenly Eagle Bird-tatoeage op de rug:

Heavenly Eagle Bird-tatoeage op de rug

Eagle is een voorbeeld van vrijheid en bescherming. Dit prachtige gevederde wezen is al enige tijd een beeld van spiritualiteit, wijsheid en kracht. De Adelaar stijgt op zonder beperkingen hoog over de bergen en door de valleien. Dit soort tatoeages van vogels hebben bovendien een bovenaardse component en worden beschouwd als een weergave van de hemelvaart van Christus na zijn martelende moord. Als jij degene bent met een hoge ambitie, kies dan voor deze traditionele vogeltattoo.

 • Best geschikt voor: Dit soort tattoo-ontwerpen voor vogels zijn bekend bij mensen die vrij en buitensporig moeten zijn. Het is een van de beste tattoo-ontwerpen voor vogels voor meisjes.
 • Bij voorkeur inkt: Gele kleur zou gaan voor de mond en voeten. Rode, blauwe en zwarte kleur zouden het lichaam, de vleugels en de veren maken.
 • Waar: Dit is het meest geschikt op de rug.
 • Maat: Een middelgrote tot grote tatoeage goed geweldig.
 • Huidskleur: Ideaal voor een lichte huid.

3. Stijlvolle vogelveren-tatoeages:

Stijlvolle tatoeages met vogelveren

Al sinds het begin van de mensheid hebben mensen veren constant gewaardeerd om hun uitmuntendheid. Voor sommigen wordt gedacht dat de veren van een specifiek gevogelte gewijde zegeningen zijn van de goddelijke wezens en ze worden behandeld met de meest verheven mate van aanbidding die de individuen van de stam kunnen bieden. Van het ijskoude blauw van de pluimen van een pauw tot het gloeiend hete rood van een feniks, deze realistische vogeltattoo is er in alle soorten, maten en tinten.

 • Best geschikt voor: Dit is het meest geschikt voor meisjes. Omdat de veer ook lijkt op een zachte aanraking, vergelijkbaar met de delicatesse van meisjes.
 • Bij voorkeur inkt: Kleurrijke inkten kunnen je helpen een echte veer te krijgen, terwijl zwart het beste is voor alle tatoeages
 • Waar: Het meest geschikt op de rug of op de borst.
 • Maat: Kleine tot middelgrote veren zien er geweldig uit.
 • Huidskleur: Geschikt voor alle huidtinten, of het nu tarwe of eerlijk is.

4. Paradijsvogeltattoo:

Paradijsvogel Tattoo

Zo’n vogeltattoo voor mannen zou dus betekenen dat je dapper en rijk bent. Men vertrouwt erop dat deze vogels uit het paradijs komen en hebben gezworen nooit op aarde te komen. Ze symboliseren sterk de afscheiding van natuurlijke zorgen. Het vertegenwoordigt de interne krijger. Een tatoeage met een gevleugeld hemelwezen zou impliceren dat je vertrouwt op het grote hiernamaals, het paradijs, en dat je het leven beschouwt.

 • Best geschikt voor: Meestal de voorkeur van mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Kleurrijke inkt zoals rood, groen en blauw voor het vullen en zwart voor de omtrek.
 • Waar: Enkel is de keiharde plek om deze vogeltattoo op je lichaam te dragen.
 • Maat: Een middelgrote zou het beste zijn om dit hemelse wezen duidelijk te laten zien.
 • Huidskleur: Geschikt voor een lichte huidskleur.

5. Black Bird Tattoo-ontwerpen:

Zwarte vogel tattoo ontwerpen

De Raaf wordt aangegeven terwijl hij uitkijkt naar dingen eromheen terwijl hij op een tak of een ander item zit, wat het gebruikelijke beeld van het gevleugelde wezen versterkt of het wezen dat tijdens de vlucht kan worden afgebeeld. Deze vliegende vogel tatoeages laten je zien als een raaf, zijn meer dan alleen maar scherpe oplichters; het zijn scherpe overlevers en gerespecteerde totems van de goddelijke wezens. Onze bevooroordeelde indruk van deze wezens is saai en onheilspellend, op deze manier nemen briljante blauwe en vrolijke gele tinten een verwaarloosbare rol in deze plannen. In de meeste gevallen.

