Ин Ян е китайски символ, известен още като символ Тай-Чи. Това е най -голямото постижение на китайската философия и носи отговорност за това Китай да стане известен по отношение на научните изследвания, знанията и развитието. Този символ има две страни. Черният се нарича Ин, а белият се казва Ян.

Уникални дизайни на татуировки Ин Ян

Интересно нещо, забелязано за Ин Ян, е, че и двете са неразделни; те не могат да останат един без друг. Говорейки за татуировки Ин Ян, те станаха много популярни в наши дни и се виждат почти навсякъде. Изглежда, че те са ново модно изявление за младежите, тъй като броят им се увеличава ежедневно. В случай, че търсите някои готини и модерни дизайни на татуировки Ин Ян, ние сме изброили някои от най -добрите само за ваше удобство.

Различни видове татуировки Ин Ян:

Татуировката Ин Ян е един от най -добрите варианти да покажете своята природа на света. Той показва двете страни на човешката природа. Екосистемата също зависи от значението на този символ.

1. Татуировки на сестри Ин Ян:

Татуировки на сестри Ин Ян

Любовта на сестрите, която никога не може да бъде разделена. Символът Ин Ян има две страни, които имат и сестрите. И двете сестри поемат противоположната страна на живота и се грижат една за друга във всички следи от живота, две сестри мастилят татуировката Ин Ян на противоположните си крака и ги събират, за да направят пълна татуировка Ин Ян. Можем също така да изобразим тези две сестри с противоположна природа, които се събират, за да направят един цялостен дизайн. Любовта на сестрите тук в тези татуировки Ин Ян добавя слънчевия ден и звездната нощ от двете страни.

2. 3D татуировка Ин Ян:

3D татуировка Ин Ян

Горният дизайн е включен в 3D дизайн. Художниците имат широка гама от дизайни в татуировки. 3D дизайните са доста обичани от младите хора днес. Дизайнът прави илюзия за истинско произведение на изкуството, което можем да видим така, сякаш има действителни собствени страни. Този ин -ян 3D дизайн е направен със синьо мастило и сиво мастило, което е релефно с червено, бяло и черно мастило, така че да придава 3D ефект. Този прекрасен дизайн има искряща сянка, която кара окото да усети своята гладкост и блясък.

3. Татуировка русалка Ин Ян:

Татуировка русалка Ин Ян

Този великолепен дизайн, който свързва две русалки, което прави символа ин ян показва, че двете страни на Вселената също се включват в абстрактния свят. Цветът на русалка и избледнелата русалка показват двете страни на монетата. Имайте предвид щастливата част от живота и тъжната част. Можем да видим малки рибки, които придружават русалките, цветните риби с избледнелата русалка и черните риби зад пъстрата русалка ни показват, че винаги има надежда във всички тъжни и щастливи периоди от живота.

4. Невероятна тайнствена татуировка Ин Ян:

Невероятна мистериозна татуировка Ин Ян

Горната татуировка ин ян е толкова мистериозна. Дизайнът от двете страни на ин и ян се различава с черно -белите части, които всъщност принадлежат към един и същ дизайн, но обърнати със нюансите. Флоралният, но геометричен дизайн в тази татуировка е перфектен пример за дизайна на изобразителното изкуство. Тъмните и светлите страни могат да бъдат невероятно показани в този модел. Дамите с удоволствие ще го проектират на гърба.

5. Риби, които правят татуировка Ин Ян:

Риби, които правят татуировка Ин Ян

Рибите тук са красиво мастилени, символизиращи смисъла на ин ян. Страните ин и ян на татуировката се състоят от синьото, което показва хладната страна и червеното, което показва горещата страна на цветното колело, а също и противоположните страни на живота. Сенките, които покриват целия дизайн, добавят искра към татуировката. Тази татуировка може да бъде направена на китката или дори на рамото. Жените предпочитат да го мастилят, отколкото мъжете, тъй като жените обичат цветовете на рибите.

