Татуировките са наречени като изобразяващи интереса на потребителя към това поле и изображения. Някои хора обичат да проектират нежни дизайни, а други, които им придават уау фактор, за тях дизайнът на татуировки на вещици е правилният избор, тъй като показва интереса им към по -тъмния и фантастичен свят. Татуировките на вещици са проектирани от десетилетия, тъй като са изобразени лошата и злата сила и като цяло са оформени в грозна, страшна старица с метла и шапки върху нея. Татуировката на вещица има много дълбоко символично значение зад всеки дизайн.

Страхотни дизайни на татуировки на вещици, идеи и смисъл

Най -добрите татуировки на вещици за мъже и жени:

Нека да разгледаме топ 9 различни видове галерия с татуировки на вещици.

1. Уникален дизайн на татуировка на вещици:

Уникален дизайн на татуировка на вещици

Тези тези татуировки вещици винаги се свързват като зли и тъмни сили и изпълняват някаква магия. Но това изображение изобразява сладкия и весел аспект, ако вещица с червени коси и лилава рокля седи на метла. Този вид акцент върху татуировката на вещицата, който носи, обича хумористични изображения, които с един поглед могат да предизвикат усмивка на други лица.

2. Художествен дизайн на татуировка на ръката на вещица:

Художествен дизайн на татуировка на ръката на вещица

В древната митология се смята, че този знак предпазва носителя от зли очи и е нещо като благословия на вещицата. В изображението на татуировка на вещица, палецът е насочен към небето, а първият и вторият пръст се кръстосват на върха знак за благословия.

3. Дизайн на татуировка на лицето на злата вещица:

Дизайн на татуировка Зла вещица

Това е прекрасно произведение на изкуството и хармоничното използване на цветовете придава величествен вид на изображението. Тук изглежда, че вещица оглежда къщата и рогата придават по -страшен вид на вещицата.

4. Дизайн на татуировка със зелено мастило:

Дизайн на татуировка със зелено мастило

Някои любители на татуировки обожават изобразяването на флаш дизайн на татуировка на вещица, който почти покрива част от тялото им, така че да им придава очарователен вид. Тук най -обезсърчаващият и плашещ вид на вещица е изписан със зелено, а дългият закачен нос и големите зелени очи добавят по -страшен вид към изображението.

5. Прекрасен дизайн на татуировка на вещица:

Прекрасен дизайн на татуировка на вещици

Това е забележителен дизайн на татуировка на глезена на потребителя, който оформя вещица, която се връща към местоназначението си, тъй като слънцето е на път да изгрее, тъй като сега черната магия няма да бъде активна. Това е чудесен дизайн на татуировка и цветовете подобряват външния вид с много гънки.

6. Чудесен дизайн на татуировка на вещици:

Чудесен дизайн на татуировка на вещици

Това е дизайн на татуировка на скорец, в който съществените елементи на вещицата са очертани нейната метла и шапка по красив начин, придаващ сензационен вид на лицата, която носи. Фините цветове и поставянето на шапка на върха на метлата с малък сладък лък придават красив вид на дизайна.

7. Невероятен дизайн на татуировка на вещици:

Невероятен дизайн на татуировка на вещици

Това е отчетливо изглеждащ дизайн на татуировка на вещица, скициран с черно и сиво мастило и художникът е поставил по -голям акцент върху очите на вещицата, сякаш тя се взира да седи на метлата си. Прилепите, които летят около нея, правят дизайна по -обитаван от духове.

8. Дизайн на татуировка на летяща вещица:

Дизайн на татуировка на летяща вещица

Това е малък и успокояващ дизайн на символи за татуировки на вещици, скициран върху китката на носителя, където вещицата е седнала на метлата си със заострената си шапка на главата и лети към в търсене на плячката си. Малките звезди придават по -засилен вид на въображението на потребителя.

9. Традиционен дизайн на татуировка на вещици:

Традиционен дизайн на татуировка на вещици

Татуировките на вещици са проектирани от хора от десетилетия и все още очарова мнозина, които обичат да изобразяват фантазия и тъмната страна на живота. В дизайна, който е оформен с оранжеви косъмчета и черните заострени шапки придават по -величествен вид на дизайна.

Татуировките на вещици се проектират както от мъже, така и от жени и се поставят върху всяка част на тялото според избора на изобразителя. Татуировка на вещица може да бъде очертана в много стилове, шарки и размери, а вие можете да очертаете пътя с апел към вашата топлина и очи и да добавите още допълнителни погледи към вашето лично.