Veel mensen houden van tattoo-ontwerp, maar de waanzin en liefde voor tatoeages is te zien bij acteur en zanger over het hele lichaam, genaamd Zayn Mallik. Hij is een persoon die beroemd en bekend is om veel dingen, maar zijn passie voor inkten is te zien aan het feit dat hij ongeveer 51 verschillende eigenaardige afbeeldingen over het hele lichaam heeft getatoeëerd, waardoor hij er ook anders uitziet dan andere artiesten. Zayn Malik-tatoeages zijn niet beperkt tot één manier; hij blijft nieuwe, innovatieve ontwerpen stylen die hem zeker meer bekendheid en schijnwerpers zullen brengen. Sommige tatoeages geven zijn perceptie van zijn leven weer, terwijl andere laten zien wat hij siert en van iemand houdt.

Zayn Malik-tatoeages

15 Beste ideeën en betekenis voor tatoeages van Zayn Malik 2021:

Laten we allemaal eens kijken naar de top 15 tattoo-ontwerpen van Zayn Mallik.

1. Geweldig ontwerp van Zayn Malik-tatoeages:

Geweldig ontwerp van Zayn Malik-tatoeages

Een persoon houdt van tatoeages en hun ijver om ze weer te geven is te zien op zijn lichaam dat bijna is geïnkt met prachtige afbeeldingen. Hier heeft hij reeksen ontwerpen gestyled die zijn borst en schouder bedekken op zo’n manier dat waar hij het blote lichaam is, de andere persoon op hem kan vallen en niet zou stoppen met het prijzen van zijn ontwerpen.

2. Gloeiend ontwerp van Zayn Malik-tatoeages:

Gloeiend Zayn Malik-tatoeagesontwerp

Zayn is een echte tattoo lover en hij heeft tattoo designs over zijn hele lichaam. Hier heeft hij een lichtzwaard met UV-inkt ontworpen die zal gloeien in zwart licht tussen de vingers en een meer verrassende uitstraling aan zijn persona geeft..

3. Uniek ontwerp van Zayn Malik-tatoeages:

Uniek ontwerp met Zayn Malik-tatoeages

Dit is een schattig en elegant yin-yang tattoo-ontwerp afgebeeld op de pols van Zayn, het tattoo-ontwerp ziet er echter heel eenvoudig uit, maar heeft een geweldige symboliek. De donkere schaduw, yin is het schaduwgedeelte en het verlichte gedeelte weerspiegelt de passie en groei van zijn werk.

4. Geblokte vlag Zayn Malik Tattoos Design:

Geblokte vlag Zayn Malik Tattoos Design

Hier heeft de tomboy een geblokte zwart-witte vlag op zijn handen ontworpen waarin hij misschien zijn liefde voor autoracen wil uitbeelden. Hoewel hij een druk schema heeft, toont deze tatoeage ook zijn neiging tot autoracen.

5. Gedurfde Zayn Malik Face Tattoo Designs:

Gedurfde Zayn Malik Face Tattoo Designs

Dit is een nieuw tattoo-ontwerp van zayn malik dat op zijn gezicht boven zijn oren is geïnkt, waardoor hij een prachtige en ontstoken look aan zijn stijl krijgt. De meest sensuele zangeres heeft geen plaats in het lichaam waar geen beeld is omlijnd.

6. Vliegende tatoeages van Zayn Malik:

Vliegende tatoeages van Zayn Malik

Hier heeft de sensationele popster een kleine vliegende vogel op zijn handen afgebeeld, een coole manier om zijn houding over te brengen dat hij ook graag vliegt als een vrije vogel en niet houdt van grenzen of beperkingen die op hem zijn aangegeven omdat hij een beroemdheid.

7. Sprankelend ontwerp van Zayn Malik-tatoeages:

Sprankelende Zayn Malik Tattoos Design

Hier kan worden opgemerkt dat Zayn misschien ook goed thuis is in andere talen en zijn affiniteit met zijn cultuur en religie uitbeeldt. Dat is de reden dat hij twee tatoeages op zijn borst heeft ontworpen in Arabisch lettertype, waarvan de ene zijn geliefde grootvadernaam weergeeft en de andere een beroemd citaat is dat zijn moeilijke opleiding weergeeft, aangezien hij een gemengde achtergrond heeft van anglicaanse christenen en moslims.

