Z Дизайн на татуировки с букви

Търсите ли да нанесете буква Z върху тялото си? След това сте попаднали на правилното място, защото ние сме подготвили някои от най -добрите дизайни на татуировки с буква Z, които можете да разгледате, преди да изберете правилния за вас. Въпреки че е дизайн с една буква, той ви помага да изразите много емоции, без да заемате твърде много място. Ето защо много двойки и индивиди се стремят да си направят татуировка с една буква вместо пълна фраза.

Нека да преминем през тази статия, за да научим повече за това как можете да си направите татуировка с буква Z в тясно пространство. Четете нататък!

20 изразителни татуировки с буква Z:

Много хора предпочитат да си правят татуировки с една буква, защото могат да изразят много емоции в малко пространство. В допълнение, асоциацията, която хората имат с буквата, прави татуировката Z буква още по -специална за потребителя.

1. Сладка татуировка с буква Z близо до палеца:

Сладка татуировка с буква Z близо до палеца

Този дизайн с буква Z е доста прост и може да бъде отличен вариант за хора, които искат да добавят стил, без да заемат твърде много място. Носителят е направил тази татуировка близо до областта около палеца, което й придава доста добра видимост. Тези видове дизайни са подходящи както за мъже, така и за жени в по -млада възраст.

2. Татуировка с буква Z с корона:

Татуировка с букви Z с корона

Кой не харесва кралска корона? Но ако искате да включите любовта към короната в татуировка, този модел Z буква е перфектен избор. Буквата Z е гравирана с удебелен шрифт, който се откроява навсякъде, където я гравирате. В допълнение, красивите и сложни линии на короната допринасят за красотата на дизайна.

3. Уникален дизайн на татуировка Z Letter:

Уникален дизайн на татуировка с буква Z

Тази татуировка с буква Z може да бъде идеална, ако търсите просто, но красиво допълнение към колекцията си за боди арт. Използването на двойни линии върху някои части на буквата Z добавя усещане за стил към целия облик на дизайна.

4. Z татуировка с букви с 3d ефект:

Z татуировка с букви с 3d ефект

Можете да направите татуировка, гравирана по много начини, но тази татуировка с буква Z със сиви сенки вътре дава на буквата 3d ефект. Използването на комбинация от бели и черни контури създава впечатляващо въздействие. Можете да експериментирате с различни цветове, за да попълните азбуката, за да персонализирате татуировката.

5. Татуировка с цветни букви Z:

Татуировка с цветни букви Z

Фен ли сте на природата и бихте искали да ги представите в татуировка? Красиво цвете с лилав цвят се използва за покриване на долната половина на буквата Z, създавайки ефект на криеница. Можете да използвате различни цветови комбинации по ваш избор, като го направите личен за себе си.

6. Татуировка с буква Z зад ухото:

Татуировка с буква Z зад ухото

Зоната зад ухото може да бъде отличен избор за татуировка с една буква, тъй като заема малко място. Можете или да го парадирате, или да го покриете според вашите предпочитания. Използването на прости линии без никакви елементи създава неусложнена версия, подходяща за мъже и жени.

7. Татуировка с марка Z Letter на крака:

Татуировка на марката Z Letter на крака

Излизането на барове е едно от популярните занимания за младите хора. Тази татуировка с буква Z ви напомня за марка, която получаваме, след като влезете в парти. Буквата Z е поставена в центъра на кръг, изпълнен с цвят, оставяйки азбуката празна, което я отличава.

8. Дизайн на Smart Z Tattoo:

Smart Z Tattoo Design

Това е още една татуировка с буква Z, която изглежда изключително в областта зад ухото ви. Единствената разлика е поставянето на две хоризонтални линии в центъра на буквата Z. Използването на черно мастило е доста стандартно, но можете да експериментирате с различни цветове за ефект.

9. Запомняща се татуировка Z Letter:

Запомняща се татуировка Z Letter

Тази татуировка с буква Z е перфектен начин за представяне на запомняща се дата със значимата буква Z. Красивите линии и извивки, използвани за гравиране на буквата Z, създават визуална привлекателност за зрителя и за потребителя. Датата, отбелязана под писмото, може да бъде всеки важен ден в живота ви.

