Татуировките са най -готината форма на боди арт, налична днес. Въпреки това, противно на общоприетото схващане, татуировките не са модерно творение. Тази тенденция е започнала отдавна от хората, които за първи път са открили как да използват символи за комуникация.

Хората са отпечатвали различни символи по различни причини върху тялото си от древни времена. Но докато нашите предци са използвали татуировки като форми на защита и магия, днешната младеж ги използва като готина форма на боди арт. Но татуировките не са просто готини за гледане, те могат да бъдат готини и заради това, което символизират. Татуировките могат да се използват за отбелязване на големи житейски събития. Те могат да се използват като напомняне за важни спомени и така нататък.

Най -добрите готини дизайни за татуировки за мъже и жени 3

Готини татуировки за момчета и момичета:

Ето 15 снимки на готини дизайни на татуировки, които можете да помислите за получаване.

1. Сладка татуировка Sankofa на китката:

Sankofa се използва от хората от Ака в Гана, което означава „Да се ​​върнеш и да го вземеш“. Този символ често се свързва с поговорката „Никога не е грешно да се върнеш за това, което си забравил“. Тази конкретна татуировка изпраща силно значение и е много вдъхновяващо да излезем и да хванем мечтите си.

Сладка татуировка Sankofa на китката

Хората, които намерят да съберат парчета от живота след ниска точка, могат да впишат това и да продължат да получават положителност в живота. Значението зад санкофа учи, че първо трябва да се върнем към корените си, за да продължим напред. Трябва да протегнем ръка и да съберем най -доброто от това, което нашето минало трябва да ни научи, за да можем да постигнем мечтите си.

2. Готина котва татуировка на китката:

Котва татуировка на китката

Малки татуировки със символи могат да се поставят на по-малко видими места, зад ушите или на пръстите. Котвата може да бъде представяне на човек или нещо, което осигурява стабилност или увереност в иначе несигурна ситуация. Котвата е един от най -често татуираните символи, които представляват усещане за „заземяване“. Дизайнът на котвата създава наистина страхотни татуировки, определено. Котва татуировка на китката, която е една от най -сладките малки и готини татуировки.

3. Готина татуировка на ангел:

Татуировки на ангел в пълен размер

Татуировките с ангел в пълен размер изглеждат най -добре на гърба или по дължината на тялото ви. Те могат да бъдат направени да изглеждат ужасно красиви или ужасяващо страшни. Можете да включите цялото тяло на ангела или само крилата и лицето. Могат да се използват няколко варианта, за да се направи татуировката подходяща за конкретен индивид. По този начин ангелските татуировки запазват и вашата индивидуалност!

4. Голяма татуировка с пера:

Татуировки с пера

Татуировките с пера са нова форма на дизайн. Татуировките с пера символизират различни герои като птиците като истина, смелост, храброст, свобода, пътуване и т.н. Перата също се разглеждат като послания. Горната татуировка изглежда идеална както за мъже, така и за жени, особено когато се носи върху видимите части на тялото. Те обикновено символизират свободата, като перата са част от крилата на птиците. Това е един от най -добрите готини дизайни на татуировки за момичета.

5. Cool Hand Unalome Tattoo за момичета:

Cool Hand Unalome Tattoo за момичета

Татуировката Unalome означава символа на „Просвещението“. Най -уникалната татуировка в категориите готини татуировки със силно значение. Пътеката започва в центъра на спиралата и докато продължаваме по пътеката, се оказваме, че се скитаме и ставаме все по -наясно с обкръжението си. След като достигнем върха на символа, това означава, че сме достигнали просветление. Unalome е част от голямата колекция малки татуировки и може би този символ е за всички готини хора. Това е най -добрият дизайн на татуировки.

6. Готина татуировка Феникс на гърдите:

Готина татуировка Феникс на гърдите

Ако татуировките с животни са това, което търсите, определено трябва да отидете на феникса. Фениксът не само изглежда добре, но е и едно от най -готините същества в митологията. Той представлява смелост и огън да се борите за това, което смятате за правилно. Можете да получите реалистичен отпечатък на птицата или племенната форма на нейния контур. Така или иначе ще ви даде огнения хладен вид, който търсите.

7. Готина племенна татуировка на животни:

Готина племенна татуировка на животни

Племенните очертания на животните също създават готини татуировки. Животинските отпечатъци в дрехи, шалове, панталони, интериор на дома и т.н. са много в днешно време. Същото, включено в татуировката, говори много за човек. Човек може да избере вашето конкретно животно в зависимост от неговата символика. Човек може или да оцвети татуировката на животното, или да направи дизайна само силует или контур.

8. Cool Easy Dragon Tattoo на гърба:

Cool Cool Dragon Tattoo на гърба

Драконите са най -често срещаните митични същества, използвани в дизайна на татуировки. Черните племенни драконови татуировки ви карат да изглеждате готини и страховити. Нещо повече, в много култури драконите трябва да са символ на смелост и сила. По този начин драконовата татуировка на ръката ви определено ви кара да изглеждате готини и обезсърчаващи.

