Самураите са клас високо дисциплинирани и добре обучени воини, отличаващи се с бойни изкуства. Те са един от най -добрите легиони войници, които светът някога е виждал. Освен умения в меча и бойни умения, самураите са направени и изключително чувствителни човешки същества, като им дават задълбочено образование по изкуства и поезия. Така самураите бяха комбинация от най -доброто от воина и художника. През годините имиджът на самурая е прославен от медиите, независимо дали е в книги или филми. Днес сме тук, за да поговорим за дизайни на самурайски татуировки, които ще ви помогнат да покажете любов и привързаност към тях.

Татуировки на самурай за мъже

Самураите не са нищо друго освен древните японски воини, посветили живота си в защита на местните жители. Те символизират уважение, благородство, смелост, мъжественост, сила и т.н. Този дизайн на самурайска татуировка за мъже не само се носи от японците, но сега дори става известен в други азиатски страни, както и в Англия и Америка. Така че вземете един от модерните самураи по тялото си и се почувствайте горди и отдайте уважение и почит на японските воини, които се отказаха от живота си.

Воин на китайски и японски дизайни на самурайски татуировки:

Днес самураите са основна част от света на татуировките. Силата и доблестта, символизирани от тях, са без аналог. Ето 15 -те най -добри дизайна на самурайски татуировки, заедно със снимки и значения както за мъже, така и за жени.

1. Самурай с пълен гръб на татуировка на кон:

Пълна татуировка на самурая на кон

Този вид татуировки на самурайски воин е по -вероятно да бъдат извършени от войниците на фронтовата линия. Конят тук символизира скоростта и силата, докато самурайът с меч показва началото на война. Тази картина на татуировка на самурай също показва силата на воина да постигне победа и да победи злото. Тъмният цвят, използван в татуировката, дава чудесен ефект със сивите сенки. Тази самурайска татуировка се прави главно на гърба, за да даде правилна визия.

2. Черепният самурай с татуировка на орел:

Черепният самурай с татуировка на орел

Тази снимка на татуировка на самурай включва орел и самурай с глава на черепа, както и черепи около нея. Орелът е символ на победата, а черепът представлява смъртта. Така тази татуировка представлява победа след смъртта. Тази татуировка дава малък поглед към света след смъртта. Тази татуировка също показва победата на доброто над злото. Лекият тъмносин нюанс придава повече ефект на картината, показваща ада. Също така се отдава почит на воините, загубили живота си за местните жители.

3. Татуировка самурай със слънце и планина Фуджи:

Татуировка самурай със слънце и планина Фуджи

Точно както самурайът представлява гордост и чест, слънцето и планината Фуджи са двата благочестиви елемента на японската култура. Следователно тази японска самурайска татуировка се счита за свещено произведение на изкуството. Слънцето, надничащо от планината Фуджи, добавя уникална атракция към тази татуировка. Цветовата комбинация, използвана в татуировката, също привлича любителите на цветните татуировки. Тази татуировка не само спечели сърцата на японците, но и се гледа по целия свят.

4. Традиционната японска самурайска татуировка на ръката:

Татуировка на японски самурай канджи на ръка

Този вид татуировка сандрай на канджи носи по -гордост със себе си. Героите на канджи носят една дума, която описва какво показва самурайската татуировка. И двамата заедно представляват своите принципи и следователно са по -значими. Канджи символите показват характеристиките на самураите като гордост, чест, сила, уважение и т.н. Горните самураи с характер на меч и канджи са един от тях. Цветовата комбинация извежда татуировката на друго ниво.

5. Защита на самурайската татуировка:

Защита на самурайската татуировка

Този шедьовър също привлича хората, които не са японци. Тази самурайска татуировка тук символизира защитата и показва атмосферата по това време. Тази татуировка получава ясна визия на ръкавите или гърба. Използваните различни цветови комбинации, които ще направят тази татуировка много привлекателна. Самурай с черепно лице символизира силата и силата на самурай да се бори срещу злото. Следователно тази самурайска татуировка представлява действителната причина, поради която те се считат за благочестиви.

6. Художествена татуировка на цялото тяло на Red Samurai:

Самурай с татуировка с червено лице

Войник самурай с лице, избухнало в червено, разкрива гняв или кипяща ярост. Без съмнение това е страшен образ и се справя добре с предпазването от нежелани погледи. Червеното лице на самурайската татуировка показва гняв. Тази татуировка се извършва от хората, които много лесно се ядосват. Сивият нюанс отстрани на татуировката показва силно ядосани самураи. Този самурай също има племенен крал. Гърбът е идеалното място за парадиране с този тип самурайски татуировки.

