История на татуировките с череп и религиозно значение: Татуировката Череп е друг дизайн на татуировка, преминал изпитанието на времето. Дизайнът на татуировка с череп може да бъде датиран от историята на самата татуировка. Уникални татуировки на череп са използвани в различни култури и племена, за да предадат послания за смърт, триумф и бунт. Тези невероятни татуировки на череп в последно време са придобили популярност в други форми, като татуировки с череп бонбони от мексиканската култура. Татуировката на череп има значение и в религиозния контекст. В християнството той символизира вечността и сигурността на смъртта. В тази статия ще разгледаме света на тези страхотни татуировки с череп.

Образът на черепа има универсалност за неговата картина. Независимо откъде идвате, веднага ще разберете, че черепът означава смърт и опасност. Може би това е причината, поради която дизайнът на татуировка на череп остава един от най -старите и широко използвани. Мъжете и жените еднакво харесват татуировката на черепа. В последно време татуировката на черепа е претърпяла много промени в изображението си. Не е просто.

Татуировки с череп с най -добри снимки

Черепите са неразделна част от много дизайни на татуировки. Докато те трябва да представляват гниене и смърт, татуировката на черепа обикновено се използва за външния им вид, а не за символичните им значения. Един от най -търсените дизайни на татуировки, които са направени, за да изглеждат готини. Докато формата и формата на черепа са типични и не могат да бъдат объркани с много, все пак можете да добавите няколко варианта към дизайна на татуировки на череп! Ето деветте най -добри дизайна за татуировки на череп, от които можете да избирате.

Дизайнът на татуировка на череп винаги е бил супер готин сред цялото поколение. Различни дизайни, когато са прикрепени, придават чудесен ефект на татуировките на черепа. Наскоро татуировките на Harley Davidson с череп привлякоха погледите на любителите на татуировките.

Дизайн на големи и малки татуировки с череп за мъже и жени:

Следват най -популярните и значими дизайни на татуировки на череп с изображения за мъже и жени, както следва.

1. Смъртоносната татуировка с череп с половин ръкав:

проста татуировка на череп

Този вариант на татуировка на черепа се извършва главно от хора, които са готови да се изправят пред всяка опасност. Значението на тази татуировка означава опасност и смърт. Този вид татуировка е предпочитана предимно от колоездачите. Както определя татуировката, колоездачите винаги рискуват живота си, като избягат. Следователно тази татуировка е най -подходяща за тях. То се извършва и от мъжете, които искат да създадат опасност за враговете си. Тъмното и светло засенчване добавят към неговата уникалност, а рогата, излизащи от черепа, добавят към опасния му вид.

 • Най -подходящ за: Изгарящият череп е знак за бунт и опасност и следователно това подхожда на мъж.
 • Предпочитано мастило: Черно и кафяво.
 • Където: Тези зли татуировки на черепа изискват правилното количество повърхност и ръката би била идеална за това.
 • Размер: Средни до големи.
 • Цвят на кожата: Черен или житен.

2. Татуировката на пиратския череп:

изображения на татуировки на череп

Това е една от най -актуалните татуировки на черепа в наши дни. Смисълът на тази татуировка е да живееш живот без правила. Този дизайн на татуировка на череп се изпълнява от любителите на пиратите и символизира изкуството да живееш живот по свои собствени правила. Хората, които не обичат да живеят по заповедите на другите, както и имат своите норми да живеят щастлив и забавен живот, се привличат от този тип татуировки.

 • Най -подходящ за: Мъжете и жените, които са бунтовници в сърцето си и плават срещу течението, трябва да направят тази пиратска татуировка на череп.
 • Предпочитано мастило: За тази татуировка са използвани множество цветове, като черна доминира по -голямата част от тази пиратска татуировка с череп.
 • Където: Ръцете или гърдите.
 • Размер: Средни до големи.
 • Цвят на кожата: Светъл или житен тен.

3. Изкуството на племенните татуировки с череп за мъже:

най -добрите татуировки на череп

Този вид племенна татуировка на череп се извършва широко от. Хората, вдъхновени от дизайна на племенните касти, са тези, които силно правят тази татуировка. Татуировката също може да бъде модифицирана с помощта на различни племенни геометрични дизайни до черепа, за да добави към нейния усет. За племенната каста този вид татуировка на череп е знак за спомени за близките, които са починали, както и знак за призрачни изяви. Обикновено се среща в тъмно черен цвят, но някои модерни хора също използват цветове, за да го направят по-привлекателен.

