Много хора обичат дизайна на татуировки, но лудостта и любовта към татуировките могат да се видят на актьор с певица по цялото тяло на име Zayn Mallik. Той е човек, който е известен и добре известен с много неща, но страстта му към мастилото може да се види, тъй като той е татуирал близо до 51 различни особени изображения по цялото тяло, което го кара да изглежда различно от другите художници. Татуировките на Zayn malik не са ограничени до един начин; той продължава да оформя нови, иновативни дизайни, които със сигурност му носят повече слава и светлината на прожекторите. Някои татуировки изобразяват неговото възприятие за живота му, докато други показват какво украсява и обича за някого.

Татуировки на Zayn Malik

15 най -добри идеи и татуировки на Zayn Malik за татуировки 2021:

Нека всички да разгледаме топ 15 на татуировката на Zayn Mallik.

1. Невероятен дизайн на татуировки на Zayn Malik:

Невероятен дизайн на татуировки на Zayn Malik

Човек обича татуировки и тяхното усърдие да ги изобразява може да се види по тялото му, което е почти мастилено с красиви изображения. Тук той е оформил поредица от дизайни, обхващащи гърдите и раменете му по такъв начин, че там, където е голото тяло, другият човек може да падне върху него и няма да спре да хвали дизайна му.

2. Светещ дизайн на татуировки на Zayn Malik:

Светещ дизайн на татуировки на Zayn Malik

Зейн е истински любител на татуировки и има дизайн на татуировки по цялото си тяло. Тук той е проектирал светлинен меч с UV мастило, което ще свети в черна светлина между пръстите, добавяйки по -изумителен вид към неговата персона.

3. Уникален дизайн на татуировки на Zayn Malik:

Уникален дизайн на татуировки Zayn Malik

Това е сладък и елегантен дизайн на татуировка ин -ян, изобразен на китката на Zayn, дизайнът на татуировката изглежда много прост, но има голяма символика. Тъмната сянка, ин е сенчестата част, а осветената част отразява страстта и растежа на работата му.

4. Кариран флаг Zayn Malik Tattoos Design:

Кариран флаг Zayn Malik Tattoos Design

Тук играчът е проектирал кариран черно -бял флаг на ръцете си, в който може да иска да изобрази любовта си към автомобилните състезания. Въпреки че има натоварен график, тази татуировка изобразява склонността му към автомобилни състезания.

5. Дръзки дизайни за татуировки на лицето Zayn Malik:

Дръзки дизайни за татуировки на лицето Zayn Malik

Това е нов дизайн на татуировка зайн малик, изписан на лицето му горе до ушите, което му придава прекрасен и запален вид на стила му. Най -чувственият певец няма място в тялото, където да не е очертан образ.

6. Летящи татуировки на Зейн Малик:

Летящи татуировки на Зейн Малик

Тук сензационната поп звезда е изобразила малка летяща птица на ръцете си, готин начин да предаде отношението му, че той също обича да лети като свободна птица и не обича границите или ограниченията, които са отбелязани върху него, защото той е знаменитост.

7. Искрящ дизайн на татуировки на Zayn Malik:

Искрящ дизайн на татуировки Zayn Malik

Тук може да се забележи, че Зейн може да е добре запознат и с други езици и да изобразява афинитета му към своята култура и религия. Това е причината той да е проектирал две татуировки на гърдите си с арабски шрифт, където едната показва името на любимия му дядо, а другата е известен цитат, показващ трудното му обучение, тъй като той има смесен произход от англикански християнски и мюсюлмански.

8. Смели дизайни на татуировки Zayn:

Смели дизайни на татуировки Zayn

Тук тази очарователна личност е скицирала голям пистолет в областта на бедрото си с черно мастило, придавайки отчетлив вид на външния вид. Татуировката е оформена по страхотен начин, тъй като в действителност той е поставил пистолет там.

9. Великолепни дизайни на татуировки Zayn:

Великолепни дизайни на татуировки Zayn

Чрез този дизайн на татуировка Зейн Малик иска да покаже любовта си към комиксите и обича да чете тези книги. Разнообразието от цветови комбинации правят дизайна да изглежда по -екстравагантен.

10. Татуировки с искрящи цветя Zayn:

Искрящо цвете Zayn Tattoo Designs

Това е шедьовър стил на татуировка на китката му, придаващ изумителен и привлекателен поглед на пръв поглед. Тук е скицирано иновативно и декоративно цвете, а малките точки придават чудесен вид на цялата концепция.

11. Кръстосани пръсти Zayn Malik Tattoo Hand Designs:

Кръстосани пръсти Zayn Malik Tattoo Hand Designs

Това е творческият начин на Zayn да изобразява дизайн на татуировка на ръката. Тук, на изображението, малки стилове на ръце с кръстосани първи пръсти, сякаш желае късмет на любимия човек. Очертайте начина и позиционирането на татуировката прави татуировката да изглежда и да се чувства страхотно.

12. Дизайн на татуировки на йероглифи на Zayn:

Дизайн на татуировка на краката на Zayn

Това е невероятен и своеобразен дизайн на татуировка на глезена на хип-хоп звезда, в който е очертан малък винт в черно. Говори се, че Зейн оформя дизайна си заедно с ти мач с бившите си членове на One Direction.

13. Чудесни дизайни на ръчни татуировки на Zayn Malik:

Чудесни дизайни за ръчни татуировки на Zayn Malik

Това е впечатляващ дизайн на татуировка, оформен от дясната ръка на Zayn и начинът, по който е изобразен, придава реалност и оживена привлекателност. Тук червените устни на жената са мастилени с димящия дим, което придава небесна привлекателност с един поглед.

14. Блестящи дизайни на татуировки Zayn:

Шипящи дизайни на татуировки Zayn

Това е искрящ дизайн на татуировка на крака на звездата вълк заедно с перо, впечатляваща комбинация от двете. Затъмненият вълк и пера са проектирани блестящо и може би Зейн иска да предаде на света, че е интелигентен и лоялен към работата си.

15. Дизайн на татуировки на череп на Zayn:

Дизайн на татуировки с череп на Зейн

Това е дизайн на татуировка, който придава по -великолепен вид на неговата персона. Звездата е оформила пушещ череп на раменете и дори на ръцете си, за да подчертае, че вярва в съдбата и трябва да живее живота ви по щастлив начин, тъй като не знаете какво ще се случи в следващия момент.

Любовта и възхищението на Зейн към мастилото са значителни, тъй като той продължава да татуира дизайни, за да изглежда по -горещ и привлекателен. Неговото изобретение поддържа феновете му по -заредени и те чакат новия му външен вид заедно с нови песни или албуми. Зейн може да се нарече любител на татуировките, който продължава да рисува нови изображения върху частта от тялото си.