Везните, седмият знак на зодиака, олицетворяват баланса, хармонията и чувството за честна игра. Той е символизиран от везните, които са популярен мотив за Везните, които се стремят да си татуират зодията си по тялото, докато самият символ също е често срещан дизайн за татуировки на Везни.

Татуировките на Везни са станали модерни и по -горе са били избрани няколко избрани дизайни по целия свят. Те винаги създават красив ефект, когато се използват с различни цветове и сенки. 3D татуировките Везни създадоха магнетично привличане към любителите на татуировките. Това е тема за татуировка на знака везни.

татуировка на везни

Снимки на татуировки Везни за мъже и жени:

Следват най -популярните и най -добрите дизайни на татуировки със символи на звездата за мъже и жени със снимки и значения.

1. Доста татуировка на дракон на Везни на китката:

Това е една от известните татуировки Везни на китката или други части на ръката. Изображението показва дракон, който държи везната. Драконът в няколко държави в Европа означава огън, власт и богатство, докато в Япония означава щедрост, сила и мъдрост.

Доста татуировка на дракон Везни на китката

Така татуировката Везни с дракон е създадена от хората, които носят горните характеристики. Този дизайн на татуировка с везни е направен с тъмно черно мастило, докато различни други цветове могат да се използват, за да накара дракона да му придаде различен вид. Тази татуировка се извършва както от жена, така и от мъж, на китката, гърба, кръста, шията и долната част на гърба.

2. Татуировка Везни с думи:

Татуировка Везни с думи

Това е уникален дизайн на татуировки Везни. Дизайнът включва скала между тях и думи, които символизират скалата, са изписани от двете страни. Едната страна е положителна, докато другата е отрицателна. Той дефинира два типа характеристика; положителното включва милосърдие, целомъдрие, сдържаност, старание, търпение, доброта и човечност. Отрицателната страна включва похот, алчност, гняв, завист, гордост и т.н. Това е страхотен шедьовър на изкуството, показващ действителния стандарт на човешкото същество.

3. Татуировка с име Везни на крак:

Татуировка на име Везни на крак

Правенето на татуировка Везни на крака има своя уникална привлекателност и е идеален избор както за жени, така и за момичета. Изглежда сладко и когато е направено по толкова сложен модел, колкото този, има очарователен ефект. Тази татуировка с букви може да бъде изпълнена с различни атрактивни шрифтове, които я правят по -красива с гладки извивки и малки уникални дизайни около думата. Може да се направи и с различни цветови комбинации по ваш избор. Тук, на тази снимка, везните са красиво татуирани пеша.

4. Племенна татуировка Везни за мъже:

Племенна татуировка Везни за мъже

Племенните татуировки са много популярни сред любителите на татуировките, не е чудно, че намира своя път в почти всеки зодиакален дизайн. Изкуството да се използва племенния стил за създаване на символа Везни е доста въображаемо, придавайки му декоративен вид. Тази татуировка може да бъде направена на китката, ръцете или гърба, за да придаде прекрасен вид. Въпреки че много влюбени също имат такива племенни татуировки на врата и гърба. Това е един от перфектните дизайни на татуировки с везни с множество цветови комбинации на ръцете.

5. Татуировка на гърба с Везни за жени:

Татуировка на гърба на Везни за жени

Тази задна част татуировка Везни, изобразяваща лейди Джастис с везните в ръка, е картина на усъвършенстване. Изобразен с фини цветове и сложен дизайн, той е чудесно произведение. Синият цвят е символ на небесата, докато огнено -оранжевият е показателен за ада, а дамата правосъдие с везните в центъра е идеално представяне на справедливостта, която се съчетава между доброто и злото.

6. Геометрична татуировка Везни за момичета:

Тази татуировка може да бъде наречена и като племенна татуировка Везни, тъй като е вдъхновена от дизайните, използвани от тях. Тази татуировка е създадена с помощта на геометрични форми, които за първи път са били използвани от племенните хора за направата на различни дизайни.

Геометрична татуировка Везни за момичетаТази елегантна татуировка е създадена главно на гърба, но е известна и като сладка татуировка Везни на китката. Мащабът в този дизайн означава вдъхновение. Тази татуировка е направена от черно мастило, но междувременно може да се използва и червен цвят, за да се даде най -добрия племенен вид.

