S Писмо Татуировка дизайни

Търсите ли мотивация да надпишете буквата S? Татуировките са модно изявление за мнозина. Дизайнът с малки букви е подходящ за използване вместо дългите имена, които говорят много за техните емоции. Има много опции, от прости до сложни структури, които можете да изберете според вашия личен избор. Можете да отидете на обикновен, ако ви е за първи път, но отидете на сложно детайлна опция, ако редовно получавате мастило.

Представяме ви компилация от най -добрите дизайни на татуировки с букви S, които ще ви помогнат да направите окончателен избор без колебание.

Татуировки с букви от 20 S за мъже и жени:

Ето списък на изображенията на татуировка с буква S с различни дизайни като цветя, корона, комбинация с други букви. Има различни форми и размери и могат да се поставят навсякъде по тялото ви. Нека да преминем през тази статия за тенденциите, които добавят духовен коефициент с модерен обрат.

1. Сърдечен дизайн на S татуировка:

Hearty S Tattoo Design

Това е един от най -добрите и често срещани дизайни на татуировки за азбука S. подходящ както за мъже, така и за жени; този модел има стилен и елегантен завършек със сърце в края на буквата. Червеното сърце на дизайна е пълнежно с червено, което го прави мило и умело.

2. Wavy S Design през ръката:

S татуировка с букви

Вълнообразният модел на ръката ви е идеалното желание да представи красивата свободна сила на природата. Звездите от двете страни на буквата са изпълнени с червен цвят, което го прави изскачащ. Буквата S, поставена в центъра с вълнообразни шарки от двете страни, представляваща силата на природата. Това може да бъде подходящо както за мъже, така и за жени.

3. Star S Design Tattoo близо до китката:

Star S Design Tattoo близо до китката

Татуировка с буква S на ръка със звезда отгоре има специално послание, когато искате да направите азбуката звездата на дизайна. Малкият курсив „s“ завършва с две непрекъснати криви, което го прави практичен и атрактивен вариант. Подходящ е както за мъже, така и за жени от всички възрастови групи.

4. Дизайн на татуировка Lotus S на врата:

S Tattoo Design на врата

Това е татуировка с дизайн на буква S, която е уникален избор за хора, които инвестират много малки детайли в татуировката си. Поставянето на лотосовото цвете на върха допринася за красотата на дизайна. Много култури имат значително значение за това красиво цвете. За капак буквата S е красиво превърната във форма на сърце.

5. Heart S Tattoo Дизайн:

Heart S Tattoo Design

Кривите на буквата S я превръщат в една от универсалните букви за добавяне на елементи, които се сливат лесно. Това е иновативен начин да представите любовта си към буквата S със сърце от другата страна, правейки я да изглежда като цяло сърце. Поставянето на този модел отстрани на китката го прави красив и предпочитан от повечето момичета и жени.

6. Елегантна татуировка на S Letter:

Татуировка на S Letter

По -смелите и по -слаби удари в татуировката за буквата S образуват красива смесица от съвършенство. Той създава изискано впечатление със средно голям десен. Елегантната и смела комбинация от тази татуировка е перфектен вариант както за мъже, така и за жени през предмишницата. Можете да намалите или увеличите този размер на татуировката според мястото, където искате да го получите.

7. Уникална S татуировка на крака:

S татуировка на крака

Ако сте креативен човек, който има чувство за приключение, татуировката азбука S заедно с красива пеперуда е идеалният вариант. Пеперудата представлява усещане за свобода и опит за мнозина. Монохромният цветен тон на дизайна и буквата S вървят ръка за ръка, което го прави красив. Това е дизайн, подходящ за жени и момичета.

8. Cursive S Tattoo Design върху пръста:

S Първоначален дизайн на татуировка върху пръста

Един от тенденциите в дизайна, който може да представлява дизайн на татуировки с малки пръсти. Това е красив начин да опишете важността на човек или място с помощта на курсивни малки букви „s“, поставени върху средния пръст. Много хора предпочитат да си направят татуировка на безименния си пръст, но окончателният избор зависи от вашите лични предпочитания.

9. Татуировка Capital S на петата:

Татуировка Capital S на пета

Това е татуировка с буква S, подходяща за хора, които току -що навлизат в сферата на татуировките и искат да започнат с нещо малко. Простата главна буква S, поставена над зоната на петата, е малка и ви помага да се покажете, ако желаете. Петата е мястото, където се намира татуировката, може да се счита за комбинация от видимост и поддържане на личност.

10. Модерна S татуировка близо до лакътя:

Модерна S татуировка близо до лакътя

Това е уникален дизайн на татуировка с азбука S, който придава традиционен щрих на това модерно изкуство. Добавянето на пауново перо в края на буквата s прави голяма разлика. Най -доброто място да си направите татуировка е на крака или през ръката. Много култури придават голямо значение на пауновото перо и могат да бъдат подходящи както за мъже, така и за жени.

11. Калиграфски дизайн на S татуировка:

S Tattoo Design

Ако ви е писнало от единственото черно мастило, използвано в татуировките, тази фантазия S татуировка с много червено включва, което прави дизайна ви да изглежда готин. Моделът с черен контур, изпълнен с червени центрове, изглежда красив и му придава ефект на засенчване. Малките разширения на буквата добавиха към дизайна, правейки го да изглежда изключителен.

