Първото лято, когато решихте да изберете малка драсканица на лявата китка, бяхте напълно загубени, по -скоро разглезени за избор. Докато се отправяте към салона за татуировки, вашият приятел ви увери, че ще има много дизайни, от които да избирате. Достатъчно вярно на това, което той каза, видяхте цялата стена на салона, надраскана с груби ръчно изработени скици, очертаващи екстравагантни идеи, написани върху парчета натрошена хартия.

скици за татуировки

Те се наричат ​​скици, първата стъпка към страхотна татуировка. Това е скицата на татуировката, която позволява на креативността ви да се развихри, докато привличате избраните от вас идеи в едно голямо изкуство, което по -късно се превръща в красива татуировка, екстравагантна наслада. Ето защо в тази статия днес ще разгледаме някои от очарователните дизайни, които биха могли да привлекат погледа ви, нещо, което можете да добавите и към собственото си творение, преди да го нанесете трайно върху кожата си.

Най -добрите скици за татуировки:

По -долу са най -добрите скици за татуировки, както следва.

1. Великата таурийска скица татуировка:

Велика таурска скица татуировка

Просто мощно изображение на ожесточен бик или Телец, този тип скици на татуировки могат да бъдат свързани с нечие слънце, при условие че попадате в категорията Телец. Роза обхваща края на татуировката, докато главата на Телец е поставена върху сноп от цветя, листа и лози, омекотявайки главата от всички страни.

2. Абстрактни скици за татуировки за красота:

Абстрактни скици за татуировки за красота

Абстрактни образи като този веднага привличат вниманието, докато се опитвате да разкажете историята си чрез образа на абстрактно декорирано женско лице. Независимо дали е в черни нюанси или изпълнен с живи цветове, този живот като скица на лицето изглежда дълбоко в душата ви, тъй като абстрактната привлекателност ясно се вижда гравирана върху лицето й. Това е популярна скица татуировка.

3. Скици на татуировки на шефа:

Скици на татуировки на шефа

Връщайки се към инките или древните племена, главният вожд след тяхната смърт ще бъде погребан с включена глава, в знак на уважение. Именно от тази идея излиза тази красива рокля на главата, изложена върху скелетна структура, изобразяваща сила дори и след живота. Сложният дизайн на деликатната перната глава е наистина прекрасен.

4. Безкрайни скици за татуировки във времето:

Безкрайни скици за татуировки във времето

Този път скицата на татуировката е цветна, отразяваща яркостта на похотливото цвете, докато живата роза в червено цъфти с всяка крачка, отдалечаваща се от времето. Винтидж джобният часовник в края, украсен с клони и птици, служи като хубава история на времето и справяне с него.

5. Татуировката „Виждаща скица на очите“:

All Seeing Eye Sketch Tattoo

Този дизайн всъщност е вдъхновен от Окото на Провидението, знак, който изобразява всевиждащото око на Бог, затворено в триъгълник. Той представлява Божието око, което наблюдава всички нас и в тази скица за татуировка е направена малка импровизация, за да се създаде триъгълника с помощта на човешка ръка. Това е най -добрата скица татуировка.

6. Сред изчезналите скици на татуировки:

Сред изчезналите скици на татуировки

Черепите винаги са били любимо изкуство, вдъхновено от татуировки, което по същество представлява безвремие или сила дори при провал. Възобновявайки живота си след смъртта, черепът тук е украсен от неговите нашийници, висулки, рози, кръстове и пеперуда на върха, изобразяваща липсата на движение или живот.

7. Скици на татуировки на величествения вълк:

Величествени скици за татуировки на вълк

Неукротимият, могъщият и величественият вълк винаги е вдъхновявал доста идеи за татуировки и както никога досега тук имаме перфектната татуировка, изобразяваща свирепото същество, тъй като подтонът на татуировката измества фокуса си от главния герой от леглото на флорални шарки.

8. Страхотни бъдещи твои паднали скици за татуировки:

Страхотни бъдещи твои паднали скици за татуировки

Ъглите са още един често срещан сценарий на татуировки. Често при ъглова татуировка се набляга много на крилата, изобразяващи нейната красота и сила. Това е добра скица татуировка за мъже.

