Полинезийските татуировки стават много популярни в наши дни. Различни хора, а също и много жени носят тези тъмни и дебели шарки по тялото си. Това е доста артистично, но трябва да внимавате колко голям дизайн искате да спортувате. Често, както всяка друга форма на древно изкуство, това се прави с дебели мастила, които са тъмночервени или черни. Те навлизат дълбоко в епидермалните слоеве и става много трудно дори да се направи дизайн за прикриване или да се премахне с лазерно отстраняване. Следователно, дори ако изхарчите голяма сума пари, също може да има петна и следи от мастила, които могат да направят повърхността на кожата ви да изглежда неравна.

Полинезийски дизайни на татуировки със значения

Затова трябва да потърсите съвет от професионален художник, преди да направите нещо като мащабен дизайн. Ако желаете, тогава можете също да персонализирате различни модели, които да отговарят на вашия вкус. Това може да отнеме повече пари и ще трябва да отидете при художник, който прави персонализиране. Трябва също да изпробвате нещо временно, преди да отидете на мастилото. Можете също така да направите различни видове свързани дизайни като хибискус и други цветни формати, ако искате да направите това във формат тип момиче. Те могат да бъдат включени в тези типове.

Най -добрите полинезийски татуировки:

Полинезийските татуировки придават много привлекателен вид на притежателя, когато са правилно подбрани. Този сезон се опитайте да изглеждате модерно с някоя от полинезийските татуировки, подходящи за вашата текстура и цвят. По -долу са топ 15 вида полинезийски дизайни на татуировки, които могат да ви вдъхновят за вашия дизайн. Можете също така лесно да направите подобни персонализирани дизайни.

1. Татуировка на раменете:

Дизайн на полинезийски татуировки1

Това е дизайн за момиче и можете да направите подобна татуировка по всички рамене. Можете също така да направите флорални дизайни с различни форми на модели като този дизайн. Това е един от най -добрите полинезийски дизайни за татуировки за жени.

2. Татуировка на гръбначния стълб:

Татуировка на гръбначния стълб

Това е гръбначна полинезийска татуировка, която може да се направи като модела на тъкане на палатките на тези племенни хора. Можете също да направите нещо подобно, ако искате вертикален дизайн. Тази татуировка става популярна не само при мъжете, но и при тийнейджърките от колежите. Този модел е особено за областта на гърба, както се вижда на изображението. Тази татуировка означава сила и мощ. Дължината може да се изпълнява до долната част на гърба, за да бъде толкова дълго, колкото желаете.

3. Полинезийски с половин ръкав:

Полинезийски с половин ръкав

Това е полинезийски дизайн с половин ръкав, който можете да направите с други свързани модели. Тези дни са доста модерни и много хора спортуват с тях. Дългите и тъмни линии с извивки допълват красотата му. Дизайнът с форма на копие му придава уникален вид, точно подобен на татуировките с къна. Тази татуировка може да се носи и на краката и гърба.

4. Племенни полинезийци:

Племенни полинезийци

Това е друга форма на племенна татуировка и можете също да направите това до половината ръце. Можете също така да разширите този модел до китките и можете да направите други модели с това и след това да го разширите до гърба или други позиции на тялото. Моделът е толкова подходящ за бицепсите, тъй като дава кръговидна форма в началото, а по -късно става квадратна. Това може да се носи и на ребрата.

5. Полинезийски с пълен ръкав:

Полинезийски с пълен ръкав

Това е модерен полинезийски дизайн, направен върху ръцете. Това е произведение на изкуството с пълен ръкав и лесно можете да го направите с всякакви цветове по ваш избор. Уникалният дизайн със сиви вътрешни сенки му придава прекрасен вид. Той е най -вече с мастило от кечистите. Той става модерен сред много младежи.

6. Племенна татуировка:

Татуировка с племенни модели

Ако искате да получите племенни модели татуировки на различните си позиции на тялото като ръце, а също и на странично тяло като страна на главата, можете да се вдъхновите от дизайни като горното изображение. Различни геометрични форми правят тази татуировка уникална. Те се извършват широко от повечето млади хора в Америка и африканските региони.

7. Геометрична полинезийска татуировка:

Геометрична полинезийска татуировка

Това е геометрична полинезийска татуировка. Можете да изпробвате тези форми на традиционни и племенни модели и за себе си. Те също могат да се комбинират с флорални шарки в геометричен формат и това ще изглежда нещо като изображението по -горе. Казват, че цветята са символ на любов, грижа и страст и т.н. Следователно тази татуировка носи до известна степен такова значение. Това е един от полинезийските дизайни на татуировки за мъже.