12. Прост дизайн на S татуировка с перо:

Прост дизайн на S татуировка

Това е един от най -добрите дизайни на татуировки от азбука S с удължен елемент от пера, добавен към края на буквата. Красивата цветова комбинация от червено и черно синхронизира и се откроява на фона на черното мастило, използвано за татуировката. Цялата визия на този модел е великолепна и се счита за най -добрият избор за момичета или жени.

13. Елегантен дизайн на S татуировка на ръката:

Елегантен дизайн на S татуировка на ръката00

Доста простият дизайн на тази първоначална татуировка е красив и представен във видимата област на ръката. Стилът е допълнително подобрен с поставянето на кралска корона, придавайки на целия модел кралски вид. Степента на допълнителните елементи и шрифта на буквата могат да бъдат избрани според вашия избор, което го прави естетически приятен.

14. S татуировка с букви на китката:

S татуировка с букви

Тази татуировка от азбука S изглежда смела и красива в областта на китката. Външният вид на целия дизайн е направен още една стъпка напред чрез поставяне на корона отгоре. Използването на червено в дизайна на короната в комбинация с черното мастило на татуировката го прави царствено. Мъжете обикновено предпочитат този тип огромни шарки.

15. Татуировка на буквата S на ръката:

119998586 443092543329822 1125531893521613653 N

Ако сте фен на Anchor татуировки, тогава този дизайн може да бъде удачен избор. Необходимото пространство за този вид татуировки. Стилният шрифт изглежда уникален и кралски, издигайки простотата на дизайна.

16. Зашеметяващ дизайн на S Tattoo:

S татуировки с букви

Тази красива и сложна фантазия S татуировка може да бъде красива. Красивите гънки на дизайна добавят външния вид на целия модел. Изборът на страната на областта на китката означава колко близо е до сърцето ни. Тя може да бъде направена още по -лична, като добавите важни дати към дизайна. Мъжете обикновено предпочитат този тип дизайн.

17. Татуировка с цветни букви S с пулс:

Татуировка с цветни букви S с пулс

Това е татуировка с буква S, която е доста проста, но добавянето на цветя придава на системата уникална привлекателност. Малкото сърце и модел, който прилича на модел на сърдечен ритъм, символизират значението на една буква. Въпреки че простото черно мастило е достатъчно, можете да добавите цветове, ако искате. Това е перфектен вариант за момичета, които обичат всички елементи, присъстващи в този дизайн.

18. S татуировка с азбука с крила:

S С крила

Крилата се превръщат в любим вариант, придружаващ дизайна на татуировка S азбука. Смелите и елегантни щрихи, направени със сладък шрифт, създават кралско изживяване. За разлика от средните крила, този дизайн има крило, изцяло направено от кръстовище на сърца.

19. Прост S Дизайн татуировка:

Проста татуировка S Design

Това е татуировка с буквата S, която е доста видима на ръката ви, което може да бъде отлична идея за хора, които обичат шикозен дизайн. Средната татуировка изглежда красива и допълнително издигната, когато опашката на този дизайн е моделирана в сладко малко сърце. Това е перфектен дизайн за хора, които искат татуировка без твърде много информация.

20. Привличаща погледа татуировка на долната част на гърба S S:

Татуировка на долната част на гърба с букви S

Ако сте човек, който обича сложни дизайни, този стил на буква S може да бъде перфектен избор. Подходящо както за мъже, така и за жени, смелото и тъмно изображение на единичната буква, заобиколено от уникалния дизайн, се смесва лесно с целия модел. Това е вид дизайн, обикновено предпочитан от тези, които са запалени колекционери на татуировки.

Съвети, които трябва да вземете преди и след като си направите татуировка:

Ето списък на нещата, които трябва да имате предвид преди и след като си направите татуировка:

  • Опитайте се да избягвате вещества като кофеин или алкохол, преди да си направите татуировка, тъй като те могат да увеличат кървенето.
  • Ключът е да се поддържате хидратирани една седмица преди да се напечатате. Опитайте се да пиете поне два литра вода на ден.
  • Най -добре е да избягвате таблетки като аспирин 48 часа преди да се напечатате, тъй като това може да причини разреждане на кръвта, което да доведе до излишно кървене.
  • Дръжте татуираната област покрита с тънка превръзка, докато стигнете до дома си, за да избегнете всякакви инфекции.
  • Не забравяйте да овлажните зоната съгласно инструкциите, дадени от професионалиста.
  • Най-добре е да носите широки дрехи и да избягвате прилепнали дрехи.

Заключителни мисли:

Със списъка с дизайни на татуировки с букви S е време да подредите тези, които ви харесват най -много. Татуировките никога не излизат от мода; вместо това може да им се придаде съвременен щрих с уникални модели, вдъхващи креативност. Изкажете сърцето си чрез красивите символични татуировки с буква S, които представяме в тази статия. Не забравяйте да ни уведомите дали тази статия ви е помогнала да направите окончателен избор.

Опровержение: Информацията и изображенията, използвани в тази статия, не са лична работа на уебсайта. Ако искате да направите някоя от снимките, моля, свържете се с уебсайта.