Търсите ли вдъхновение, за да получите буквата К татуировка? Можете да изразите силни емоции, когато изберете първоначални татуировки. Тези модели са един от перфектните избори в категорията малки татуировки, за които много хора избират. Ето защо партньорите или влюбените си получават инициалите един на друг или понякога получават инициалите на себе си. Малките, но значими татуировки са напомняне за някой или нещо, което ви напомня за всички хубави спомени.

K Дизайн на татуировки с букви

Шаблоните за татуировки с буква K в колекцията по -долу ще ви помогнат да вземете решение за следващата си татуировка.

Топ 20 татуировки с букви с татуировки:

Китката или ръката са някои от познатите места за татуировка K дизайн. Можете да добавите различни елементи и компоненти към това писмо, което ви дава красив краен резултат. Короната, лотосът, цветята, крилата са някои от популярните аспекти, които можете да добавите, образувайки персонализирана опция. Тук ви представяме красивите татуировки с букви k със снимки.

1. Royal K Letter Tattoo:

татуировка k буква

Кой не харесва кралското докосване на татуировката си? Това е перфектна буква k с дизайн на короната, който се слива красиво един с друг. Налични са различни видове модели корони, които можете да изберете според вашия вкус и външен вид. Този дизайн на татуировка може да бъде кралско допълнение както за мъже, така и за жени.

2. Начална татуировка Butterfly K:

k снимка на татуировка

Представянето на личен вкус в татуировките е често срещана гледка. Въпреки че тази първоначална татуировка е доста проста, тя е издигната с малка червена пеперуда. Извивките на писмото и сладката пеперуда допринасят за красотата на дизайна без твърде много информация. Можете да отидете с този дизайн, ако сте фен на прости и елегантни дизайни.

3. Традиционна татуировка K азбука:

Традиционна татуировка K азбука

Много хора имат представа за представяне на своята култура под формата на татуировки, съчетаващи традиция със стил. Това е малка татуировка с буква K на ръката с пауново перо и флейта. Сложният дизайн на тази татуировка е допълнително разкрасен с две сладки сърца, което я прави очарователна. И мъжете, и жените могат да се мажат с този дизайн.

4. Калиграфия K Дизайн на букви:

Калиграфия K Дизайн на букви

Въпреки че това е една буква, шрифтът, който използвате, играе жизненоважна роля, тъй като татуировката е постоянен бизнес. Тази готическа азбука К красиво представя стила със своя детайлен дизайн. Уверете се, че имате достатъчно изследвания, преди да направите окончателен избор. Тази смела татуировка е перфектен избор за мъже с широк гръб, защото повечето жени не намират такива дизайни за привлекателни.

5. Стилен дизайн на K Tattoo на ръката:

Стилен дизайн на K Tattoo на ръката

Ако се занимавате с фини и сладки дизайни, тогава тази първоначална татуировка е перфектен избор. Въпреки че буквата K е съвсем проста, краят е оформен в красиви кръгли дизайни, разширяващи красотата. Допълнение към розово цвете е череша отгоре. Разбира се, интерпретацията на всяка техника зависи от търсещия човек, но като цяло дизайнът е очарователен.

6. Страхотна татуировка K Design:

Страхотна татуировка K Design

За разлика от малките и дребни дизайни, тази татуировка с k-дума е атрактивен избор за хора, които искат системата да е очевидна, за да могат хората да я видят. Не е нужно да се притеснявате за яснота, тъй като този дизайн е смел и прекрасен. Много хора биха искали да добавят запомнящи се дати към татуировката си, правейки я много по -лична.

7. Гланцова татуировка K Design:

Гланцова татуировка K Design

Това е красив дизайн на татуировка, който ви кара да осъзнаете важността на шрифта и иновациите в цялостния вид на татуировката. Простият дизайн на шаблони е достатъчно голям, за да покрие другата страна на лакътя, издигната на друго ниво с цветя. Това е перфектен избор за момичета или жени, които могат да станат големи, но все пак искат стилен завършек на татуировката си.

8. Татуировка Capital K в близост до лакътя:

Татуировка Capital K в близост до лакътя

Ако не се интересувате прекалено много от дизайна или излагането на показ, тогава този дизайн с малка столица К е вашият вариант. Тези малки татуировки са доста популярни сред много и не се интересуват от добавяне на твърде много елементи. Опитайте тази татуировка, ако искате да я поддържате проста!

9. Красива K Design татуировка на ръката:

K татуировка с букви

Поставянето на татуировка е доста важно, заедно с дизайна. Това е перфектна татуировка, покриваща предната част на ръката. Това е идеален избор, ако сте го направили да изглежда готино. Този красив дизайн подобрява външния вид на мъжете и жените.

10. Гъвкава K татуировка на бедрото:

Гъвкава K татуировка на бедрото

Това е класическа татуировка с k дизайн на бедрото. Това е перфектен вариант за хора, които искат татуировки в лични зони. Системата е проста и няма много други разширени елементи, което я прави горещ избор за хора, които обичат минималистичните резултати. Много жени предпочитат този вид татуировки.