7. Татуировка на лицето на самурай с ръце на меч и кръв:

Лице на самурай с ръце и кръв с меч

Поклонено самурайско лице, капещо в кръв с ръцете си на меча, разкрива поражението, пред което е изправен самурай, когато осъзнае колко много човечество е унищожило със своята доблест. Това е смразяващо изображение и прави отлична татуировка. Тази татуировка също символизира победата на воин след тежко нараняване в кръв. Сенките, използвани в татуировката, я правят по -жива. Тази татуировка се извършва главно от войниците и бойците.

8. Японска татуировка на дракон и самурай:

Японски дракон и самурай татуировка

Японски дракон със самурайски воин е отличен дизайн на татуировка. Това утежнява силата на посланието, което татуировката изобразява. Това е една от най -добрите комбинации от идея за татуировки на дракон и самурай, която показва смелост и сила, а самурайският воин показва същото. Така този шедьовър е красива комбинация от жестока война и победа, постигната в него.

9. Татуировки на самурайски воин с канджи думи:

Самурайски воин с канджи

Самурайски воин с послание в японската форма на писане, тоест канджи, е отличен образ, който да погледнете. Татуировката изглежда най -добре върху бицепсите ви. Детайлизирането на воина прави татуировката сложна, макар и по -изящна. Това е толкова отлично изображение, колкото всяка картина на самурая някога ще бъде.

10. Дизайн на татуировка на череп на самурай с каска:

Дизайн на татуировка на череп на самурай с каска

Това е уникално съчетание на функционалност със сериозната история на самураите. Череп в типично самурайско облекло изглежда страхотно и предава посланието за мощ и сила! Черепът показва смърт и опасност. Следователно тази татуировка означава опасен победител във войната. Красивото слънце в червено придава чудесен ефект на татуировката. Този вид череп със самурайски татуировки представлява смелостта и войнския кораб.

11. Самурайски татуировки с половин ръкав за мъже:

Самурайски татуировки с половин ръкав за мъже

Войник самурай в действие представя спираща сърцето картина. Представете си такова изображение върху бицепсите си. Можете да добавите прах, летящ във вятъра или кръв или други подобни украшения отгоре на воина. Този дизайн показва самурая в най -добрия му вид и разкрива всичките му умения и превъзходства. По този начин е отличен избор, ако търсите татуировка, която говори вместо вас.

12. Самурай в татуировка с надписи Kanji в гърба:

Татуировка на самурай в надпис Kanji

„Kanji“ е името, дадено на буквите, използвани от японците за комуникация. Отлична самурайска татуировка е да получите символа канджи за самурай като своя татуировка. Изглежда мистериозно и загадъчно, тъй като повечето хора, втренчени в него, не могат да разберат какво представлява. Но в същото време ви дава смелостта, която сте се надявали, че ще ви даде.

13. Група самурайски татуировки на крака:

Група самурайски татуировки на крака

Тази татуировка на самурайски воини набира популярност, тъй като показва различни воини по време на военното състояние. Различните жестове, направени по лицата на самураите, показват трудните ситуации, пред които са изправени по време на войната. Той се разглежда и като портрет на различните известни воини от японската култура. Използването на различни цветове го прави по -привлекателен за извършване.

14. Дизайн на татуировка за лице на самурай:

Дизайн на татуировка за лице на самурай

Татуировка само със самурайско лице също е достатъчна, за да изрази смелостта и насилието, които изобразява самурай. Изразът на лицето е ключовият елемент и трябва да бъде избран интелигентно. Изразът е това, което кара цялата татуировка да говори. Така че можете да изберете агресивен, ако търсите насилствен вид, или да получите спокоен поглед, ако искате да изобразите мъдростта на самурая.

15. Дизайн на татуировка на лицето на войн -самурай с брилянтни очи:

Дизайн на татуировка за лице на самурай воин с брилянтни очи

Цялата красота на този дизайн се крие в красотата на очите, които виждате през маската. Дизайнът е обикновен самурай, облечен в бронята само с очите си, които надничат през отвора на шлема си. Емоцията в очите изразява всичко, за което самураите са били предназначени. Това е една от най -добрите самурайски татуировки за всички, които обичат да парадират с дръзки татуировки.

Гореспоменатите татуировки са известните татуировки в категорията дизайн на татуировки самурай. Тези самурайски татуировки се извършват широко от тийнейджъри, бойци и войници, за да изразят силата си.