7. Татуировка на дамите Везни на врата:

Татуировка на дама Везни на врата

Създаването на зодиакални знаци под формата на татуировка е станало толкова обичайно, че както художници, така и любители на татуировки търсят нови начини за изобразяване на своя слънчев знак, като се отклоняват леко от стереотипните модели на знаци и символи. Този дизайн на татуировка, макар и да не е завършен в изобразяването на дамата правосъдие с везните, той има цялата същност на символа на Везни за баланс и хармония. Самата татуировка има качество като ангел и добавя цвят към дизайна. Този тип дамски татуировки с везни се хвалят предимно от тийнейджърки.

8. Татуировка Символ на зодия Везни татуировка на ръка:

Татуировка Символ на зодия Везни татуировка на ръка

Зодиакалният знак за слънчевия знак Везни е може би най -популярната татуировка Везни. Прост в дизайна и лесен за изпълнение, носи се на почти всяка част на тялото. Едно представяне на този символ е, че издигащият се удар в средата поддържа другите две страни в равновесие, докато друго представяне на този символ показва факта, че символът Везни е подобен на знак за равенство.

9. Татуировка с букви Везни със зодиакален символ:

Татуировка с букви Везни със зодиакален символ

Докато някои харесват обширни и сложни модели на зодията си, надписани върху тялото им, други предпочитат да го поддържат прости. Зодиакалният знак Везни е придружен от писмен текст в личен стил. Елементарният модел на тази татуировка предава посланието си в прост смисъл и е най -лесният начин да изразите гордостта на своя зодиакален знак.

10. Татуировка на везни Lady Justice на ръката:

Татуировка на везни Lady Justice на ръката

Дамата правосъдие, свързана със знака Везни, е емблема на мир и хармония. Справедливостта и балансът са нейните сфери, както е изобразено чрез везната в ръката й, докато очите й са със завързани очи. Това означава факта, че тя дава правосъдие единствено въз основа на фактите, представени пред нея, без дори да позволи на очите й да повлияят на преценката ѝ. Този дизайн на татуировка е символично представяне на собствената личност на Libran.

11. Татуировка на дамско око Везни на гърба:

Дамско око Везни татуировка на гърба

Това е много интересна татуировка Везни за жени, сега също модерна при мъжете, символизира справедливостта. От друга страна, това също означава, че някъде някой наблюдава всичките ви дела и ви съди от горе. Този шедьовър е фина комбинация от закон, духовни вярвания и Везни като знак. Тази цветна татуировка може да даде чудесен ефект, когато се даде 3D ефект.

12. Дизайн на татуировки Везни Везни:

Дизайн на татуировки Везни

Скалата е основният символ на Везни и е много популярен в дизайна на татуировки, в непосредствена близост до зодия Везни. Често известен като везните на справедливостта, той илюстрира всичко справедливо и справедливо. Най -често се виждат самостоятелно, везните се използват и като основа за други сложни дизайни на татуировки Везни.

13. Татуировка с въздушен знак Везни на бедрото:

Татуировка с въздушен знак Везни на бедрото

Тази татуировка на зодия Везни е най -добрата, която вярва в татуировките на зодия. Тази татуировка специално означава въздушния знак на Везни. Богинята на любовта и красотата (Венера) се казва, че управлява този знак. Тази татуировка се носи и от хора, които имат чувство за баланс в живота си. Татуировката е създадена с комбинация от черен и червен цвят. Думата Везни, когато е създадена в татуировката, допринася за нейната красота.

14. Везни с везни с кръстосана татуировка:

Везни везни с кръстосана татуировка

Бог, даващият живот е върховният съдия и Везните в този дизайн заедно със светия символ на кръста, свързан с Бог, се стреми само да повтори този факт. Това представяне на слънчевия знак Везни означава, че Бог е справедлив и винаги управлява в полза на това, което е правилно. Това е един от простите дизайни на татуировки с везни със сложност на ръцете.

15. Дизайн на татуировка пеперуда Везни на рамото:

Дизайн на татуировка Пеперуда Везни на рамо

В този дизайн на татуировки Везни, скалата се носи от пеперуда. Следователно тази татуировка символизира свободата и късмета. Татуировката е създадена с помощта на различни цветове, което я прави по -привлекателна. Тази татуировка се извършва широко от тийнейджърки. Изработва се най -вече на гърба и кръста от момичета, докато момчетата го носят на китката, ръцете и на гърдите.

Идеите за татуировки на Везни следователно имат огромно значение заедно с него. Тя може да бъде изпълнена като татуировка на зодия, както и от хората, които са вдъхновени от символиката, която носи заедно със себе си. Татуировките на Везни на китката са станали по -модерни в азиатските страни, придавайки привлекателен вид на любителите на татуировки.