 • Най -подходящ за: Това е племенна татуировка на череп, която е строга, което означава, че всеки удар и кривата имат значение за нея и е една от страхотните идеи за татуировка на череп за момчета.
 • Предпочитано мастило: Черното мастило е широко използвано.
 • Където: На ръцете, достигащи до лакътя.
 • Размер: Средни до големи.
 • Цвят на кожата: Светъл или житен тен.

4. Художествена татуировка с череп на цветя на ръката:

татуировка на ръката на черепа

Този сладък дизайн на татуировка на череп е по -креативен и артистичен. Изгражда череп с помощта на цветя. По този начин той има по -иновативно изкуство. Изглежда красиво и живописно и затова е избрано повече от жените. Цветята могат да бъдат цветни или едноцветни. Цветята, изскачащи от очите на черепа, символизират любовта и страстта.

Този сладък дизайн на татуировка на череп е по -креативен и артистичен. Изгражда череп с помощта на цветя. По този начин това е по -иновативно изкуство. Това е една от онези красиви татуировки на череп, които жената може да има. Цветята могат да бъдат цветни или монохромни. Цветята, изскачащи от очите на черепа, символизират любовта и страстта. Различните дизайни на цветя в тази татуировка допринасят за нейната красота, с многозначно значение, например, розата означава любов, лилията означава мир и т.н. Това е един от най-популярните и необикновени дизайни на татуировки на череп, което е изключителна творческа идея.

 • Най -подходящ за: Поставянето на цветята в тази черепна татуировка има значение и може да бъде избрано от жената.
 • Предпочитано мастило: Широко са използвани множество цветове.
 • Където: Това е една от онези татуировки на черепа на предмишницата, които трябва да бъдат показани.
 • Размер: Среден до голям размер татуировка.
 • Цвят на кожата: Светъл или житен тен.

5. Татуировка на двойка череп с пеперуди на гърба:

Татуировка на двойка череп с пеперуди на гърба

Тази татуировка на череп, макар и охлаждаща, е изключително романтична. Състои се главно от два черепа, един мъжки и женски. Разликата в техния пол става очевидна чрез добавянето на специфични украшения. Те са показани да се прегръщат един друг с птици или цветя около тях. Ако е построен, този дизайн включва подходящ външен вид, красив, романтичен и същевременно страхотен вдъхновяващ. Изглежда, че изразява факта, че който и да си направиш татуировката, ще бъде с теб завинаги. Дълго след като тялото ви се е разложило и са останали само черепите ви.

 • Най -подходящ за: Любовните татуировки на черепа изобразяват загубена любов или вечна любов, като в този случай и мъжете, и жените могат да се справят с това.
 • За предпочитане мастило: Чиста черна татуировка на череп.
 • Където: Това изкуство изисква много и следователно би било страхотна татуировка на гърба на черепа.
 • Размер: Среден до голям размер.
 • Цвят на кожата: Светъл или житен тен на кожата.

6. Татуировка с череп и време със значение:

Татуировка с череп и време със значение

Тази снимка на татуировка на череп има уникален вид. Включва череп и часовник. Това означава времето на нечия смърт. Той също така показва грешната борба за време, която човек е направил в живота. Тази татуировка също може да бъде направена, за да покаже идеалното време, когато човек е загубил някой необикновен. Тъмният цвят и нюанси допълват красотата му. Тази татуировка е силно носена на гърба и на ръцете, където получават широка област. Някои също го правят на гърдите.

 • Най -подходящ за: със сложни детайли, тази татуировка с половин череп има часовник над главата със замразено време, който изобразява загубата на любим човек. Това е страхотна идея за татуировка на череп за момчета.
 • Предпочитано мастило: Черна татуировка на череп.
 • Където: Този дизайн би бил перфектна татуировка на гърба на черепа.
 • Размер: Голям.
 • Цвят на кожата: Светъл или житен тен.

7. Дизайн на татуировка на захарен череп за жени:

Дизайнът на татуировка на захарен череп за жени

Това изкуство за татуиране на череп се извършва широко от жените в мексиканските градове. Тази татуировка със захарен череп може да бъде два вида, татуировка на мексикански череп и татуировка на череп Candy. Мексиканците празнуват ден, наречен Ден на мъртвите, в който семействата се събират и правят череп. Следователно този дизайн на татуировка е създаден за жени и му е даден вълнуващ вид с флорални шарки.

 • Най -подходящ за: Тази мексиканска татуировка с череп е идеална за жени и момичета на млада възраст, които имат много контрасти с характера си.
 • Предпочитано мастило: В тази татуировка са използвани множество цветове, за да се даде дефиниция на различни цветя в черепа.
 • Където: Това е една отлична идея за татуировка на черепа на предмишницата.
 • Размер: Средно.
 • Цвят на кожата: Светъл или житен тен.

