Това, че небесните небеса влияят на живота ни, е общоприето вярване сред хората по целия свят и следователно не е чудно, че човек е склонен да изрази тази вяра под формата на свой собствен дизайн на зодиакална татуировка. Лъв „Лъвът“ е най -доминиращият от всички зодии. Родените под този знак са естествени лидери. Те са смели и авторитетни и естествено са привлечени от хора с еднакво силни личности.

Дизайн на Leo Tattoo

Типичните Лъвове са ярки и имат аура на великолепие около себе си, като всички тези черти са много характерни за Лъв. Управляван от Слънцето, този знак Лъв, особено в художествената форма, е представен най -вече в злато, жълто, оранжево и червено.

Най -добрите татуировки на Лъв за мъже и жени:

Тук дадохме по -долу най -добрите и популярни дизайни на татуировки на Лео за мъже и жени със значение и изображения, които ще ви удивят.

1. Яростен дизайн на татуировки на Лъв за момчета:

Яростен дизайн на татуировки на Лъв за момчета

Дивата природа на лъва е предизвикана в цялата си ярост в тази интензивна работа. Това е перфектно въплъщение на сила и сила. Същността на тези атрибути е уловена превъзходно в очите. Почти сякаш притежателят на тази татуировка изпраща предупреждение чрез това великолепно издълбано произведение на изкуството. Това е един от най -добрите дизайни на татуировки на Лео за мъже с големи ръце.

2. Leo Tribal Tattoo Design:

Племенна татуировка Лео

Племенните татуировки, освен че са популярни, имат много символика и значение, свързани с тях. Качествата на авторитета, мъжествеността и гордостта, символизирани от лъва, са дълбоко свързани с племената. Татуировката Tribal Leo е въплъщение на такива качества. Татуировката се прави лесно с лъвската грива, трансформирана в племенен дизайн.

3. Символ за татуировка на зодия Лъв на китката:

Татуировка със символ на зодия Лъв

Прост на външен вид, този зодиакален знак Лъв означава смелост и лидерство, преобладаващите качества, открити при родените под Слънцето. Придружен от хубава рамка, той е доста привлекателен.

4. Изкуство на татуировка с знак на Лъв:

Leo Tattoo Art

Докато някои обичат да олицетворяват зодия Лъв чрез смелата и свирепа форма на лъва, други обичат да го показват с прости букви. Виждан тук е дизайнът на татуировката Leo, направен в калиграфия. Той е опростен, но привличащ вниманието и се показва най-добре на гърба, китката, гърдите или предмишницата.

5. Лъв с дизайн на татуировка с две лица:

Лъв с татуировка с две лица

Символиката на дизайна, изобразена в тази татуировка, може да изрази силните и слабите страни на родените под този зодиакален знак. Докато Лео са смели, авторитетни и родени лидери, техният недостатък е, че са арогантни и началници. Двете лица са характерни за двете страни на природата на Лъв и това изображение е декоративно направено в ярки нюанси. Тук татуировката на момичета с лъвове е отлична идея за художник, който може да бъде впечатлен от тълпата.

6. Татуировка със символ на зодия Лъв на слънце:

Слънчева татуировка със зодиакален знак Лъв

До Лъва, татуировките Слънце са перфектен символ в дизайна на татуировки за родените под Слънцето. Те се носят както от мъже, така и от жени и са проектирани в различни размери, цветове и стилове. Този дизайн на татуировка е от келтско слънце, преплетено във външен дантелен модел с емблемата на зодия Лъв вътре в кръга.

7. Татуировка с половин ръкав коронован лъв за мъже:

Татуировка с половин ръкав коронован лъв за мъже

Друг популярен начин за изобразяване на зодия Лъв, както е показано в дизайна на тази татуировка, е този на Лъв, украсен с корона. В него смело се посочва, че лъвът е кралят на джунглата и превъзхожда всички останали животни. Тази татуировка има сила и авторитет, щампована навсякъде чрез своите живописни детайли и невероятна цветова техника. Този дизайн на татуировка Лео е идеално подходящ за мъже.

8. Татуировка на лъв Лъв с цветя:

Татуировка Лъв Лъв с цветя

Когато е татуиран с определени цветя, лъвът представлява баланс между сила и крехкост и по същество придава нотка на женственост. Той е изобразен тук в пасивна форма с фин намек за любящ и чувствителен характер, който е доста характерен за Лъв, който не споделя лесно тази черта с другите.