8. Полинезийци и маори:

Полинезийци и маори

Това е полинезийски и маорски дизайн на татуировки. Можете да получите нещо подобно на половината от ръцете. Можете също по -късно да ги разширите с други модели и също така да ги персонализирате според вашите удобства. Тази татуировка е най -подходяща за ръцете, тъй като дава перфектна кръгла форма според бицепсите. Тази татуировка се извършва широко от борци, бойци и танцьори, за да покажат силата си.

9. Полинезийска татуировка на цял крак:

Полинезийска татуировка на цял крак

Това е много модерно изглеждаща полинезийска татуировка, която е направена по всички крака. Това е за тези, които искат дизайн на краката си. Можете също да използвате произволен избор на цветове за този дизайн. Големите форми го правят по -красив. Тази татуировка се извършва изключително от жени.

10. Тики полинезийска татуировка:

Тики полинезийска татуировка

Тики е татуировка на човешка фигура, която символизира полинезийски полубогове, която е подобна на предците. Този вид полинезийски дизайн на татуировки играе важна роля в полинезийския традиционен. Тяхното просто значение е защита. Органите на татуировката Тики са разделени, за да изяснят различните значения на всяка част. Очите, носът, страничните лица, устата и т.н. са някои важни лицеви органи на Тики, които трябва да бъдат представени правилно. Този вид татуировка се извършва широко от раменете и гърба от мъжете.

11. Полинезийска татуировка с дизайн на черупката:

Полинезийска татуировка с дизайн на черупката

Тези видове полинезийски татуировки символизират дълголетие, защита, плодородие, мир и здраве. Дизайнът на черупката на костенурка заема важно място в такива татуировки. Това е едно от най -важните морски създания в полинезийското племе. Такива татуировки са станали модерни сред студентите и други професионалисти. Предимно тази татуировка се носи на ръцете и гърба, за да се осигури правилен изглед.

12. Океанска полинезийска татуировка:

Океанска полинезийска татуировка

Този полинезийски дизайн на татуировка за мъже включва естествена черта, океанът. Като цяло такива татуировки символизират смъртта или света след смъртта. Но от друга страна, океанът също е източник на храна за тях, следователно той също символизира живота, постоянството и плодородието. Вълните на океана се използват, за да придадат на татуировката кръгла форма и да посочат дома на нашите предци. Тази татуировка е широко разпространена в кръгове с мастило върху раменете, шията и гърба.

13. Ената полинезийска татуировка:

Ената полинезийска татуировка

Думата „Ената“ означава човешко същество и Бог. Това значение на полинезийската татуировка е живот, брак, семейство, роднини и т.н. Когато полината на Рената е комбинирана с същество, тя символизира защитата. Докато същата татуировка, когато е напечатана с обратно същество, означава враг. Тези видове дизайни се виждат най-вече в полукръгли форми, които показват небето. Те са силно носени на ръцете и гърба от спортист, борци, бойци и т.н..

14. Полинезийска татуировка на гекон:

Геко полинезийска татуировка

Този полинезийски дизайн на татуировка включва Gecko, което означава гущер. Смята се, че геконите са изображения на Бог или предци. Смята се, че този вид създания могат да говорят директно с Бог, както и че са скритите Божи шпиони. Смята се също, че те носят късмет на човека, който го носи в татуировката си и доставя смърт на враговете си. Те символизират главно повторния растеж и оцеляването. Докато са в племето маори, тези дизайни се използват като напътствие към злото. Това е един от популярните полинезийски дизайни на татуировки за момичета.

15. Слънчеви полинезийски татуировки:

Слънчеви полинезийски татуировки

Този вид полинезийски татуировки за мъже се срещат най-вече само в татуировки с кръгла форма. Почти всички племена по света се покланят на слънцето като Бог. Той символизира богатство, блясък, лидерство, величие и т.н. Изгряващото слънце показва повторно раждане, надежда, ново начало и т.н. Залезът показва смърт, зло, тъга и т.н. . В татуировките се използват предимно слънчевите лъчи. Тези татуировки имат голям положителен ефект върху живота на човек, ако са подбрани правилно.

Полинезийските дизайни на татуировки имат широка гама от уникални дизайни на татуировки, от които да избирате. Те имат различно значение, когато са свързани с различни форми в дизайна. Те са основно проектирани от племената, живеещи на острова, и следователно включват различни форми на природни ресурси в татуировката си, като слънце, океан, вълни и гущери и т.н., които са силно забелязани на островите. Този полинезийски дизайн на татуировка за мъже сега също става популярен сред жените. Така че, ако сте страстни за островите, направете полинезийска татуировка с мастило и се насладете на страстта си.