 • Best geschikt voor: Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Zwarte inkt is perfect, je kunt ook voor donkere tinten blauw gaan.
 • Waar: Pols, enkel, borst, rug zijn geschikte lichaamsdelen om een ​​raaf te tekenen.
 • Maat: Klein formaat past bij iedereen.
 • Huidskleur: Geschikt voor alle huidtinten.

6. Tribal vogel tattoo-ontwerp:

Tribal vogel tattoo ontwerp

De Raaf wordt aangegeven terwijl hij uitkijkt naar dingen eromheen terwijl hij op een tak of een ander item zit, waardoor het gebruikelijke beeld van het gevleugelde wezen of het wezen dat tijdens de vlucht wordt afgebeeld, wordt versterkt. Deze vliegende vogel tatoeages laten je zien als een raaf, zijn meer dan alleen maar scherpe oplichters; het zijn scherpe overlevers en gerespecteerde totems van de goddelijke wezens. Onze bevooroordeelde indruk van deze wezens is saai en onheilspellend, op deze manier nemen schitterende blauwe en vrolijke gele tinten een verwaarloosbare rol in deze plannen. In de meeste gevallen.

 • Best geschikt voor: Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Zwarte inkt is perfect, je kunt ook voor donkere tinten blauw gaan.
 • Waar: Pols, enkel, borst, rug zijn geschikte lichaamsdelen om een ​​raaf te tekenen.
 • Maat: Klein formaat past bij iedereen.
 • Huidskleur: Geschikt voor alle huidtinten.

7. Polszwaluwvogels-tatoeage:

Pols Zwaluw Vogels Tattoo

Een andere vorm van veel voorkomende mooie vogeltattoo zijn de zwaluwen. Slikt gevleugelde wezens van schoonheid, vrede, bescherming en moederschap. Deze vliegende wezens zijn eminente poortwachters en verdedigers in verschillende conventies. Voor zeelieden was een zwaluw een teken van een beschut avontuur en voor de oude Egyptenaren verzekerden ze de zielen van de doden. In het christendom spreken zwaluwen en mussen tot Gods aanbidding en Zijn garantie om een ​​bedachtzame en zorgvuldige blik op zijn aanhangers te houden.

 • Best geschikt voor Deze eenvoudige vogeltattoo is prachtig ontworpen voor vrouwen.
 • Bij voorkeur inkt: Zwarte inkt met een beetje rode tint maakt het geweldig.
 • Waar: Op de pols of enkel kun je het beste twee kleine zwaluwen laten vliegen.
 • Maat: Klein formaat past bij elk meisje.
 • Huidskleur: Geschikt voor elke huidskleur.

8. Papieren vogeltattoo:

Papieren Vogel Tatoeage

De kraanvogels zijn duidelijk de meest prominente origami-tatoeages, naast papieren vliegtuigen en pontons, maar je kunt je eigen meest geliefde wezen kiezen. Dit is een van de unieke tattoo-ontwerpen voor vogels op de handen. Bijna als vogels die op een flinterdun oppervlak zijn getekend, heeft deze tatoeage een geheel nieuwe kant van het ontwerp waarbij de kleur licht en zacht is, waardoor de tatoeage bijna lijkt alsof hij op een dun papieroppervlak is geschetst.

 • Best geschikt voor: Mannen geven meestal de voorkeur aan dit soort tattoo-ontwerp.
 • Bij voorkeur inkt: Kleuren zoals rood, zwart, bruin voor de vogel en de bloemen met perzikroze hechten zich aan groene stengels en laten succesvolle testamenten maken een geweldig kunstwerk.
 • Waar: Beste op wapens.
 • Maat: Dit is een groot formaat tattoo-ontwerp dat de arm volledig bedekt.
 • Huidskleur: Een lichte huidskleur is het beste voor dit tattoo-ontwerp.

9. Een tattoo-ontwerp voor vogelvergaderingen:

Een vogelvergadering tattoo-ontwerp

We hebben allemaal gewone vogeltattoos gezien die zich vanaf een oppervlak verspreidden, hoogstwaarschijnlijk een veer, maar het is vaak een nieuw gezicht wanneer een miljard vogels in een cirkel samenkomen tot een convergerend punt. Wanneer je een kijkje neemt bij een groep gevleugelde dieren die rondvliegt, laat het je met een positief gevoel in de steek. Ze zien eruit alsof ze met een specifieke reden in de lucht zijn en rondvliegen in een poging daaraan te voldoen.

