Кейти Пери има 5 татуировки по тялото си. Отделно от това, тя е изпробвала различни видове татуировки или стикери за нокти, които също са популярни.

Най -добрите дизайни и значения на татуировки на Кейти Пери:

По -долу са топ 9 вида дизайни на татуировки, които Кейти Пери е опитала и можете също да ги изпробвате, ако искате да спортувате нещо като нея.

1. Малък дизайн на татуировка на StrawBerry Katy Perry:

Татуировка дизайни и значения на Кейти Пери

Това е дизайнът на малка сламена зрънце, което е направено за постоянно с цветове на краката. Това има лице в него и също така е направено в много малък размер. Можете също да направите нещо подобно. Това е много момичешко и също лесно за спорт.

2. Малък лотосов дизайн на татуировка Кейти Пери:

Малък лотосов дизайн на татуировка Кейти Пери

Тук певицата показва своята малка лотосова татуировка, която има на китката си. Това е много малък размер и можете също да направите нещо подобно върху себе си. Това се прави във формат молив без цветове. Това обаче са доста популярни и цветните дизайни също са доста момичешки за спорт. Можете да изпробвате нещо подобно и в цвят. Те могат да се носят от почти всеки човек и можете да ги правите и в по -големи формати. Те също са много артистични. Можете да направите по поръчка този тип дизайни от професионални художници. Това е един от малките дизайни на татуировки на Кейти Пери.

3. Дизайн на татуировка на Джейс Кейти Пери:

Дизайн на татуировки на Исус Кейти Пери

Това е дизайнът на татуировката на Исус, който Кейти Пери има на китката си. Можете лесно да изпробвате тези стилове, тъй като те не са мащабни и също създават момичешко усещане. Това обаче може да бъде спорт от всеки човек. Можете също така да помолите вашия художник на модели да ви насочи относно позицията на това, както и относно детайлите или цвета. Можете да използвате други шрифтове за тях.

4. Дизайн на татуировка от мента Кейти Пери:

Татуировка на мента Кейти Пери

Това е дизайнът от мента, който певицата има на глезените си. Можете също така лесно да направите нещо подобно на тялото си. Това е доста момичешко и можете също да го носите лесно, тъй като е с много малък размер. Можете лесно да изпробвате това. Това също има лице вътре в него и затова изглежда доста фънки. Тези видове модерни дизайни могат да бъдат направени от професионални художници. Това трябва да се прави в правилните позиции на тялото, за да изглеждат в стил знаменитост.

5. Дизайн на татуировка на санскрит Кейти Пери:

Дизайн на татуировки на санскрит Кейти Пери

Това е санскритската татуировка, която певицата има от вътрешната страна на ръката. Можете също да получите нещо подобно на ръка.

6. Музикален дизайн на ноктите Katy Perry Tattoo Design:

Музикален дизайн на ноктите Katy Perry Tattoo Design

Това е временен стикер за музикални нокти, вдъхновен от Кейти Пери, който можете да опитате. Това беше видът на ставане, който тя носеше на Червения килим. Това може да се носи с всякакви парти рокли. Те също са момичешки. Това е един от най -добрите музикални дизайни на татуировки на Кейти Пери.

7. Дизайн на татуировка на Обама Кейти Пери:

Обама Кейти Пери дизайн на татуировки

Това са стикерите за нокти на Обама на Кейти Пери, които тя носеше на Червения килим или на сценично шоу. Можете да ги купите и да ги носите лесно върху всяко основно покритие. Това са доста модерни и тези стикери също са лесно достъпни.

8. Дизайн на певицата Кейти Пери:

Певицата Кейти Пери дизайн на татуировки

Това е друг вид дизайн на ноктите на певицата. Можете да закупите тези татуировки със стикери от магазини за декора и да ги използвате върху ноктите си. Можете да ги използвате върху бяло основно покритие и след това ще можете да ги носите за партита.

9. Цветен нокът Katy Perry Tattoo Design:

Дизайн на татуировка с цветни нокти Кейти Пери

Това е цветната татуировка на Кейти Пери, която можете да изпробвате. Това са прехвърлящи се с вода ваденки и можете да ги купите лесно от магазините за декорация на нокти. Те са доста евтини и можете да ги носите върху почти всички видове основен цвят. Трябва обаче да използвате покритие.