Portret-tatoeages hebben tegenwoordig de voorkeur van veel tattoo-liefhebbers vanwege het realisme dat ze bieden. Ze kunnen om verschillende redenen op de huid worden aangebracht, zoals het tonen van respect, liefde, waardering of om eer te bewijzen. De tatoeages zijn erg gehecht aan de drager, want ze dienen als een herinnering elke keer dat ze ernaar kijken.

Portrettatoeages met afbeeldingen

Beste en stijlvolle portrettatoeages met afbeeldingen:

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar 9 van dergelijke portret-tatoeages.

1. Abstracte portrettattoo:

Abstracte portrettattoo

Abstracte tatoeages zoals het bovenstaande ontwerp zijn een van de beste tattoo-portretten. Deze ziet er figuurlijk uniek en opvallend uit. Bovendien kan iedereen met gemak abstracte tatoeages maken. Op de dij kun je dit tattoo-ontwerp met gezichtsportret ook nemen.

2. Meisjesportrettattoo:

Tatoeage Meisje

Met een mysterieus element ziet deze vrouwelijke portrettattoo er niet minder uit dan kunst. Je kunt de foto van elk meisje op je lichaam krijgen, of het nu je dochter, vriendin of moeder is, en ze laten zien hoeveel ze belangrijk voor je zijn. U kunt het ontwerp volgens uw speciale nemen.

3. Driedimensionale portrettattoo:

Driedimensionale portrettattoo

Deze 3D-portrettattoo is een prachtige replica van een kind in drie dimensies. Er zit diepte en schaduw in waardoor het er zo realistisch en artistiek uitziet. Alleen deskundige tatoeëerders zouden in staat zijn om dergelijke tatoeages voor kinderportretten te inkten. Als je op een unieke manier een goed ontwerp plant, dan kun je dit proberen bij speciale tattoo artiesten.

4. Dierenportrettattoo:

Dierenportret tatoeage

De meesten van ons hebben huisdieren en houden van dieren en om genegenheid voor hen te tonen, kun je gaan voor tatoeages met dierenportretten. In deze tatoeage is een hond prachtig geëtst en roept hij emoties op. Je kunt voelen dat je huisdier bij je is door dit tattoo-ontwerp.

5. Babyportret-tatoeage:

Babyportret tatoeage

De foto van je baby kan verbluffend worden getransformeerd in een tatoeage zoals deze babyportret-tatoeage en dat ook met een artistiek tintje. Herinneringen zouden op een andere manier worden bewaard. Meisjes proberen dit ontwerp graag uit vanwege hun speciale gevoel voor baby’s.

6. Kleurenportrettattoo:

Kleur portret tatoeage

Dit is een ander leven als een tatoeage. Levendige en heldere kleuren kunnen worden gebruikt om een ​​prachtige tatoeage met kleurenportret te maken, zoals deze Breaking Bad-tatoeage. Bovendien stralen ze realisme uit. Deze coole tattoo ook onder jongeren.

7. Zwart-wit portrettattoo:

Zwart-wit portret tattoo

Dit tattoo-portretontwerp is realisme op zijn best. Zwart en wit voegen veel diepte toe aan elk portret en geven dat schaduweffect ook een zeer artistieke uitstraling. Een tatoeëerder kan experimenteren met dergelijke portrettatoeages. Als je oké bent met een normale en donkere tatoeage, ga dan voor deze zwart-witte kleuren.

8. Beroemde portrettattoo:

Portret van beroemdheden tatoeage

Het is zeker een spannende en opwindende ervaring om het portret van je favoriete beroemdheid op je lichaam te laten tatoeëren. En deze geweldige portrettattoo van Audrey Hepburn is daar een treffend voorbeeld van. Je kunt ook verschillende beroemdheden proberen.

9. Cartoon portret tatoeage:

Cartoon portret tatoeage

Je kunt getatoeëerd worden met het portret van je favoriete kindercartoon, zoals deze tatoeage met kleurenportret. En het zal fungeren als een herinnering aan je goede en vrolijke dagen en een schattige look uitstralen. Schoolgaande meisjes maken dit ontwerp graag op hun lichaam om te pronken.

Portrettatoeages zijn een van de ideale opties. De tatoeëerder kan geweldige details geven en leven aan de tatoeage toevoegen. Ongetwijfeld zijn de tatoeages complex en nemen ze veel tijd in beslag, maar de eindresultaten blijken bevredigend en realistisch te zijn. Dus ga, laat een portrettattoo op inkt zetten, want ze zijn zo gewild.