Често сме много близки с фентъзи герои от нашето детство. Докато растем, се опитваме да ги държим близо до нас по много начини като татуировка. Фантастичните татуировки имат истории, дълбок смисъл и влияние върху създателя.

Страхотни фентъзи татуировки за жени и мъже

Най -добрите и стилове фентъзи татуировки:

Ето няколко вида фентъзи татуировки, които всеки може да опита.

1. Татуировка Fantasy Warrior:

Татуировка на фентъзи воин

Fantasy Warrior Tattoo има войнски характер. Предимно воинът държи меч или някакво оръжие. Този вид фентъзи татуировка се прави на ръката и гърба. Може да се направи цветна. Младите хора обичат да изпробват уникален дизайн и предпочитат такъв тип модел за своя външен вид или личност.

2. Fantasy Angel Tattoo:

Татуировка на фентъзи ангел

С името си Fantasy Angel Tattoo има ангел в него. Ангелът има крила и ореол. Този тип фентъзи момиче татуировка не се харесва само на момичета, но и на мъже. Това е малка фантастична татуировка, така че не се нуждае от много място за направата. Той дава прост характер за вашия избор на дизайн.

3. Татуировка на фентъзи богиня:

Татуировка на богинята на фантазията

Фантазиите никога не са пълни без богиня. Татуировка на фентъзи богиня има изображение на богинята. Тази богиня може от всякаква култура, тази е най -добрата фентъзи татуировка за всички мъже или жени.

4. Fantasy Demon Tattoo:

Fantasy Demon Tattoo

Когато във фантазията ни има богове, тогава защо да изоставим демона. Рок културата винаги е обичала фантазията на демон. Татуировката на фантастичния демон има демоничен характер. Това е добър вариант за фентъзи татуировка за мъже.

5. Татуировка на фентъзи дракон:

Татуировка на фентъзи дракон

Драконите са митологичният герой. Фантастичната татуировка Dragon има дракон показва тяхната сила, те често се характеризират с дишане на огън. Добавянето на подходящ дизайн и символи към татуировката придава много яростен вид.

6. Fantasy Unicorn Tattoo:

Fantasy Unicorn Tattoo

Еднорогът е фантастичен герой. Това е кон с крила и също се казва, че кръвта на еднорога има много сила. Такъв мощен фантастичен герой е обичан от всички. Фантастичната татуировка на еднорог е по -скоро татуировка на фентъзи момиче, тъй като има сладки розови и лилави нюанси.

7. Татуировка Fantasy Archer:

Татуировка на фентъзи стрелец

Fantasy Archer Tattoo има характер на воин с лък и стрела. Тази татуировка на фентъзи е създадена, за да покаже фокус и сила като стрелец. Те не са много големи по размер. Така че малко място като горната част на гърдите или предмишницата е достатъчно за него.

8. Fantasy Pixie Tattoo:

Fantasy Pixie Tattoo

Fantasy Pixie Tattoo има пикси характер. Пикселният герой е малката форма на фея. Това е сладка форма на характер. Обикновено се показва седнал на цветето с пъпка. Той е идеален за изработка на врата.

9. Татуировка на фентъзи джуджета:

Татуировка фентъзи джудже

Татуировката Fantasy Dwarf има малък джудже. Той е показан с някои други елементи като оръжие или чук. Това е палав характер. Този вид фентъзи татуировка е идеален за ръце и рамене.

Майсторите на татуировки, заемащи способностите си, както и творческата енергия за този тип фентъзи татуировки, разширението за такива татуировки е вечно. Когато избирате някакъв дизайн във фентъзи модел, изберете като според вашия личен, дълбоко свързан с героя. Само за небрежния ви вид или просто искате да се похвалите, след това отидете с драконови шарки във фентъзи стил. Опитайте малко качество във фентъзи татуировка, това ще ви даде смисъл. Фантастичните татуировки са направени, за да освободят въображението ни. Те ни карат да вярваме, че е добър във всичко. Тези татуировки не са ограничени до жени. Дори мъжете обичат фентъзи герои.