Meestal concentreren tatoeageontwerpers zich op minder chemische inkten en gebruiken ze minder beschikbare kleuren om een ​​perfecte tatoeage te maken. Dit veranderde toen de pigmentinkten werden geïntroduceerd. Pigmentinkten gebruiken meestal metalen om een ​​bepaalde kleur te vormen en 2 of meer pigmenten kunnen worden gecombineerd om een ​​andere kleur te vormen. Hoewel het chemisch schadelijk is voor de huid, geven de meeste mensen de voorkeur aan dit soort tatoeages omdat ze de meest perfecte 3D-realistische look geven.

Ongebruikelijk & Realistische pigmenttatoeages

De pigmenttattoos zijn gemaakt met speciale inkt gemaakt van metaalpoeder. Nu zijn ze verkrijgbaar als organische pigmentinkten die relatief minder schadelijk zijn.

Eenvoudige en stijlvolle pigmenttatoeages:

Laten we hier kijken met getoonde pigmenttattoo-ontwerpen die een geweldige uitstraling zullen geven.

1. Komische pigmenttattooontwerpen:

Comic Pigment tattoo-ontwerpen

De komische pigmenttattoo-ontwerpen concentreren zich op de stripfiguren en deze zijn geliefd bij tieners, vooral meisjes. Deze pigmentinkten geven het uiterlijk van een echte huid. Deze omvatten stripfiguren voor kinderen of anime-ontwerpen van dieren.

2. Realistische pigmenttattooontwerpen:

Realistische Pigment Tattoo-ontwerpen

De realistische Pigment-tatoeages zijn gemaakt met meerdere kleuren. Deze kleurpigment-tatoeages geven de meest perfecte look en deze zijn zo zorgvuldig gemaakt om een ​​artistieke uitstraling te geven. Deze gebruiken meestal zwart en verschillende tinten zwart om realistische tatoeages in 3D-look te maken.

3. Vuren en vlammen Pigment tattoo-ontwerpen:

Vuren en vlammen Pigment tattoo-ontwerpen

Vuren en vlammen zijn Waverly-tatoeagepigmenten en zijn gemaakt met echt vlameffect. Er zijn gemaakt met een eenvoudig ontwerp omringd met vlammen en deze vlammen zijn meestal gemaakt met veelkleurige pigmenten.

4. Body Parts Pigment Tattoo Designs:

Lichaamsdelen Pigment tattoo-ontwerpen

Sommige mensen kleuren hun lichaamsdelen met hun huidskleurpigment en meestal gebruiken ze deze als lippigment-tatoeages. Ze kleuren hun lippen met voorkeurskleuren en deze blijven als permanente lipkleuren.

5. Ontwerpen van bloemenpigmenttatoeages:

Ontwerpen met bloemenpigmenttatoeages

De bloemenpigment-tatoeages zijn gemaakt met veelkleurig en deze worden beschouwd als de ‘girly’-tatoeages. Het doel van deze bloementattoos met pigment is om bijna elke beschikbare kleur te gebruiken en kleurrijker te maken.

6. Creatieve pigmenttattooontwerpen:

Creatieve pigmenttattooontwerpen

De creatieve pigmenttattoos zijn meestal ontworpen door de drager om een ​​doel te dienen. Deze huidpigmentatie-tatoeages hebben een unieke betekenis en dienen een speciaal doel. Deze tatoeages zijn meestal gemaakt als meerkleurige tatoeages en zijn zorgvuldig gekozen.

7. Pigmenttattooontwerpen met natuurthema:

Pigmenttattooontwerpen met natuurthema

De pigmenttatoeages met het natuurthema verbeelden de liefde van de drager voor de natuur en deze zijn realistischer met de natuurlijke omgeving en elk wild dier erin. Deze zijn meestal gemaakt van bos- of regenafbeeldingen en zijn echter gemaakt.

8. Digi-Print Pigment Tattoo Designs:

Digi-Print Pigment Tattoo Designs

De Digi-Print-pigmenttatoeages zijn vergelijkbaar met een digitale afdruk die digitale pixels, cirkels, vierkanten en andere geometrische vormen gebruikt om een ​​afbeelding te vormen. Deze gebruiken ook meerkleurige pigmentinkten. Deze ontwerpen gebruiken de meeste geometrische vormen om een ​​afbeelding te vormen.

9. Gepersonaliseerde pigmenttattooontwerpen:

Gepersonaliseerde pigmenttattooontwerpen

De gepersonaliseerde pigmenttattoos zijn zorgvuldig gemaakt met een thema, portret of concept, afhankelijk van de drager. Dit kunnen portretten, citaten, thema’s, enz. zijn. Dit zijn meestal portretten van hun favoriete persoon, familie, dierbaren of zelfs inspiraties.

De pigmenttattoos zijn de meest geliefde patronen en deze ontwerpen geven de meest majestueuze uitstraling en deze zijn gemaakt als realistische tatoeages. Deze pigmentinkten zijn de trending designs en zijn geliefd bij de jeugd. Dit zijn de favoriete soorten wanneer de drager het meer echt wil en er ‘pijnloos’ uit wil zien. Probeer elk ontwerp uit deze collectie en maak ook indruk op je vrienden. Tijdens het inkten zorgt u ervoor dat u een tatoeagepatroon kiest.