9. Изключително уникални скици на татуировки:

Изключително уникални скици за татуировки

Ето татуировка, която е напълно различна от останалата тълпа. Скицата на татуировката тук рисува калмар със заплетените пипала, ръждясали с тежки скици, изглеждащи просто възхитителни.

Дизайн на татуировки в стил скица:

Татуировките в стил скица имат различен външен вид. Изглежда като предварителни „скици“, направени от художник, преди да завърши своя шедьовър. Той има тези линии, които всъщност не са необходими за завършване на картина, но все още са там, тъй като само част от тях бяха полезни за завършване на чертежа. Е, скиците за татуировки не са често срещани в момента, но постепенно набират скорост.

10. Скица за татуировка в стил Ян Ян:

Скица за татуировка в стил Ян Ян

Това е татуировка, която показва, че във всеки има добро и зло. Художникът на снимката е съчетал дракона и еднорога. Това е далеч една от готините идеи за скициране на татуировки. Това показва победата на доброто над злото.

11. Скица за татуировка на гърба:

Назад Показване на скица на татуировка

Друга особеност на стила на татуировка на скица са геометричните линии и те изглеждат доста уникални, тъй като сякаш картината се появява от тези линии. Изглежда невероятно добре на гърба. Обикновено хората предпочитат да имат татуировки на крила отзад, тъй като изобразяват свободата им на мисъл.

12. Скица за татуировка на двойка изненада:

Скица за татуировка на двойка

Дизайнът на татуировки с скици ще бъде напълно безполезен, ако няма няколко татуировки. Двойките в наши дни могат да стигнат далеч по отношение на изразяването на любовта си към своите любовници. Двойките татуировки са много готини и изобразяват вашата любов, ангажираност и отдаденост на вашия любовник.

13. Скица на татуировка на летяща птица:

Скица за татуировка на летяща птица

Една от най -предпочитаните идеи за скици за татуировки за момичета са татуировките на птици. Птиците са символ на надежда и свобода и преодоляване на трудностите. Те също могат да означават радост, любов, живот и много повече за много различни хора.

14. Специална скица за татуировка на ръката:

Специална скица за татуировка на ръката

Скиците за татуировки на ръцете за мъже придобиват известност по целия свят. Татуировките, поставени на оръжие, показват желанието ви да адаптирате промените, както и нивото на ангажираност. Опитайте някакъв закачлив модел, за да привлечете внимание.

15. Скица на татуировка с анимационен модел:

Скица на татуировка с анимационен модел

Друг вариант на татуировка на скица са татуировките в анимационен стил. Те се възхищават както от младежи, така и от деца. Тези татуировки се нуждаят от много творчество, а също и от много опитна ръка за създаването им.

16. Татуировка на скица за рисуване с молив:

Татуировка скица за рисуване с молив

Както подсказва името, скиците на татуировки изглеждат като незавършена рисунка. Можете да намерите галерия за скици на татуировки в интернет, а също и вашият художник за татуировки може да ви предложи някои дизайни. Недовършената скица на татуировката не изглежда непълна, а тази непълнота я прави по -уникална.

17. Скица на татуировка за отношение към животните:

Скица на татуировка за отношение към животните

Скиците за дизайн на татуировки имат друга вариация и общ дизайн е татуировката на животни. Тези татуировки символизират сила и мощ. Обичайните дизайни на татуировки на животни са котки, кучета, лъвове и делфини. Татуировките на животни, смесени със скици, оставят голямо въздействие и изглеждат великолепно. Можете да проверите връзката и да се уверите сами.

18. Скица на татуировка в стил ангел:

Скица за татуировка в стил ангел

Друг често срещан стил на татуировка на скица е татуировката в стил ангел. Те носят дълбок смисъл, тъй като тези, които ги носят, са известни с много духовен и религиозен характер. Ангелите са известни като „пратеници на Бога“. Също така са красиви и се казва, че за всеки човек има ангели пазители, които ги ръководят и защитават от злото.

Тези готини скици за татуировки стават все по -известни и хората също днес са отворени да приемат нови татуировки. Въпреки че тези скици татуировки изискват много работа и някои дори ги използват, за да прикрият предишните татуировки.