8. Модели на татуировки с череп с момичешка форма:

Модели на татуировки с череп с женска форма

Изработването на момичешки череп е сравнително лесна задача. Просто добавете малко лъкове и мигли и широко отворени очи на сърни и сте готови. Като цяло този череп във формата на дизайн на татуировка изглежда сладък и привлекателен. Той ви придава фънки вид и е предпочитан от момичета, а не от момчета. Тази татуировка е по -деликатно създадена и от малки тийнейджъри. Също така, малките момичета, които са привлечени да си направят татуировка, могат да имат тази татуировка за пухкав вид.

 • Най -подходящ за: Достатъчно удобна татуировка, която да се гравира в кожата. Това е татуировка, която може да бъде първата татуировка на череп за жени, а момичетата могат да получат в по -младата си възраст.
 • За предпочитане мастило: Розово, виолетово и черно.
 • Където: това прави отличен дизайн на татуировка на череп за бедрата.
 • Размер: Средно.
 • Цвят на кожата: Светъл или житен тен.

9. Механичен дизайн на татуировка на череп на бедрото:

дизайн на татуировки на череп за мъже

Череп, вграден със зъбни колела и заобиколен от други механични части, прави отлична татуировка! Целият физик отиде в небето. Съоръженията придават чар и го правят да изглежда по -креативен. Въпреки че не са особено обезсърчаващи, тези дизайни все пак ще ви спечелят признателни погледи.

 • Най -подходящ за: Това е пример за татуировки на черепа на Harley Davidson, които обикновено се приемат от мотопеди, които прекарват по -голямата част от времето си в езда и пътуване. Мъжете и жените могат еднакво да се справят с това.
 • Предпочитано мастило: Това е чиста черна татуировка на череп.
 • Където: На ръцете или бедрата.
 • Размер: Среден или голям.
 • Цвят на кожата: Светъл или кафяв тен.

10. Татуировките Smokey Skull за крака:

Татуировките Smokey Skull за крака

Тази татуировка на череп за мъже изглежда е идеална за крака. Тъмно черният цвят със сив навес му придава оживен вид. Сивкавият навес в очите на черепа му придава опасен ефект. Тази татуировка символизира опасност. Черепът изглежда див, ужасен и осигурява перфектен външен вид на призрак. Тази татуировка може да се носи и на раменете и гърба, но е най -предпочитана на крака, за да придаде смъртоносен вид на крака.

 • Най -подходящ за: Удължената брадичка и обезобразен череп предизвикват страх и страх. Мъжете, които са буйни в отношението си, могат да изобразят правилно тези зли татуировки на черепа.
 • Предпочитано мастило: Това може да бъде гравирано монохромно или може да се направи и в чисто червено.
 • Където: На бедрата.
 • Размер: Среден или голям.
 • Цвят на кожата: Светъл или житен тен на кожата.

11. Дизайн на татуировки с пламтящ череп на ръката:

Дизайн на татуировки с пламтящ череп на ръката

Череп с дим и огън, излизащ от гнездата, отново е отличен образ. След като бъде направено по подходящ начин, той привлича предпазливи погледи към външния ви вид. Можете да добавите цвят към пламъците или отново да го засенчите в монохромно. Тази татуировка е най -вече вдъхновена от филма Ghost Rider. Предимно дори колоездачите използват тази татуировка, за да придадат смъртоносен вид.

Друг пламтящ дизайн на татуировка на череп с минимална цветова схема би бил идеален за покриване на делтоидите. Тази татуировка изобразява ярост и гняв и е една от най -добрите татуировки за колоездачи. Това е доста мъжка татуировка и монохромният е начинът да отидете с този дизайн.

 • Най -подходящ за: Удължената брадичка и обезобразен череп предизвикват страх и страх. Мъжете, които са буйни в своето отношение, могат да представят правилно тези зли татуировки на черепа.
 • Предпочитано мастило: Това може да бъде гравирано монохромно или може да се направи и в чисто червено.
 • Където: На бедрата.
 • Размер: Среден или голям.
 • Цвят на кожата: Светъл или житен тен на кожата.

12. Татуировка с знак за опасност череп на крака:

татуировки на череп за жени

Черепът и две кости, образуващи се отсреща, е универсалният знак за опасност. Това е конвенционален дизайн и за татуировка. Можете да поставите знака в пълен черен цвят или да го засенчите, за да му придадете по -реалистичен вид. Можете дори да го направите артистичен, като създадете своя дизайн по -племенен. Всичко зависи от теб!