 • Best geschikt voor Het beste voor meisjes.
 • Bij voorkeur inkt: Zwart is het beste.
 • Waar: Alleen je rug heeft genoeg ruimte om zoveel vogels bij elkaar te verzamelen.
 • Maat: Groot formaat is een geschikte optie om alle vogels te bedekken.
 • Huidskleur: Tarwe tot lichte huidskleur.

10. Barstende vogelstattoo:

Barstende Vogels Tattoo

Een van de meest voorkomende vogeltattoos voor een man die menig huid heeft versierd, is de verentattoo. Gewoonlijk wordt een veer opgemaakt als onderdeel van het kernelement en vanaf de bovenkant begint een uitbarsting van verenspecificaties die in prachtige vogels veranderen terwijl ze wegvliegen. hetzelfde is hier gedaan, maar alleen met veel precisie en detail. Hier beginnen de veren vanaf de onderkant en de bovenste veer verspreidt zich vervolgens in een zwerm vogels die hoog vliegen.

 • Best geschikt voor: Meest geschikt voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Zwart is een geschikte inkt.
 • Waar: Rug.
 • Maat: Groot formaat, want het is de reeks veren die van je middel tot je schouder omhoog gaan.
 • Huidskleur: Tarwe en lichte huidtinten.

11. Rainbow Birds-tatoeageontwerp:

Regenboog vogels tattoo ontwerp

Hier is nog een nieuw concept voor vogeltatoeages, de regenboogkleurige vogel. Het begint met een feniksvogel met zijn elegante veren waarschijnlijk ergens neergestreken. De draai eraan komt met het levendige kleurenpalet dat de veren van de vogel kleurt. Deze verschillende kleur vergelijkt zichzelf met de regenboogkleuren als de ene kleur overgaat in de andere. Dit is een van de mooiste tattoo-ontwerpen voor vogels voor vrouwen.

 • Best geschikt voor: Ziet er goed uit voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Kleurrijke inkten hebben de voorkeur, het kan een totaal van uw keuze zijn om alle kleuren van de regenboog te bedekken.
 • Waar: Schouder is een geschikte locatie.
 • Maat: Grote maat
 • Huidskleur: Tarwe huidskleur is goed voor elke kleur of regenboog

12. Aquarel vogeltattoo:

Aquarel Vogel Tatoeage

Onder de nieuwe hype van tatoeages hebben de waterverftattoos onmiddellijk erkenning gekregen en een dergelijk artefact is deze waterverftattoo van vogels, waar de tatoeage misschien verre van levensecht is, maar de gesmolten kleuren die er in een abstracte vorm tegen worden gespoten, maken het er uniek en aangrijpend uit . Deze mooie vogeltattoo is een unieke showcase van menselijke kunst.

 • Best geschikt voor: Ziet er schattig uit meiden.
 • Bij voorkeur inkt: Tinten blauw, met een snuifje groen, maakt een geweldige aquarel vogel, zwart is gekozen om de omtrek te tekenen een paar druppels rood om het des te echter te maken.
 • Waar: Schouder, rug zijn de twee geschikte locaties voor deze prachtige aquareltattoo.
 • Maat: Middelgrote maat zou geschikt zijn.
 • Huidskleur: Tarwe en lichte huidtinten.

13. Vurige Phoenix:

Vurige Phoenix

Dit is weer een andere vorm van Phoenix, de originele soort waarbij volgens de mensen de Phoenix, de vogel die uit zijn as kan herrijzen, gekleed is in vurig rood wat hem een ​​branderig gevoel geeft. Zelfs de veren van deze Phoenix zijn zo geconstrueerd dat elke streng van een veer lijkt op die van een laaiend vuur. Deze unieke vogeltattoo is een heel cool concept voor een bareback-tatoeage.

 • Best geschikt voor: Geschikt voor meisjes.
 • Bij voorkeur inkt: Verschillende tinten rood vormen een geweldige vurige feniks.
 • Waar: Bij voorkeur aan de achterkant.
 • Maat: Grotere maten zijn geweldig om je rug te bedekken.
 • Huidskleur: Eerlijke huidtinten zijn het beste voor deze tatoeage.