9. Готина татуировка на бухал за момичешки крака:

Готина татуировка на бухал за момичешки крака

Татуировките на бухал са друг готин дизайн за татуировка. Татуировката на бухал е сложно и красиво дизайнерско произведение, което е много приятно за окото. От дълго време татуировката на бухал е символична за образованието и мъдростта. Бухалът е известен като птицата на интелигентността. Така че, ако сте човек с мъдрост, изберете татуировката на бухал, която означава вашата личност. Направете татуировка на бухала и парадирайте с мъдрата страна на вашата личност.

10. Готина геометрична татуировка:

Готина геометрична татуировка

Геометрията е новото ядро ​​в наши дни. Намираме дрехи, вдъхновени от геометрията, декор на стени, интериор на дома; обзавеждане и т.н., така че защо да не го включите в готина татуировка. Геометричните татуировки използват всички символи и форми като кръгове, триъгълници, плюс, минус и т.н. Толкова много вярно и все пак в крак с хладното коефициент. Това е страхотна готина татуировка за момичета.

11. Готина племенна татуировка с пълен ръкав за мъже:

Готина племенна татуировка с пълен ръкав за мъже

Племенните татуировки обикновено са черни извивки и линии. Те изглеждат сложни и представляват различни неща, вариращи от символи на смелост, защита до животни, цветя и т.н. Те обикновено изобразяват нещо от културата на конкретното племе, което представляват. Те са готини за гледане и най -често се виждат върху бицепсите на мъжете, подчертавайки мускулните им линии.

12. Татуировка със символ на Хакуна Матата:

Хакуна Матата символ татуировка

Въпреки че Хакуна Матата няма символ на суахили, има символ, който означава Хакуна Матата, който хората се татуират. Символът Хакуна Матата използва латиница за същото. Това означава, че няма да се притеснявате през останалата част от дните си на суахили. Хакуна Матата означава безпроблемна философия. Хората могат да получат това с китка на китката, ръцете, глезена, шията и т.н. Тази конкретна татуировка вдъхновява човек да се справи с всички проблеми в живота си, без да се притеснява прекалено много.

13. Готин дизайн на татуировка:

Готини татуировки с шарки

Дизайнерите на татуировки често правят изключително готини модели, използвайки прости форми като кръгове, триъгълници и спирали. По принцип те са направени с помощта на определен специфичен модел, за да се увеличи хладното коефициент и за модерен външен вид. Използването на модел за получаване на абстрактен дизайн в татуировката е основната същност на готините шарени татуировки. Можете дори да изберете цветни шарки, ако търсите красива визия. Това е един от страхотните готини дизайни на татуировки за момчета.

14. Готина татуировка с череп за мъже:

Cool Skull Tattoo за мъже

Татуировките с череп са най -готините за гот и емо жанра на хората. Те изглеждат тъмни и зловещи и често ви помагат да направите външния си вид по -плашещ. По този начин татуировките на черепа не се избират от плахите и меки думи. Те са предназначени за прекъсвачите на кокалчетата и хората от гангстерския тип мотоциклети. Можете да имате класическия череп и кости знак за опасност или можете да изберете да татуирате цял скелет. Или можете да бъдете по -креативни и да добавите крила и да изглеждате като ангела на смъртта.

15. Cool Arrow Tattoo на ръка:

Cool Arrow Tattoo на ръка

Татуировката със стрела е един от най -дизайните в татуировката. Това е и най -предпочитаният, прост дизайн за любителите на татуировки. от дълго време. Следователно тази татуировка е добър избор и за първокласниците. Проектирането на татуировки със стрели струва по -малко, тъй като не е сложно и се прави за нула време. Въпреки че тези татуировки са много прости, те все още са стилни. Татуировките със стрелка са много привлекателни, така че повечето мъже и жени я смятат за най -добрата опция за татуиране за тях. Те са в тенденция като новата готина татуировка. Това може да означава различни неща за различните хора. Стрелките могат да означават вашите мечти, да се стремят по -високо, а също така да означават да се изкачи нагоре, за да се изпълнят мечтите.

Готините татуировки са нещо забележимо при хората, които често се чудят каква е историята зад този дизайн или символ на изображението. Готините татуировки са в тенденцията за първокласниците, експериментиращи с боди арт и татуировки. Те са малки, стилни и не са много тежки в джоба. Готини, малки татуировки идват с елемента на стила в него, както и те са достъпни. Татуировките могат да символизират, изразяват и вдъхновяват. Яките татуировки правят точно това. Отидете на готини татуировки на китката, предмишницата, пръстите, задната част на врата, ключицата, задната част на ухото си и т.н..