Пейсли прилича на символа на манго. Тези символи се виждат най -вече върху дизайните на мехенди и дори върху облеклото. Тези проекти идват като наследствена система. Наблюдава се най -вече в източните страни. Дизайнът на Пейсли ще даде отличен контур за татуировка. Но вътрешно различни стилове могат да бъдат оцветени. Те се извършват в многобройни дизайни. Във всички татуировки външната линия ще бъде еднаква. Татуировката използва целия си опит във вътрешния дизайн на пейсли.

дизайни на татуировки Пейсли

Тези дизайни на пейсли ще бъдат много различни и също уникални. Всеки дизайн на пейсли ще носи своето значение. Такива татуировки могат да се правят и от по -малки размери до по -големи размери. Тези татуировки също могат да бъдат привлечени, когато са направени с отлични цветове. Различни стилове и дизайн са налични в модели на пейсли в арената за татуировки.

Тъй като татуировките са оцветени в различни шарки, в пейсли има различни дизайни. По принцип пейсли се дефинира като модел, използващ зеленчуци с форма на бутан или капчица. Подобни дизайни са много популярни в западните страни през 18 и 19 век. Този модел понякога се нарича персийски кисели краставички в някои страни.

Така татуистите татуират такъв тип дизайни за притежател и ги правят да изглеждат много възхитителни. Татуировката на Пейсли ще бъде различна и няма да се вижда редовно. Тази татуировка е представена за любов, невинност, екзотика, елегантност, чар и лукс. Известна е като страхотна нова татуировка. Носителите, които искат да бъдат уникални в екипажа, трябва да се възхищават на хората, ще оцветят такива дизайнерски татуировки.

Красиви татуировки на Пейсли със снимки:

Тук можете да видите 8 най -добри дизайни на татуировки на пейсли със снимки, които са проследени за оглед на потребителя. Тези татуировки са оцветени във всяка част на тялото. Места като бедро, зад ухото, ребрата, китката и т.н..

1. Племенни дизайни на татуировки Пейсли:

Племенни дизайни на татуировки Пейсли

Татуировките на Пейсли са оцветени с племенни дизайни и следват същия модел. Татуировката ще бъде в племенен стил и ще се вижда на къдрици. Цветовете, включени в този модел на татуировка, са напълно бели и черни. Това е един от най -добрите дизайни за татуировки на пейсли за мъже.

2. Дизайн на татуировка с паун Пейсли:

Paacock Paisley Tattoo Design

Дизайнът с пауни е известен в света на татуировките. Перата на пауна ще бъдат много очарователни. Татуировките на Пейсли с пера на паун правят татуировката да изглежда много дразнеща и сладка. Този готин дизайн на татуировка ще бъде много популярен. Такива дизайни се наблюдават в долната част на гърба на жените. Можете да парадирате с тази татуировка на гърба си, която също е много привлекателна.

3. Дизайн на татуировки с пеперуди Пейсли:

Пеперуда Paisley Tattoo Designs

Този тип прости татуировки с пеперуди е много модерен в арената за татуировки. Когато пейсли се присъедини към перата на пеперудата, татуировката ще бъде очарователна. Тази татуировка ще бъде много цветна и оцветена на китката, ръцете, лактите и глезените и т.н. Това е една от най -добрите татуировки на пейсли за момичета, които обичат да бъдат модерни и страстни.

4. Татуировки на Paisley Tree:

Татуировки на Paisley Tree

Татуировката на дърво има различни стилове и шарки. В татуировката на дърво стилът на пейсли е включен и оцветен. Има много цветове, които ще бъдат прекрасни. Дизайнът на Пейсли е направен по изключителен начин. Той е татуиран на цял гръб, което изисква много място за татуиране.

5. Дизайн на татуировка Птици Пейсли:

Птици Пейсли Татуировка Дизайн

Татуировките на Пейсли се правят в различни модели с различни материали. Сред тях, aves (птица) е един красив модел. Извършва се от по -малък до по -голям размер. Моделът на Пейсли се вижда в тялото на птицата и перата на птицата.

6. Пълни ръкави Paisley Tattoo Designs:

Paisley Tattoo Designs с пълни ръкави

Татуировките на Пейсли се правят с четвърти ръкави и ръкави с пълни ръце. Този дизайн на татуировка с пълен ръкав се състои от различни модели и стилове, направени в един дизайн. Може да се направи и в едноцветен или в сенчести цветове.

7. Дизайн на татуировка Paisley Sea Shell:

Дизайн на татуировка с морска черупка Paisley

В този дизайн на татуировка мидата е красиво боядисана със сложни и талантливи художници. Като цяло мидата ще бъде в различна форма. В тази форма, когато дизайните на пейсли са скрити, ще изглежда много очарователно. Такива дизайни на татуировки ще бъдат уникални и най -привлекателни за момичетата. Ще бъде много привлекателно за гледане. Това е един от най -добрите дизайни за татуировки на пейсли за жени.

8. Манго татуировки за оръжие:

Манго татуировки за оръжие

По принцип манговите дизайни в татуировката са оцветени в различни стилове. Когато дизайнът на пейсли е направен във форма на манго, татуировката ще бъде великолепна. Тук татуировката показва красотата на изкуството с комбинационни модели, които примамват тълпата.