14. Bird In Love Shape-tatoeage:

Vogel in liefdesvorm tatoeage

Voor een schattige kleine vrouwelijke tatoeage op de pols of schouder zou een grote aantrekkingskracht moeten zijn. Dit is een kleine vogeltattoo die bijna komisch is op een manier waarop de vogel wordt getoond om verliefd te zijn. De twee gedetailleerde grote mooie ogen openen het raam naar haar hart. Als dit wordt gecombineerd met een uitbarsting van kleuren, kan het wonderen doen voor deze tatoeage.

 • Best geschikt voor: Geschikt voor meisjes.
 • Bij voorkeur inkt: Zwart of blauw zijn goede kleuren voor deze schetsmatige tatoeage.
 • Waar: Pols en rug zijn twee geschikte lichaamsdelen voor deze tatoeage om te worden geïnkt.
 • Maat: De maat moet klein zijn, of je kunt ook medium kiezen om er goed uit te zien.
 • Huidskleur: Geschikt voor alle huidtinten.

15. Vogel op schedel tattoo-ontwerpen:

Vogel op schedel tattoo ontwerpen

Deze specifieke tatoeage is meer van een donkere oorsprong waar een vogel, pikzwart in zijn kleding, hoogstwaarschijnlijk een raaf of een kraai bovenop een ietwat komische menselijke schedel zit. Door het pure gebruik van lijnen en urenlange concentratie heeft de kunstenaar de veren van dit donkere wezen prachtig in de tekening overgebracht. De schaduw in de schedel is precies en doelgericht en dat geldt ook voor de blik van de vogel. Dit is een van de meest wenselijke en vol voelende tattoo-ontwerpen voor vogels op de armen.

 • Best geschikt voor: Geschikt voor mannen.
 • Bij voorkeur inkt: Zwart kan alleen het beste zijn om raaf te complimenteren.
 • Waar: Armen, schouder, enkel, rug zijn goede locaties.
 • Maat: Klein tot middelgroot.
 • Huidskleur: Geschikt voor tarwe en lichte huidtinten.

Aanvullende tips:

Velen van ons zonder zelfs maar het geheim te kennen dat begraven ligt in het ontwerp van de vogel, de roze tint en de gelijkenis van elke tatoeage op elk lichaam, worden gek, alleen maar om een ​​tatoeage te laten kerven. Houd deze tips in gedachten bij het kiezen van deze geweldige vogeltattoos als uw individualiteit:

 • Kranen vertegenwoordigen een lang leven en onsterfelijkheid.
 • Valken symboliseren een schild of een beschermer.
 • Uilen zijn de emblematische figuren van Dood, Wijsheid en Deugd.
 • Nachtegalen zijn Liefdes- en Verlangende wezens.
 • Pauwen staan ​​bekend om geboorte, levensduur en liefde.
 • Mussen zullen je hoop, vruchtbaarheid en opstanding aanmoedigen.
 • Adelaars zijn voor geluk.
 • Raaf lijkt op een soort negativiteit.

Meer tattoo-ontwerpen:

Vogeltattooontwerpen met afbeeldingen 1

Vogeltattooontwerpen met afbeeldingen

Vogeltattooontwerpen met afbeeldingen 3

Vogeltattooontwerpen met afbeeldingen

Vogeltattooontwerpen met afbeeldingen

Vogeltattooontwerpen met afbeeldingen 6

Vogeltattooontwerpen met afbeeldingen 7

Vogeltattooontwerpen met afbeeldingen 8

Vogeltattooontwerpen met afbeeldingen 9

Vogeltattooontwerpen met afbeeldingen 10

Vogeltattoos zijn al enkele jaren in zwang. Er is een enorm aantal soorten vogels met elke positieve betekenis en representatie. Naast hun positieve implicaties, zijn gevederde wezens geweldige contouren voor tatoeages vanwege hun energieke tinten die er geweldig uitzien op de menselijke huid. Welnu, er zijn veel meer tattoo-ontwerpen voor vogels, het hangt er helemaal van af welk ontwerp bij je past, hoe meer je ziet, hoe meer je in de war raakt. In plaats van ze gewoon omhoog te scrollen totdat je er een kiest en laat ons in de reactie weten waarom je daarvoor kiest.