6. Сърце Ин Ян Ян татуировка:

Татуировка на сърцето Ин Ян

Чудили ли сте се как можете да създадете татуировка Ин Ян, която е приятно различна в сравнение с останалите? В случай, че сте го направили, вероятно сте пренебрегнали сърдечната татуировка Ин Ян. Този дизайн е доста прост, въпреки че формата на сърцето го прави интересен и красив за гледане.

7. Ин Ян Ян татуировка китайски дизайн:

Ин Ян Ян татуировка китайски дизайн

Има хора, които биха искали да отидат на традиционния вид. Китайският дизайн на татуировки Ин Ян е най -добрият за тях. Те ви придават смел вид и също така увеличават очарованието на татуировката. Тези татуировки могат да бъдат направени само с помощта на професионалист. Някой, който е много опитен, може да придаде на този дизайн оригиналния и великолепен външен вид.

8. Dragon Yin Yang Tattoo Design:

Dragon Yin Yang Tattoo Design

Драконите са много важна част от китайската култура и история. Те са запомнени значително със своята природа, гняв и могъщ статус. Татуировка, която показва образа на ядосан дракон, който ноктира символа Ин Ян, изглежда иновативен. Наличието на пламъци зад дракона го прави още по -привлекателен.

9. Татуировка Dragon Vs Tiger Yin Yang:

Татуировка Dragon Vs Tiger Yin Yang

Чудесна идея за татуировки Ин Ян е драконът срещу тигър. Те изглеждат наистина красиви и стоят като силно представяне на китайската култура и митология. Този дизайн е динамичен и може да се носи както от мъже, така и от жени.

10. Цветен дизайн на татуировки Ин Ян:

Цветен дизайн на татуировки Ин Ян

Ако искате вашата татуировка Yin Yang да изглежда изключителна, представителна и ефектна, чудесна идея би бил цветният дизайн на Yin Yang. Той е зелен на цвят, оформен е добре и съдържа елемент на творчество.

11. Дизайн на татуировки с огън и вода Ин Ян:

Огън и вода Дизайн на татуировки Ин Ян

Татуировките Ин Ян са наистина готини за тези, които биха искали да покажат своята зла, както и ангелска страна. Великолепно изглеждащи татуировки на Ин и Ян с огън и вода са идеалният избор тук. Той е добре оформен и е много модерен и модерен за гледане.

12. Цитираният дизайн на Yin Yang Tattoo:

Цитиран дизайн на Yin Yang Tattoo

Татуировка Ин Ян, която показва този традиционен китайски символ, заобиколен с хубаво изявление, изглежда страхотно. Това е страхотен дизайн за татуировки за жени, тъй като им придава много женствен вид.

13. Дизайн на татуировка Ин Ян Ян:

Дизайн на татуировки Ин Ян Ян

Уникален дизайн за татуировки Ин Ян е дизайнът на татуировка с отпечатъци. Те са уникални, различни и много привлекателни. Това вероятно ще привлече много внимание и ще ви донесе няколко комплимента.

14. Живописен дизайн на татуировки Ин Ян:

Живописен дизайн на татуировки Ин Ян

Татуировка Ин Ян, която е вписана в артистичен стил, със сигурност ще изглежда прекрасно. Наличието на два различни пейзажа, един, който изобразява залеза, а другият, който показва романтичната красота на нощта, изглежда хипнотизиращо и привлекателно за окото.

15: Художествен дизайн на Слънчев Ин Ян:

Художествен дизайн на слънчев ин Ян Ян

Символът Ин Ян тук е направен с помощта на слънчевите лъчи. Оригиналният символ на Ин Ян е направен вътре в слънцето и лъчите, излизащи от него. Изработен е на гърба на мъжкия гръб. Момичето също ще се радва да направи същия дизайн на талията си или в центъра на стомаха си. Тази татуировка е мастилена с дълбоко черно мастило и нюанси на светло мастило.

Китайската традиция много добре учи света с красивата мисъл, която се подразбира с истината на живота, всъщност с истината на Вселената или да се каже дори в небесните тела. Във всеки аспект на живота има две страни. Доброто и лошото, любовта и омразата, светлото и скучното. Татуираният символ би бил един от най -добрите дизайни, които човек може да избере. Затова отидете да си направите татуировка, гравирана с универсален дизайн.