10. Писмо Z с червен контур:

Z писмо с червен контур

Обикновено виждаме татуировки, гравирани с черно мастило; затова този червен цвят, използван в тази буква Z като контур, може да бъде опция „извън кутията“. Можете или да оставите шаблона такъв, какъвто е, или да го напълните с избрания от вас цвят. В зависимост от размера, тази татуировка изглежда добре на прасеца, китката, шията.

11. Дизайн на татуировка Bright Z Letter:

Ярък дизайн с татуировки с букви Z

Ако сте фен на ярки и ярки цветове във вашата татуировка, този дизайн може да бъде отличен вариант. Използването на ярко червено за буквата Z прави азбуката да се откроява с лилаво оцветен фон. Мъжете обикновено предпочитат този тип дизайн повече от жените.

12. Татуировка с двойка букви Y и Z:

Татуировка с двойка букви Y и Z

Тази татуировка включва две букви, което я прави подходяща опция за двойки, приятели или партньори. Тъй като буквите, използвани в тази татуировка, са доста прости и не заемат много място, много хора предпочитат тези видове татуировки. Той представлява красивата връзка между двойката.

13. Татуировка с двойка букви Z:

Z татуировка двойка букви

Това е поредната татуировка с буква Z, подходяща за влюбени двойки. Общото между двете букви, включително сърцето в края на писмото, може да бъде доста страхотно. Можете да експериментирате с няколко цвята, за да запълните сърцето, добавяйки към него личен щрих.

14. Прост дизайн на буква Z:

Прост дизайн на буква Z

Това Z писмо може да изглежда доста просто, но хипстърската култура използва тези дизайни, защото са естетически приятни. Така че, търсейки блестяща, но ясна възможност да си направите татуировка, това е мъдър избор. Този дизайн също може да бъде добър, ако сте първи в правенето на татуировка.

15. Creative Z Tattoo Design:

Creative Z Tattoo Design

Това е уникален и стилен дизайн, гравиран върху врата, създаващ елегантен завършек. Кривите, използвани в края на буквата Z, може да изглеждат объркващи, но в същото време привлекателни. Може да се разглежда и като курсивна буква, изписваща буквата Z по начина на произнасяне.

16. Дизайн на татуировка Magical Z Letter:

Magical Z Letter Tattoo Design

Това е уникален начин да представите буквата Z и елементи, които представят вашите убеждения и личност. Буквата Z е в центъра в червен цвят, изпъкваща на фона на черна звезда и кръг. Цялата татуировка добавя мистериозен вид и изглежда изключително на раменете.

17. Цветна татуировка с буква Z:

Цветна татуировка с буква Z

Този дизайн с буква Z може да бъде изключителен избор, ако сте фен на цветовете и ви е писнало от татуировки с черно мастило. Ако имате колекция от боди арт, това може да бъде отличително допълнение. Използването на цветно мастило вместо черно прави татуировката по -привлекателна и необичайна.

19. Татуировка с букви Z с тънки линии:

Z татуировка с букви с тънки линии

Тази татуировка с буква Z се състои от тънки щрихи и е доста проста за изпълнение. Можете също така да го направите с по -широки движения, ако сте до него. Въпреки че този е прост, можете да добавяте елементи, както желаете, без да губите смисъла на дизайна.

20. T татуировка със сърце:

T татуировка със сърце

Това е още един пример за проста буква Z, която изглежда красива, когато е направена ефективно. Добавянето на различни нюанси на цветове към азбуката прави голяма разлика във външния вид на татуировката. Добавянето на сърце в края на азбуката допринася за персонализирането на татуировката.

Заключителни мисли:

Не са ли впечатляващи тези татуировки с буква Z? Можете да бъдете практични или да предприемете творчески път с татуировките с буква Z, споменати в тази статия. Представете вашите преживявания и истории, като изберете подходящ дизайн. Надяваме се, че представените в тази статия татуировки са ви били полезни при окончателния избор.