 • Най -подходящ за: Татуировката на черепа и кръстосаните кости е универсален знак за опасност и е ясен знак, който казва да се пазиш от притежателя. Това е проста татуировка на череп, която мъжете и жените могат да използват.
 • Предпочитано мастило: Това може да бъде гравирано монохромно.
 • Където: На глезена.
 • Размер: Малки до средни.
 • Цвят на кожата: Светла или житна кожа.

13. Татуировка на череп с крушка:

Татуировка на череп с крушка

Това е още един уникален и нестандартен дизайн. Той има по -карикатурен вид, показващ неонова или ярка крушка в черепа. Повече от внушаващо страхопочитание този дизайн е забавен и ще предизвика смях и признателни погледи. Това те кара да изглеждаш по -сладък, отколкото смел.

 • Най -подходящ за: Цветните татуировки на череп е друг жанр татуировки на череп, които са дизайн, който предизвиква усмивка или смях. Веселите мъже могат да си направят тази татуировка.
 • За предпочитане мастило: Смес от ярки цветове предимно зелено, жълто и оранжево.
 • Където: На ръката.
 • Размер: Малък до среден размер.
 • Цвят на кожата: Светла или житна кожа.

14. Дизайн на татуировка с череп с рога за мъже:

Дизайн на татуировка с рогати черепи за мъже

Рогат череп прилича на гротескен дявол. Човек трябва да има смелостта да носи този дизайн, тъй като не е за хора със слаби сърца. След като бъде направено, това ще ви даде изключително бунтарски вид. Никой не би си помислил да се забърква с вас, след като погледне тази татуировка. Тази татуировка се носи главно от борци и каскадьори, тъй като отразява техните професионални характеристики.

 • Най -подходящ за: С дяволския рог и усмихващият се череп този дизайн е зъл и страшен. Мъжете, които са силни, бунтовни и мощни, трябва да имат гравиран този дизайн.
 • Предпочитано мастило: Чисто черно трябва да се използва за тези зли татуировки на черепа.
 • Където: На ръката или прасеца.
 • Размер: Малък до среден размер.
 • Цвят на кожата: Светла или житна кожа.

15. Малка татуировка Angry Skull на глезена:

Малка татуировка Angry Skull на глезена

Вместо голяма сложна татуировка, можете да получите малка закачлива. Татуировки с малък череп като тази изглеждат най -добре на китката или глезена ви. Малко очертание на черен череп ви дава този смел ръб, без да ви кара да изглеждате прекалено бунтарски или готски. Можете дори да го направите сладък, като промените изражението му. По -горе са някои красиви, смъртоносни татуировки на череп, направени от младежите тези дни. Добавете към него още нови идеи и цветове и създайте своите нови нюанси. Този дизайн има само очертания и обикновено кожата запълва черепа и следователно хората със светла кожа могат да имат това.

 • Най -подходящ за: Минималистичен и перфектен. Тази татуировка с половин череп има универсална привлекателност и може да се носи от хора от двата пола.
 • Предпочитано мастило: Черен.
 • Където: Мъжете могат да направят това върху задната част на шията, докато жената може да го направи на глезена или сухожилието си.
 • Размер: Малък размер.
 • Цвят на кожата: Светла или житна кожа.

Допълнителни съвети/предложения:

Татуировката на череп дава различно значение по начина, по който е изобразена. Преди вас мастилото се уверява, че сте наясно със значението, свързано с татуировката на черепа, и нейното значение. Също така, бъдете сигурни къде искате да ги татуирате. Тъй като татуировката на череп е смела и доста привлекателна за очите, личният избор на нейното поставяне трябва да бъде добре обмислен.

Още дизайни на татуировки:

Най -добри дизайни на татуировки с череп с най -добри снимки 1

Най -добри дизайни на татуировки с череп с най -добри снимки 2

Най -добри дизайни на татуировки с череп с най -добри снимки 3

Най -добри дизайни на татуировки с череп с най -добри снимки 4

Най -добри дизайни на татуировки с череп с най -добри снимки 5

Най -добри дизайни на татуировки с череп с най -добри снимки 6

Най -добри дизайни на татуировки с череп с най -добри снимки 7

Най -добри дизайни на татуировки с череп с най -добри снимки 8

Най -добри дизайни на татуировки с череп с най -добри снимки 9

Най -добри дизайни на татуировки с череп с най -добри снимки 10

Няма недостиг на идеи, когато става въпрос за дизайн на татуировки и още повече за татуировки на череп. Дизайнът съществува толкова дълго, че търсенето на интереса с включените идеи ще ви даде множество възможности. Тук улеснихме процеса на търсене на вашите идеи, като избрахме най -добрите 25, които намерихме за подходящи за различни възрастови групи и пол.

Очакваме с нетърпение да чуем за вашето преживяване.