Този смях с червен нос е образът, за който мислим, когато говорим за клоуна. Това стандартно изображение на клоун също може да бъде представено в различна рамка за изображения и когато това е скицирано като татуировка е истинска творческа работа, която просто трябва да бъде оценена.

Татуировки на клоуни

Стилни и най -добри дизайни на татуировки на клоун:

За да добиете добра представа за тези различни изображения на клоун, тук са първите 9 татуировки на клоуни със снимки!!

1. Смеещ се дизайн на татуировка на клоун:

Смеещ се татуировка клоун дизайн

Смеещият се клоун определено е първият избор, когато мислим за татуировка на клоун. Този дизайн на татуировка подхожда добре като татуировка на ръка както за момичета, така и за момчета. Татуировката с клоунско лице е изобразена с отворена челюст и смеещо се лице.

2. Дизайн на татуировка на клоун с плачещо лице:

Плачещо лице Клоун дизайн на татуировка

Това е едно от другите лица, демонстрирани от дизайнерите, в които лицето клоун пролива сълзи и е популярно известно като татуировка на плачещо лице, което може да бъде написано с мастило като дизайн на татуировка на ръка или крак.

3. 3D дизайн на татуировка на клоун с лице:

3D дизайн на татуировка на клоун с лице

3D татуировката на клоун определено е придобила своето значение заради великолепната си визия и дизайн. Изображението, изчертано в 3D изображението, е много креативно с подробна подробна работа, която се нуждае от доста търпение и време.

4. Дизайн на татуировки зъл клоун:

Дизайн на татуировка зъл клоун

Злото е другата страна на дизайна на татуировката на смеещото се лице. Тази злобна татуировка на страшен клоун е мастилена с едно мастило, тъй като цветната татуировка може да отнеме много време при рисуването на всяка част от лицето. Този зъл дизайн на татуировка много деца всъщност обичат да имат.

5. Дизайн на татуировка Angry Clown:

Angry Clown татуировка дизайн

Татуировката с ядосано лице клоун обикновено не се носи с татуировка, поради нейното негативно усещане, породено от дизайна, но много млади хора имат тази татуировка като временна, която може да бъде изтрита след няколко седмици.

6. Татуировка на клоун момиче:

Дизайн на татуировка момиче клоун

Дизайнът на татуировка на клоун момиче е нов дизайн, който спечели много внимание от женската тълпа. Тъй като клоунът преди е бил с мастило само с лице на мъж, но тази татуировка с дълга коса и селска шапка изглежда супер готина, дадена от дизайнерите.

7. Дизайн на татуировка клоун с череп:

Дизайн на татуировки клоун с череп

Татуировката на черепа на клоун е обикновен дизайн на татуировка, но начинът, по който това лице на черепа е извадено, е връхната точка и предизвикателството за дизайнерите да ги мастилят. Едно такова предизвикателство е дизайнът на татуировки на клоун с череп. За да стане по -смешно, около ръката е мастило с шантаво изглеждащ дизайн на татуировка на череп.

8. Дизайн на татуировка на клоун пролетен дизайн:

Box Spring Clown Tattoo Design

Тази иновативна и смешно изглеждаща луда татуировка на клоун, която се издига от пролетната кутия, може да бъде един от креативния и смехотворен дизайн. Лицето на клоун е боядисано с пъстри цветове. Очите са доста големи с малки нервни детайли с уши на вид пони.

9. Щастлив и тъжен дизайн на татуировка на лицето на клоун:

Щастлив и тъжен дизайн на татуировка на лицето на клоун

Щастливата и тъжна татуировка с ръкав на клоун може да извади двустранното лице на човешко същество по артистичен начин. Щастливото лице е съвсем различно нарисувано със силно усмихнато лице и плачещото лице с мастило с отворена уста плачещо лице. Усмихнете се сега и плачете по -късно е темата зад татуировката.

Дизайнът на татуировката за щастливо лице определено е най -обичаният дизайн от всички възрастови групи, но другите емоции като гневно, тъжно, зло, плачещо лице могат да бъдат една от татуировките, написани като една от фазите, в които сме под тъжно и емоционално лице от нашия живот. Тези татуировки ще ви научат на урока от живота ви; вземете някакъв положителен модел на лицето за вашите положителни амбиции.