Знаете ли да си направите татуировка? как да си направя татуировка ?. Написването на мастило изглежда много готино в наши дни. Изкуството също става доста популярно. Когато искаме да имаме произведение на изкуството или нещо, което има значение за живота ни, ние сме склонни да правим това с мастило. Има различни видове тези дизайни, които можете да направите върху тялото си. Не само на ръцете или краката ви, те са съставени върху различни части на тялото. Не че хората се страхуват да правят това, но проблемът е в това, ако дизайнът, който сте направили наскоро, не ви харесва.

Може да има несъответствия, цветовете може да не отговарят на тена ви или просто да не ви хареса дизайна или да искате да направите това отново. Освен цялата изтръпваща болка, която човек трябва да преживее, когато прави конкретен дизайн на тялото, цената също е фактор. Не само хигиената и безопасността на приспособяването на иглите към кожата ви също имат голямо значение.

Тези дни можете да получите лазерно премахване, което ви струва доста богатство и можете да премахнете цветовете. Друг фактор остава, че ако сте непостоянни да решите какъв дизайн искате, може да се наложи да го направите и да го правите отново и отново, докато не успеете да облекчите ума си, че сте доволни от дизайна. Освен това има няколко съображения, които трябва да имате предвид, когато планирате да си направите татуировка с някои постоянни цветове в кожата си, без значение каква е причината или причината за това.

Изображение с висока разделителна способност на момиче с племенна татуировка в долната част на гърба

Ето 5 неща, които трябва да знаете, преди да направите татуировка на някои постоянни цветове, направени в определена част от тялото ви.

Просто и лесно ръководство за начинаещи, за да си направите татуировка:

1) Изберете подходящ дизайн: Трябва да изберете предварително определен дизайн или да направите нещо по поръчка. Вашият художник ще ви помогне при избора на подходящ дизайн според мястото, където искате. Затова говорете правилно с него или нея, преди да го получите.

2) Определете размера: Трябва да сте сигурни според бюджета си, както и според пригодността си колко голям или малък искате да бъде той. Ако искате нещо много подробно, тогава ще трябва да го направите голямо или ако е малко нещо за китката или рамото като шрифт, тогава можете да го имате в малък.

3) Говорете с вашия художник за това: Трябва да изберете добър художник за трайно мастило. Говорете за таксите и пригодността на цветовете според вашия тен.

4) Хигиена: Трябва да знаете, че използваните игли са нови и вашият художник носи ръкавици, докато прави това.

5) В случай на отстраняване: В случай, че може да почувствате, че ако след като сте написали мастилото, ако не ви харесва, ще искате да промените дизайна, тогава трябва да запазите малко пари в брой и също така да знаете за клиники, които предоставят тази услуга. Въпреки това, ако имате пари за харчене, това не е проблематично. Но това може да ви струва голяма сума пари. Това би трябвало да струва около 2500 INR до 3000 INR приблизително за всеки квадратен инч.