9. Дизайн на татуировка Лео Пеперуда с име:

Дизайн на татуировка Лео Пеперуда с име

Зодиакалният символ на Лъв е красиво изобразен в тази татуировка на пеперуда, която е доста добре дошла промяна от стандартните татуировки на Лъв, изобразени най -вече през Лъва. Ярък цвят и вкоренен с букви, този дизайн е направен за жената Лъв.

10. Дизайн на татуировка на келтски лъв с лице на рамо:

Дизайн на татуировка на келтски лъв с лице на рамо

Лъвовете символизират гордостта и смелостта, а дизайните на татуировки Лъв като този преувеличават този факт много добре. Тук те са сложили малко племенна същност на лицето на лъва, защото се формира чрез дискретен модел на келтски линии и извивки.

След като това е направено, те са написали думата „LEO“ изключително стилно. Специалността на този дизайн е, че той е много различен от всички останали дизайни на Leo е ясен, но красив. И мъжете, и жените могат да опитат тази, а основната причина е, че това е малка татуировка и по този начин може да бъде надписана на всяка част от тялото.

11. Датата на раждане Лъв Татуировки на гърдите:

Дата на раждане Лъв Татуировки на гърдите

Както се казва, всички татуировки имат специфичен смисъл и първоначално татуировките са направени, за да мастилят за постоянно някакво запомнящо се събитие, което искаме да носим с нас завинаги. Тази татуировка със символ на Лъв е един от онези много замислени модели, където датата на раждане на някой е била надписана на гърдите.

12. Зодиак с татуировки на Лъвски лапи:

Зодиак с татуировки на Лъвски лапи

Що се отнася до момичетата, те строго вярват в зодиите, а също и в малки и сладки татуировки като тази. Тук имаме един от най -красивите дизайни на зодия Лъв, изработен с лапи на същия лъв, може би. Това е малка татуировка в сравнение с лицата и дизайните, които са големи и покриват широки области на тялото.

13. Пълният дизайн на татуировка на лъв на ръката:

Пълен дизайн на татуировка на лъв на ръката

Лицата на лъвовете са станали твърде масови, така че трябва да опитате нещо много ново и необичайно, а тази татуировка със символ на Лъв е абсолютно глътка свеж въздух. Това е лъв в пълен размер в полустоящо положение или просто вертикален, точно както ще видите на националния флаг на Шри Ланка.

Тук те не са използвали никакъв цвят, но можете да използвате всеки цвят, ако искате да е по -цветен и по -ярък. Тук лъвът има много келтски и племенни детайли, а верижните дизайни го правят да изглежда много смел и умен.

14. Татуировка Лео Сърце на зад ухото за момичета:

Татуировка Лео Сърце на зад ухото за момичета

Някои от най -добрите дизайни на татуировки на Лъв са тези, които са безлични и имат само зодиакален символ на Лъвовете в тях. Има и голяма разлика между това как момчетата харесват татуировките си и как момичетата ги харесват. Тук имаме една малка татуировка на Лъв, която се прави зад ушите, а опашката на татуировката има сладък сърдечен знак.

Това показва комбинацията от женски чар и мекота, заедно със смелостта и силата на лъв. Това е красива комбинация и момичета, които притежават такова отношение, за да спечелят много внимание от всички страни.

15. Блестяща татуировка на лъв на гърба за жени:

Блестяща татуировка на лъв на гърба за жени

Докато татуировките на гърба и шията са най -често срещаните форми на татуировки, ние трябва да изберем тази, която е дори по -добра от най -добрата, а този вид татуировка със символ на Лъв е най -добрият. Тук момичето е показано с татуировка с лъвско лице с комбинация от червено и сребро, за да добави малко блясък към нормалното лице. Другият детайл се извършва под формата на лапи към долната му част. Това е много момичешки дизайн с оцветяване и сребрист финес и извит модел и малък размер на татуировката.

Татуировката е начин да изразите артистичната страна на вас, а зодиите говорят за личността на човешкото същество. Когато и двете се съберат, получавате смъртоносна комбинация от такива татуировки Лъв за мъже и жени, които изглеждат красиви.