11. K татуировка с букви с корона:

K Писмо с корона

Що се отнася до дизайна на татуировки, изборът на подходящ план е много важен. Короната е друго често срещано нещо, което много хора, както мъже, така и жени, намират за сладки и ги мастилят. В зависимост от вашия вкус, можете да изберете размера на короната, заобикаляща буквата К, които разкрасяват цялостната визия. Символичните значения варират според вярванията на хората.

12. Татуировка Mehendi K Letter:

Татуировка с букви Mehendi K

Ако не се занимавате с трайно мастило, тази татуировка с букви mehendi K е подходящ избор. Простият k с висящо сърце заедно с висяща точка добавя към красивия дизайн. Малката система може да бъде поставена навсякъде, тъй като не е постоянна. Това е перфектен вариант за хора, които искат да знаят как изглежда татуировка, преди да получат постоянна.

13. K татуировка двойка отстрани на китките:

K Двойка татуировка отстрани на китките

Друг дизайн на татуировки за двойки, който набира популярност, са буквите крал и кралица. Главното k за мъжа и главното q за жената със сладки сърца го прави още по -симпатичен. Кралят на сърцата и кралицата на сърцата е това, което е представено с този прост дизайн на татуировка.

14. Татуировка с комбинация от букви K:

K Таблица комбинация от букви

Стилната и елегантна татуировка K, в комбинация с буквата R, е идеална за двойки. Разположението на този дизайн е към посочващия пръст, а ставата на палеца го прави отличителен. Размерът на буквите е подходящ за поръчката и можете да изберете шрифта по ваш избор. Може да бъде перфектен избор както за мъже, така и за жени.

15. Дизайн на Angel K Tattoo:

Angel K Tattoo Design

Тази буква k с дизайн на крила е перфектен вариант за хора, които обичат да вграждат крила в миниатюрна форма без никаква показност. Сложният детайл на крилата изглежда елегантен и добавя духовен щрих с ореол на върха на К. Това е унисекс татуировка, обожавана както от мъже, така и от жени.

16. Прост K Tattoo формиращ символ на безкрайност:

Прост K Tattoo формиращ символ на безкрайност

Ако търсите прост, но съществен дизайн, тогава татуировка с буква k със символ на безкрайност е уникален избор. Атрактивният дизайн е лесен за изработка, но представлява неограничените възможности, които можем да имаме в живота. Това е дизайн на татуировка, който си заслужава да бъде изстрелян както за мъже, така и за жени.

17. Художествен дизайн на татуировки K и L:

Художествен дизайн на татуировки K и L

Това е красив дизайн на татуировка k и l, ако сте фен на елегантни и стройни структури. Разположението на тези две букви е по такъв начин, че изглежда като танцуваща балерина. Можете да направите тази татуировка около ръцете, шията, китките си и е подходяща както за мъже, така и за жени.

18. Сърдечна K татуировка близо до глезена:

Сърдечна K татуировка близо до глезена

K буква татуировка, комбинирана със сърце на глезена е един от най -добрите начини да добавите уникалност. Въпреки че моделът е сравнително малък, включеното полусърце го прави да изглежда доста шик заедно с хипстър стил. Жените обикновено предпочитат сърдечен дизайн, а глезенът е едно от най -добрите места за демонстрация на вашия вкус.

19. Cursive K Tattoo на ръката:

K С короната

Много от нас обичат да изповядват любов към нашите партньори, като получават инициалите под формата на татуировка. Простите, елегантни курсивни букви, комбинирани с сладко сърце в средата, говорят много за елегантността на дизайна. Това е перфектен избор за хора, които не искат сложни елементи.

20. K татуировка с букви с флейта:

K татуировка с букви с флейта

Ако сте традиционен човек с мания за татуировки, този красив дизайн на k татуировка, вдъхновен от Господ Кришна, е най -добрият избор. Тази татуировка през ръката представлява флейта и пауново перо, поемащо буквата К, значително повдигаща красотата на дизайна.

Съвети, които трябва да вземете преди и след да си направите татуировка:

Ето списък на нещата, които трябва да имате предвид преди и след да си направите татуировка:

  • Кофеинът или алкохолът могат да увеличат кървенето. Най -добре е да избягвате вещества като кофеин или алкохол, преди да си направите татуировка.
  • Пийте поне два литра вода на ден, за да се поддържате хидратирани, преди да се намажете.
  • Избягвайте таблетки като аспирин 48 часа преди да си направите татуировка, тъй като това може да доведе до обилно кървене.
  • Покрийте татуираната зона с тънка превръзка, докато стигнете до дома си, за да избегнете всякакви инфекции.
  • Овлажнете зоната съгласно инструкциите, дадени от професионалиста.
  • Носете широки дрехи и избягвайте прилепнали дрехи.

Заключителни мисли:

Ако искате да се надпишете с буквата К с много добавени елементи, тя може да бъде привлекателна и проста едновременно. Въпреки че простият дизайн се нуждае само от черно мастило, по -обширните планове могат да включват цветове, които се открояват. С дизайните на татуировки с букви 20 K, представени в тази статия, се надяваме, че можете да направите избор разумно. Уверете се, че сте избрали правилния дизайн, тъй като татуировката е постоянно решение.

Опровержение: Информацията и изображенията, предоставени в тази статия, не са лична работа на уебсайта. Ако искате да направите някоя от снимките, моля, свържете се с уебсайта.