Claddagh is een stad in het Ierse land van waaruit de traditie van het uiten van liefde, vriendschap en eerlijkheid wordt uitgedrukt door middel van Claddagh-design. In dit Claddagh-ontwerp houden twee handen een hart vast in het midden met een kroon bovenop het hart, wat letterlijk betekent dat een paar hun liefde met respect en eerlijkheid onder elkaar houdt, wat wordt weergegeven door een kroon op het hart.

claddagh-tatoeage

Dit artikel helpt mensen die hun liefde willen uiten of voor mensen die expressief zijn met de top 9 Claddagh-tatoeageontwerpen.

Eenvoudige en stijlvolle Claddagh-tatoeageontwerpen voor mannen:

Laten we hierbij bijgevoegde Claddagh-tatoeageontwerpen vinden die je een geweldige uitstraling zullen geven.

1. Claddagh-ringtattooontwerp:

Claddagh-tatoeageontwerpen

De Claddagh-ring is een typisch Ierse manier van ringen uitwisselen tijdens een bruiloft. Deze ring kan worden ontworpen in een tatoeage op de ringvinger of op het polsgebied. De grootte van de ringtattoo kan een persoonlijke keuze zijn.

2. Keltisch Claddagh-tatoeageontwerp:

Keltisch Claddagh-tatoeageontwerp

Kelten staan ​​bekend om hun tattoo-ontwerpen die hun lichaam bedekken in een knoop of gedraaide lijnvorm, wat een manier is om de tegenstanders te vertellen dat ze sterk genoeg zijn om de oorlog het hoofd te bieden. Ditzelfde ontwerp wordt gebruikt bij het ontwerpen van het Ierse Claddagh-tatoeageontwerp.

3. Claddagh Heart en Clockwork Tattoo Design:

Claddagh Hart en uurwerk tattoo-ontwerp

De combinatie van uurwerk en anatomische manier om het hart te tekenen wordt gecombineerd met twee handen die het middelste hart vasthouden. In plaats van de kroon is het uurwerk op het hart getekend.

4. Ierse vlag Claddagh-tatoeageontwerp:

Ierse vlag Claddagh tattoo-ontwerp

Omdat de Claddagh-ontwerptattoos afkomstig zijn uit Ierland, is het van groot belang om de oorsprong te onthouden. Het midden van het hart is geïnkt met de kleur van de Ierse vlag, een combinatie van wit, groen en oranje. Dit type tattoo-ontwerp kan een armtattoo-ontwerp zijn met een rode kroon bezaaid met een steen.

5. Keltisch kruis met Claddagh-ontwerptattoo:

Keltisch kruis met Claddagh-ontwerptattoo

Het Keltische kruis is een vrij beroemd ontwerp onder de jongere generatie. Dit ontwerp, in combinatie met Claddagh-ontwerp, is voor onbepaalde tijd een perfecte combinatie van oude kunstwerken met modern design.

6. Ierse Claddagh-tatoeage met ontwerp met rode rozen:

Ierse Claddagh-tatoeage met ontwerp met rode rozen

Omdat Claddagh-ontwerp liefde en romantiek betekent, is het noodzakelijk om wat roze bloemen toe te voegen aan dit unieke ontwerp. Deze rozen zijn rood van kleur, omdat rode rozen ook liefde betekenen. Deze tatoeage kan worden gedragen door meisjes die in diepe en immense liefde zijn als een Claddagh-polstattoo.

7. Wing Claddagh-tatoeageontwerp:

Wing Claddagh-tatoeageontwerp

Vleugels die aan het hart zijn bevestigd in plaats van handen die het hart vasthouden, kunnen een manier zijn om te vertellen dat vrede over de hele wereld heerst. Het ontwerp van de vleugelstattoo is getekend met een duifvogel in gedachten, omdat deze vogel een manier is om vrede uit te drukken.

8. Klein Claddagh-symbool tattoo-ontwerp:

Klein Claddagh-symbool tattoo-ontwerp

Claddagh-symbool op de achterkant geïnkt in een miniatuurversie. De handen die het hart vasthouden zijn letterlijk zo groot als een pasgeboren kind met een kleine kroon bovenop de kroon. Dit soort tatoeage past goed bij meisjes die van kleine tattoo-ontwerpen houden.

9. Naam gegraveerd Claddagh-tatoeageontwerp:

Naam gegraveerd Claddagh tattoo-ontwerp

De nieuwere generatie is erg expressief als het gaat om romantiek en liefde, omdat ze ruimdenkend zijn in het bekendmaken van de naam van hun geliefde aan het publiek. Dit motiveerde de ontwerpers om de Claddagh-tatoeage te inkten met de naam in het midden van het hart.

Dit Ierse tattoo-ontwerp, geïnkt met groene inkt, is een trend die mensen niet alleen in Ierland, maar ook in de rest van de wereld volgen. In plaats van te zien, zal dit tattoo-ontwerp als een stijl, maar met een traditioneel concept, dit tattoo-ontwerp zeker helpen zijn aanwezigheid voor altijd te behouden.