Най -модерните произведения на изкуството, нарисувани върху кожата на тялото ни с помощта на игла и мастило. Този дизайнерски начин на представяне на изкуството е оказал огромно въздействие не само върху младежите, но и върху хората, които попадат в средната възрастова група. Татуировката, нарисувана с темата за карти, е една от най -често срещаните и най -подбрани дизайни на татуировки.

Начинът на представяне на тези дизайни на карти може да бъде направен с иновативни идеи и концепции, които са нарисувани с дизайн на карти за игра или дизайн на карти таро и много други видове. Такъв вид татуировки са особено известни при играчите на карти или тези, които обичат да изследват таланта си в казината. Преди да планирате да създадете татуировка на игрална карта, трябва да разберете как функционират.

Татуировки с карти за жени и мъже

Сладки и най -добри татуировки за игрални карти:

За да научите повече за видовете и концепцията, използвана при проектирането им, е илюстрирано тук с топ 15 дизайни на татуировки с карти.

1. Дизайн на татуировки за покер карти:

Дизайн на татуировки за покер карти

Най -интересната и умна игра е покерът, който включва карти и трика, за да отгатне най -доброто. Тази игра на карти може да бъде скицирана в карта за татуировка само с едно мастило и дизайн на карти с няколко покер монети. Сортовете, които ще получите в този тип дизайн с цвят и текстура също.

2. Дизайн на татуировки на Joker Card:

Дизайн на татуировки на Joker Card

Жокера се счита за спасител по време на игра на карти. Без жокер играта става по -малко весела и забавна. Това е причината, поради която смешно лице се подава на жокера. Жокера може да бъде проектиран с едноцветен или многоцветен дизайн на татуировка; можете да изразите вашата печеливша ситуация чрез този дизайн.

3. Дизайн на татуировки на тесте карти:

Дизайн на татуировки на тесте карти

Вместо да се използва татуировка с една карта, тесте карта може да бъде скицирано като дизайн на татуировка на цяла ръка или крак. Използваните карти могат да бъдат едноцветни карти за игра или многоцветни и проектирани карти за игра.

4. Дизайн на татуировки с кралска карта:

Дизайн на татуировки с кралска карта

Крал на управляващата и доминираща карта по време на игра на карти. За да покаже доминирането по артистичен начин, татуировката с карти с кралско лице и карта с лопата е най -популярният дизайн на карти, скициран от всички млади момчета. Това показва усещането им без никакъв звук.

5. Дизайн на татуировки на Queen Card:

Дизайн на татуировки с кралица карти

Елегантно и фино изглеждащо лице, което е известно като кралица, докато играе карти. Тази кралица на сърцето е покрила сърцата на всички млади момичета и дами като дизайн на татуировка. Тази татуировка подхожда добре около глезена или около ръцете. Момичетата могат да се насладят на този тип дизайн за всяко свое облекло, за да изразят своето отношение.

6. Зарове с дизайн на татуировки с карти:

Зарове с картички татуировки дизайн

Заровете са важно нещо, използвано по време на хазарт и за да се отбележи важната му роля, този материал във формата на куб може да бъде проектиран като татуировка. За комарджии и хора, които са луди фенове на играта, тогава тази татуировка на зарове е подходящият дизайн около ръката или на рамото.

7. Дизайн на татуировка с пламъци на карти:

Дизайн на татуировка с пламък на карти

Карта с пламък е просто художествен дизайн, който се нуждае от много търпение и концентрация, за да ги проектира като татуировка, особено когато е скицирана върху набръчкани кожни повърхности, мастилото отнема много време.

8. Карта с пълнител Проектиран:

Карта с проектиран пълнител

Един прост дизайн на татуировка във формата на карта може да бъде направен по-привлекателен чрез попълване на естествени живописни снимки, които могат да бъдат дизайна на изгрева или луната и звездата. Това с ръка, която държи дизайн на карти, е просто добро произведение на изкуството.

9. Дизайн на татуировки на карти Таро:

Дизайн на татуировки с карти Таро

Таро е свързана с астрологията карта, която има много картини, релефни върху картата с различен тип значение като щастие, тъга и дори смърт, което се предвижда от астролозите, които са обучени да четат карти таро.

10. Драматичен дизайн на татуировки с карти:

Драматичен дизайн на татуировки с карти

Това определено е най -атрактивната и драматична татуировка със символи на карти, която споделя комедия чрез този дизайн на татуировки. Този дизайн изобразява как сърцето или диамантът държи гърлото на лопатата или клубната карта по забавен начин, който разкрива темата, включена в играта на карти.

11. Дизайн на татуировки на Батман и карти:

Дизайн на татуировки на Батман и карти

Батман, екшън комиксов герой, който много млади момичета и момчета обичат да гледат, за да привлече дизайнерите на татуировки на младежа, комбинира този известен комичен герой с дизайн на татуировка на карти. В тази татуировка батман е нарисуван в центъра, заобиколен от карти.

12. Татуировка на карти с дизайн на цветна роза:

Татуировка с карти с дизайн на цветна роза

Този дизайн на карти за татуировки е типична татуировка за момичета, която е скицирана около ръката или задната част на рамото. Вместо да се играе с дизайн на карти, бейзболен герой е нарисуван в центъра на картата с червени рози около картата.

13. Дизайн на татуировки с двойка крал и кралица:

Дизайн на татуировки с двойка крал и кралица

Това е чифт татуировка, която е нарисувана от двете страни на долната част на ръката; този тип дизайн на двойки е вдъхновен от дизайна на Mehendi. Лицето на краля е нарисувано от едната страна около долната част на ръката, а от друга страна, лицето на кралицата е мастилено.

14. Дизайн на UNO Card Tattoos:

UNO Дизайн на татуировки с карти

UNO е най -известната игра на карти, играна от всички възрастови групи и деца над 8 години. Тази игра с карти е игра, свързана с цвят, която включва цвят като жълто, червено, зелено и синьо, този цвят се използва за мастило на татуировката на картата. Тази татуировка подхожда добре на татуировка на ръка или рамо.

15. Дизайн на 3D татуировки с карти:

Дизайн на 3D татуировки с карти

Татуировката с 3D ефект изисква най -голямо съвършенство и отдаденост при написването на 3D дизайна на татуировката. В този дизайн на татуировки крал е мастилен, докато се издига от картата и се стреми да атакува някого, което всъщност е темата зад играта на карти.

Минутни подробности и разкриване на невинното лице на кралицата, смелия характер на крал и весело лице на жокер, както и анимационни герои, нарисувани в центъра на картите, определено не е проста задача.