8. Gewaagde Zayn-tatoeageontwerpen:

Vetgedrukte Zayn-tatoeageontwerpen

Hier heeft deze charmante persoonlijkheid een groot pistool op zijn heup geschetst in zwarte inkt, waardoor het uiterlijk een aparte uitstraling krijgt. De tatoeage is op een fantastische manier gestyled, omdat hij in werkelijkheid een pistool heeft geplaatst.

9. Prachtige Zayn-tatoeageontwerpen:

Prachtige Zayn Tattoo Designs

Met dit tattoo-ontwerp wil Zayn Malik zijn liefde voor stripboeken laten zien en hij leest deze boeken graag. Door de vele kleurencombinaties ziet het ontwerp er extravaganter uit.

10. Sprankelende bloem Zayn Tattoo Designs:

Sprankelende bloem Zayn Tattoo Designs

Dit is een meesterwerk tattoo-ontwerpstijl om zijn pols die op het eerste gezicht een verrassende en aantrekkelijke blik geeft. Hier wordt een vernieuwende en decoratieve bloem geschetst en de kleine stippen geven het hele concept een prachtige uitstraling.

11. Gekruiste vingers Zayn Malik Tattoo Handontwerpen:

Gekruiste vingers Zayn Malik Tattoo Hand Designs

Dit is de creatieve manier van Zayn om een ​​tattoo-ontwerp op de hand weer te geven. Hier in de afbeelding, kleine handstijlen met zijn eerste twee vingers gekruist alsof hij zijn geliefde geluk wenst. Maak een schets van de manier waarop en de positionering van de tatoeage, zodat de tatoeage er geweldig uitziet en aanvoelt.

12. Zayn’s hiërogliefen tattoo-ontwerpen:

Zayn's voettattooontwerpen

Dit is een geweldig en eigenaardig tattoo-ontwerp op de enkel van een hiphopster waarin een kleine zwarte schroef is omlijnd. Er wordt gezegd dat Zayn zijn ontwerp samen met zijn voormalige One Direction-leden heeft gestyled.

13. Prachtige Zayn Malik-handtattooontwerpen:

Prachtige handtattoo-ontwerpen van Zayn Malik

Dit is een oogverblindend tattoo-ontwerp, gestileerd aan de rechterhand van Zayn en de manier waarop het wordt afgebeeld, geeft een realiteit en een levendige aantrekkingskracht. Hier zijn de rode lippen van een vrouw geïnkt terwijl de rook naar buiten fladdert, wat in één oogopslag een hemelse aantrekkingskracht geeft.

14. Sissende Zayn-tatoeageontwerpen:

Zinderende Zayn-tatoeageontwerpen

Dit is een sprankelend tattoo-ontwerp op het been van de ster een wolf samen met een veer, een oogverblindende combinatie van beide. De gearceerde wolf en veren zijn briljant ontworpen en misschien wil Zayn aan de wereld overbrengen dat hij intelligent is en ook loyaal aan zijn werk.

15. Zayn’s Skull Tattoo Designs:

Zayn's schedeltattooontwerpen

Dit is een tattoo-ontwerp dat zijn persona een prachtigere uitstraling geeft. De ster heeft een rokend schedelontwerp op zijn schouders en zelfs op zijn armen gestileerd om de nadruk te leggen dat hij in het lot gelooft en je leven op een gelukkige manier zou moeten leven, omdat je je niet bewust bent van wat er het volgende moment gaat gebeuren.

Zayn’s liefde en bewondering voor inkten zijn aanzienlijk, aangezien hij ontwerpen blijft tatoeëren om hem er aantrekkelijker en aantrekkelijker uit te laten zien. Zijn uitvinding houdt zijn fans meer opgeladen en ze wachten op zijn nieuwe uiterlijk samen met nieuwe nummers of albums. Zayn kan worden genoemd als een liefhebber van tatoeages die nieuwe afbeeldingen op zijn lichaamsdeel blijft inkten.