Tatoeages zijn voor sommige mensen meer dan alleen symbolisch en decoratief. Er zijn mensen die tatoeages maken om hun spirituele aard te laten zien en Tibetaanse tatoeage is een voorbeeld van hetzelfde. Deze tattoo-ontwerpen zijn meestal de leer van Lord Buddha dat mensen op hun lichaam worden gegraveerd. Van Tibetanen en Boeddhisten is bekend dat ze zich overgeven aan meditatie en daarom is hun leven volledig gewijd aan de dienst van God.

Tibetaanse tattoo-ontwerpen en betekenis

Beste Tibetaanse tattoo-ontwerpen met afbeeldingen:

Laten we eens kijken hoe mensen hun toewijding aan hun God laten zien door middel van tatoeages,

1. Traditionele Tibetaanse tatoeage:

Traditionele Tibetaanse tatoeage

De Tibetaanse kalligrafie wordt tegenwoordig heel gewoon en daarom neigen steeds meer mensen naar de Tibetaanse schrift-tatoeages, juist vanwege het unieke karakter en de individualiteit ervan. De meeste voorkeur boven mannen, deze ziet er goed uit voor mannen onderarmen.

2. Kleurrijke Tibetaanse tatoeage:

Kleurrijke Tibetaanse tatoeage

De kleurrijke Tibetaanse tatoeage betekent leven en vruchtbaarheid, terwijl sommigen geloven dat het genade, natuur, schoonheid en vrijheid symboliseert. Kleurrijke tatoeages hebben meestal de voorkeur van vrouwen.

3. Tibetaanse tatoeage voor mannen:

Tibetaanse tatoeage voor mannen

Mannen geven meestal de voorkeur aan schedeltatoeages. De Tibetaanse schedeltattoo wordt beschouwd als een mannelijke tatoeage en symboliseert leven en dood en vertegenwoordigt ook intelligentie en bewustzijn.

4. Spirituele Tibetaanse tatoeage:

Spirituele Tibetaanse tatoeage

Spirituele tatoeages creëren een verbinding en een band tussen je lichaam en ziel. De Tibetaanse Om-tatoeage is een favoriet onder spirituele mensen. Spirituele tatoeages hebben veel betekenis en zijn al sinds mensenheugenis van belang.

5. Favoriete Tibetaanse tatoeage van het meisje:

Favoriete Tibetaanse tatoeage van meisjes

Tegenwoordig schuwen de meisjes ook niet om een ​​tatoeage op te zetten of zelfs aan de wereld te laten zien. Tibetaanse letters-tatoeage is een favoriet onder meisjes. Verschillende letters in de Tibetaanse taal hebben verschillende betekenissen. Je kunt je tatoeages ontwerpen of een tatoeëerder vragen er een voor je te ontwerpen.

6. Gepersonaliseerde Tibetaanse tatoeage:

Gepersonaliseerde Tibetaanse Tattoo

Veel mensen geven de voorkeur aan de Tibetaanse Sanskriet-tatoeage, maar in werkelijkheid bestaat er niet zoiets als Tibetaans Sanskriet, omdat het twee verschillende talen zijn. Kortom, het is een Sanskrietwoord geschreven in Tibetaans lettertype en -stijl. Dit is de reden waarom het enorm populair is onder de mensen. Deze stijl heeft de voorkeur van jonge meisjes, ze proberen dit ontwerp graag op de rug. Om te pronken ziet dit ene patroon er cool uit.

7. Symbolische Tibetaanse tatoeage:

Symbolische Tibetaanse tatoeage

In de Tibetaanse cultuur zijn er 8 belangrijke Tibetaanse symbolen die erg belangrijk zijn. Op de foto zie je Eternal Knot, die nu door velen wordt gebruikt als Tibetaanse symbooltatoeages.

8. Tibetaanse lichaamstatoeage:

Tibetaanse lichaamstatoeage

Een andere belangrijke categorie is lichaamstatoeage. Mensen krijgen allerlei soorten tatoeages op hun lichaam, zoals Boeddha, Mandala, enz. Tibetaanse woordtatoeages zijn daar een van. Ze kunnen worden gemengd met verschillende hymnen en gezangen. Ze tonen je toewijding omdat ze voor een lange tijd in je lichaam zullen zijn.

9. Lotus Tibetaanse tatoeage:

Lotus Tibetaanse tatoeage

Bloemen zijn de meest voorkomende van alle ontwerpen. De Tibetaanse tatoeage in het ontwerp van een lotus vertegenwoordigt mentale en spirituele verlichting, ook een veel diepere betekenis, aangezien de lotus bloeit in modder, maar goden worden gelukkig als ze worden versierd met lotus.

Je kunt een Tibetaans schrijvende tatoeage krijgen in de vorm van een mantra, hymne, symbool of een script. U kunt ze zeker aanpassen aan uw vereisten en de plaatsing kan door u worden bepaald. Deze tatoeages worden geleverd met een brede verzameling symbolen, scripts of enkele mantra’s, dus wees zeker van je keuze en krijg je unieke tatoeage in Tibetaanse stijl. Deze tatoeage ziet er zeker prachtig uit en zal de toeschouwer helemaal wegblazen.