Маслото е вид цвете, което е много красиво и прекрасно. Думата „теменуга“ произлиза от френска дума Pensee. Цветята на теменуга обикновено се срещат в три цвята. Цветът на теменуга е по -привързан към влюбените двойки. Вярва се, че цветето на теменуга може да ви помогне да получите любовта на любимия си. Тази татуировка е чудесно разкрасяване за вашето тяло. Както и да е, това също може да бъде важно послание.

Татуировката с теменуга е невероятен подход за зачитане на паметта на такива хора, които са били вашите близки хора, които все още се нуждаят от смърт. Има толкова много двойки, които пазят цвете на теменуга, освен портрета на любимия. Такова цвете може да бъде прекрасно потвърждение на солидна любов към вашата специална.

Дизайн на татуировка с теменуга с изображения

9 най -популярни дизайни на татуировки с теменуга с изображения:

Ето няколко дизайна на татуировки с теменуга, които ще ви дадат страхотен външен вид.

1. Татуировка на скита с теменуга:

Tattoo Sketch Pansy

Това е черно -бяла татуировка на теменужки на рамото на дама. Изглежда, че скица на цветя от теменуга е направена с черно мастило. Има три големи цветя с малко листа. В него дори има някои полузатворени цветя.

2. Великолепно теменуга на гърба:

Великолепно теменуга на гърба

Това е единична татуировка с цвете на теменуга на гърба на рамото. В него има лилави цветя и небесносин цвят. Това едно цвете изглежда забавно. Не съдържа никакви листа. Цветето подобрява светлата кожа.

3. Татуировка с манхуев ръкав:

Татуировка с манхуев ръкав

Почти половината от ръкава е покрита с татуировка с теменуга. Тук цветята имат разнообразни цветове и са с неравномерен размер. Цялото това цвете заедно изглежда като букет от теменуга. Изглежда като тениска, самата тя има такъв ръкав с цветен модел.

4. Букет от цъфтящо цвете

Грозде с цветя от теменуга

Това е красива колекция от цвете за дизайн на татуировка на теменуга. Всяко цвете има двоен засенчен цвят. Изглежда, че стикер от цветето на теменуга е нанесен отгоре. Тъмно и светло оцветено грозде от теменуга изглеждат невероятно.

5. Маргаритка с колибри:

Маргаритка с колибри

При създаването на това изображение на татуировка на теменуга е използвана 3D технология. Целият дизайн изглежда реален. Хубава колибри е седнала над цвете, а сърце е нарисувано и върху татуировката.

6. Едно цвете на теменуга:

Едно цвете на теменуга

С тази татуировка с цветя се доставя перфектна татуировка на теменуга. Истинска причина да се направи татуировка на теменуга е да получи любовта на любимата си. В тази сладка татуировка има едно -единствено малко цвете с неговия клон.

7. Татуировка на крак с краката:

Татуировка на крака с теменуга

Това е уникална идея за татуировка на теменуга пеша. Има много цветя от теменуга и всяко е свързано с дебел клон. Татуировка на крака подчертава крака ви, а татуировката покрива почти целия крак.

8. Tiny Pansy Print:

Tiny Pansy Print

Има няколко малки цветя за татуировка на теменуга. Тези малки цветя изглеждат така, като са отпечатани на ръка. Например, тя изглежда като емоджи. Тези малки теменужки разпространяват аромата му и показват магията му.

9. Панси деликатна татуировка:

Деликатна татуировка с теменуга

Тази татуировка с теменужки е създадена с акварел и изглежда толкова деликатна. Освен цветя, има и единичен дизайн на венчелистчета на шията. Комбинацията от деликатно цвете над деликатна част от тялото изглежда сладострастна.

Татуировката с теменуга се извършва главно от красиви момичета за своя късмет. Това цвете на теменуга има своето специално качество на привличане между годените двойки. Ако татуировката може да създаде магия между двойките, тогава ефектът на истинското цвете на теменуга ще бъде по -силен. Можете да опитате тази татуировка на рамо или бедро.