Tegenwoordig worden zandlopertattoos erg populair. Deze kunnen worden gedaan met schedels, bloemen en andere traditionele kompasontwerpen. Deze zijn vaak erg 3D en hebben reliëf effecten. Deze zijn behoorlijk artistiek en iedereen kan deze gemakkelijk beoefenen. Hierop staan ​​ook dingen geschreven of je kunt die op de zijkanten doen. Dit hangt af van het type ontwerp dat u op uw lichaam wilt hebben. Een professionele artiest kan je op deze manier goed begeleiden.

zandloper tattoo ontwerpen

Beste zandloper tattoo-ontwerpen en afbeeldingen:

Hieronder staan ​​​​de top 9 soorten zandlopertattoo-ontwerpen en afbeeldingen die je zeker moet proberen.

1. Numerieke klok Zandloper Tattoo Design:

Numerieke klok Zandloper Tattoo Design

Dit is een creatieve zandlopertattoo die op de zijkant van de handen is aangebracht. Het wordt gedaan op een klok met numerieke.

2. Skull Candy Zandloper Tattoo Design:

Schedel Snoep Zandloper Tattoo Ontwerp

Dit is een schedelsnoepontwerp dat in het glas is gedaan. Als je wilt dat dit goed gebeurt, moet je op deze manier de begeleiding van een professionele artiest volgen.

3. Vingerzandloper tattoo-ontwerp:

Vinger zandloper tattoo ontwerp

Dit is een vingertattoo met een klein ontwerp erop. U kunt deze proberen als u niet iets groots op een deel van het lichaam wilt laten doen. Deze zijn ook gemakkelijk te verwijderen. Deze kun je eenvoudig met lasers verwijderen. Het is de kleine zandlopertattoo.

4. Traditioneel vintage zandlopertattooontwerp:

Traditioneel vintage zandlopertattooontwerp

Dit is een ander type traditioneel zandloperontwerp dat u kunt uitproberen. Dit gebeurt op een zeer creatieve manier. Deze kun je eenvoudig voor elkaar krijgen en je kunt deze ook met bloemen doen. Dit kan door iedereen een sport zijn.

5. Traditioneel bloemenzandlopertattooontwerp:

Traditionele Bloemen Zandloper Tattoo Design

Dit is een traditionele zandlopertattoo. Je kunt deze gemakkelijk uitproberen en deze worden meestal gedaan met bloemen en andere bloemenprints en dit maakt deze vrij meisjesachtig voor de sport. Deze zijn erg creatief en je kunt deze gemakkelijk gebruiken als je een tattoo-ontwerp wilt dat op deze manier is. Dit is een van de beste zandlopertattoo-ontwerpen voor vrouwen.

6. Zandloper Tattoo Design Art:

Zandloper Tattoo Design Art

Dit is een creatief kunstwerk van zandloper en ook enkele bijbehorende ontwerpen zoals de schedel en andere orchideebloemen. Dit is heel creatief als dit in de juiste maten wordt gedaan en ook door de juiste professionele expert. Je kunt deze gemakkelijk laten doen in salons waar je deskundige artiesten kunt vinden die je goed kunnen begeleiden. De kleuren moeten dienovereenkomstig worden gedaan om dit er creatiever uit te laten zien.

7. Roos zandloper tattoo-ontwerp:

Roos Zandloper Tattoo Design

Dit is een zandloperontwerp dat met rozen is gedaan. Dit zijn erg meisjestypes en je kunt dit gemakkelijk sporten. Dit doe je aan de zijkanten en je kunt deze op een vergelijkbare positie doen. Als je zulke grote rozenpatronen niet wilt dan kan dat op kleine schaal met een paar rozen.

8. Kleurrijk zandlopertattooontwerp:

Kleurrijk zandlopertattooontwerp

Dit is een zeer artistiek ontwerp en dit is ook erg kleurrijk. De effecten zijn op een zeer professionele manier gedaan en dit is ook voorzien van een paar bloemen die dit behoorlijk meisjesachtig maken. Je kunt deze patronen ook koppelen aan bloemenprints of andere soorten ontwerpen. Deze kunnen heel artistiek worden gemaakt, afhankelijk van het type patroon dat je op je lichaam gaat laten doen.

9. Cool zandloper tattoo-ontwerp:

Cool zandloper tattoo-ontwerp

Dit is een zandlopertattoo die is uitgevoerd in rode en zwarte kleur. Zoiets kun je ook laten doen. Dit is zeer artistiek en ook de gedetailleerde effecten zijn op een zeer professionele manier gedaan waardoor deze er erg reliëf uitziet. Dus als je op een manier als deze geïnkt wilt worden, dan kun je iets van deze stijl krijgen. Dit is ook nog eens erg trendy en je kunt hier met veel gemak mee sporten. Het zijn de beste zandlopertattoo-ontwerpen voor mannen.