Oortattoos zijn klein en uniek, voor tattoo-ontwerp krijg je geen groot gebied in dit type oortattoo-patroon. Dergelijke tatoeages die zowel dichtbij als rond het oor worden geplaatst, zijn ook beperkt door de ruimte. Potentiële resultaten zijn onschatbaar, dus dit soort oortatoeages zijn ook noodzakelijk voor onderzoek en kosten. Vanwege de grootte van het oorgebied is het essentieel om ervoor te zorgen dat u uw geld gebruikt voor meer gebruik.

Oortattoo is een van de dingen om je gevoelens te uiten, hoewel het ook pijnlijk maar gevoelig kan zijn. Er kunnen verschillende stijlen oortatoegering zijn binnen en buiten het oor. Er zijn veel beroemdheden die deze oortatoeage hebben gedaan. Tatoeage op de oren ziet er klein en schattig uit.

Beste en stijlvolle Tiny Ear-tatoeages voor dames en heren:

Laten we hier kijken met getoonde schattige en kleine oor-tatoeages die je zullen verbazen.

1. Achter het oor Cat Design-tatoeage:

Achter het oor Cat Design-tatoeage

Het is een mooie kattenoor-tatoeage achter het oor. Een zeer vertederende kleine kat is getekend met zwarte inkt die op zijn kop kijkt. Het lijkt alsof deze kat naar de haren van deze dame kijkt. Een tatoeage met zwarte inkt op een lichte huid lijkt geweldig te zijn.

2. Veerpatroon op oortattoo:

Veerpatroon op oortattoo

Het is een kleurrijke oortattoo met kleine veertjes. Er is een blauwe kleur fijne veer achter het oor getekend. Deze blauwe kleur veer achter een oor ziet er aantrekkelijk en prachtig uit. Elke sectie van de veer is prachtig aangeraakt.

3. Tiny Elephant Paint-tatoeage:

Tiny Olifant Verf Tattoo

Deze tatoeage achter het oor heeft een open olifantenontwerp. Een schattige kleine olifant is achter het oor geschilderd. De enige zwarte omtreklijn is gemaakt om de vorm van een olifant te geven. Het geeft een aantrekkelijk uiterlijk aan het oor en deze olifant ziet er iedereen dierbaar uit.

4. Binnenoor Skull Shade Tattoo:

Binnenoor Schedel Schaduw Tattoo

Er is een schedelgezicht in oor-tatoeages. Dit schedelgezicht duidt het gevaarsteken aan. Het is moeilijk en pijnlijk om tatoeages in het oor te hebben. Er is een klein schedelgezicht en daaronder zijn er twee stokken die kruiselings met elkaar worden gehouden.

5. Symbolische tatoeage met muzieknoot:

Symbolische tatoeage met muzieknoot

Deze binnenoortattoo heeft weinig muzieknoten. Dit teken wordt voornamelijk gebruikt voor westerse noten. Een man die deze tatoeage heeft ondergaan, moet verliefd zijn op muziek. Er is een volledige reeks muzieknoten in het oor getekend om het uitgebreid te maken.

6. Angel Wing-ontwerp achter oor-tatoeage:

Angel Wing-ontwerp achter het oor-tatoeage

Deze man heeft een halve vleugel van een engel achter het oor. Deze kleine tatoeage op het achteroor is groot en de vleugel is verbonden met een pijl die naar beneden gaat. Deze schattige engelenvleugel geeft een charmante uitstraling en ziet er betoverend uit.

7. Kleine bloem reguliere oortattoo:

Kleine bloem Regelmatige oortattoo

Het is een sensationele rozenbloemoortattoo met bladeren en doornen. Achter het oor is een klein bloemmotief getekend, wat er verleidelijk uitziet. Deze tatoeage heeft een exacte rozenblaadjesvorm en dit kan een geliefde aanspreken.

8. 3D-effect op oor-rugtattoo:

3D-effect op oor-rugtattoo

Het is een 3D-effect kleine oortattoo onder het oor. Het is een gevaarlijk insect en het lijkt alsof er een origineel insect onder het oor is geplaatst. Het gezicht en de poten van dit insect krijgen echt effect. De tinten van de benen verschijnen in de nek.

9. Pauwenveerpatroon Oortattoo:

Pauwenveerpatroon Oortattoo

Deze kleine tatoeage in het oor beschrijft een gunstige pauwveer. De pauwenveren worden als een geluksvogel beschouwd en veel mensen bewaren ze in hun boeken of thuis om een ​​positieve vibratie te brengen. De tatoeage op de oorhelling geeft goede rondingen.

10. Stersymbool achter je oortattoo:

Stersymbool achter je oor-tatoeage

Er is een lijn van kleine en grote stertattoo achter het oor. Grote sterren zijn open en kleine sterren zijn opgevuld met inkt. De serie sterren achter een oor ziet er charmant en boeiend uit. Deze sterren kunnen magie toevoegen aan je leven.

11. Love Birds Couple Special Ear Tattoo:

Liefde vogels paar speciale oor tattoo

Het is een romantische achteroor-tatoeage van dwergpapegaaien. Twee mooie dwergpapegaaien zitten op een boom en deze tatoeage kan een geliefde keuze zijn. Het tatoeëren van dwergpapegaaien op het sensuele lichaamsdeel van een dame kan de verloren charme in je relatie terugbrengen.

12. Symbolische oortattoo met zwarte driehoeken:

Symbolische oortattoo met zwarte driehoeken

Deze man heeft een driehoekige tatoeage op het oor ondergaan. Over het hele oor is opgevuld met ongelijke maten driehoekige ontwerpen. De tatoeage is gemaakt met effen zwarte inkt en door deze tatoeage wordt het hele oor gemarkeerd.

13. Ster met diamantpatroon oortattoo:

Ster met diamantpatroon oortattoo

Deze dame heeft een kleine oortattoo binnen en buiten het oor gedaan. Een diamant is in het oor getekend en twee kleine sterren zijn buiten het oor getekend. Deze combinatie van diamanten en sterren ziet er delicaat uit en nodigt uit tot prachtige opmerkingen.

14. Waanzinnig creatieve tatoeage:

Waanzinnig creatieve tatoeage

Een artiest heeft een extreme mate van creativiteit toegevoegd om deze tatoeage op het oor te maken. Een ontwerp van de schakelaar wordt getekend met AAN en UIT geschreven. Kijkers denken misschien dat het brein van deze persoon wordt bediend door deze schakelaar.

15. Zonsopgang gepersonaliseerde tattoo:

Zonsopgang Gepersonaliseerde Tattoo

Het is een zoete binnenoortattoo bovenop het oor die de opkomst van de zon weergeeft. De zon komt op en verspreidt zijn stralen over de hele wereld, dat is de betekenis van deze tattoo-afbeelding. De opkomst van de zon verspreidt altijd positieve energie in de atmosfeer.

Je kunt kleine oor-tatoeages krijgen van een van deze ontwerpen en je charmante persoonlijkheid laten zien. Uit verschillende ontwerpen zoals bloem, kat, veer, enz. Het zou moeilijk voor u zijn om er een te kiezen. Hoewel er ook veel meer ontwerpen zijn. Terwijl je een ontwerp voor je oor kiest, moet je de kwaliteit van de kleur controleren, want soms krijg je te maken met huiduitslag, dus wees voorzichtig bij het kiezen van een tattoo-ontwerper. Ga voor een tijdelijk ontwerp en geniet van je oortattoo tot het moment waarop het vervaagt. Je krijgt goede reacties op je oortattoo-ontwerp; probeer een uniek ontwerp dat zal pronken met je onstuimige stijl.