Черепът е икона на човечеството и смъртта, докато пясъчният часовник символизира канала на времето. Значението на тази татуировка е, че смъртта е неизбежна; това е само въпрос на време.

Черепът и кръстосаните кости често се срещат върху бутилки с отрова. Можем да намерим този тип символи на онези места, които предават високо електричество. И сега тези символи се превърнаха в универсален символ на опасност и смърт.

татуировки с кръстосани кости

Прости и най -добри дизайни на татуировки с кръстосани кости:

Нека да намерим тук със споменатите дизайни на татуировки с кръстосани кости, за да промените стиловете си.

1. Сладка татуировка с кръстосани кости:

Сладка татуировка с кръстосани кости

Големите мигли, хитро изваяният дизайн на черепа и използването на червен цвят правят тази татуировка подходяща за всички дами за татуировка. Лъчът с глава и главата и липсващата кост на долната челюст допълнително придават особеност. Звездите, които обикалят наоколо, извеждат тази татуировка на цялостно ново ниво.

2. Crossbones Joker Tattoo:

Crossbones Joker Tattoo

Ас, огън, шапка и череп с кръстосани кости. Може ли да стане по -добре? Вземете татуировките с кръстосани кости в различно измерение с татуировка на тема джокер. Не забравяйте да обърнете допълнително внимание на детайлите. Различна цветна очна ябълка и ярки цветни аксесоари и правят това изкуство по -красиво.

3. Crossbones Lego Tattoo:

Crossbones Lego Tattoo

Ако сте едновременно Лего и фен на татуировките, опитайте да дадете малко тласък на въображението си. Татуировката с кръстосани кости в стил Lego не само изглежда страхотно и супер сладко. Дори и да не сте чак толкова голям фен на Lego, привидно успокояващият подход на татуировката със сигурност би бил много привлекателен за вас.

4. Татуировка с малки кръстосани кости:

Малка татуировка с кръстосани кости

Прости, но все пак зашеметяващи, малките кръстосани кости и татуировки на череп са ярост днес. Предполага се, че малките татуировки са по -подробни и това не е по -различно. Татуировките с малки кръстосани кости се предлагат в много различни цветове и всички те изглеждат еднакво страхотно.

5. Графична татуировка с кръстосани кости:

Графична татуировка с кръстосани кости

Дизайнът и изкуството на татуировките се променят бързо с времето. Графичните и визуално по -атрактивни татуировки са най -любимите сред всички. Графичните татуировки с кръстосани кости изглеждат великолепно. Графичният дизайн може по всякакъв начин и тема. Някои графични татуировки имат 3D ефект, който извежда този класически дизайн на татуировка с една степен по -високо. Използването на подходящи цветове също е много важно. Череп в пиратски стил, червен и зелен знак за мир от най -външната страна с други детайли прави татуировката явен победител.

6. Смешни татуировки с кръстосани кости:

Смешна татуировка с кръстосани кости

Татуировките могат да бъдат смешни. Но мислили ли сте някога този череп & татуировките с кръстосани кости също могат да бъдат смешни? Опитайте да добавите малко хумор към този вечен дизайн на татуировка и оставете въображението си да се развихри. Разменете черепа с ананас, а кръстосаните кости с палмови дървета. Поставете това върху фона на плажна сцена, с пясък. Звучи лудо забавно нали? Забавлението ще се удвои, ако този ананасов череп носеше сянка и цялото изкуство беше в цветове. Странният и забавен подход към дизайна на татуировката до голяма степен зависи от правилното използване на цветове и детайли, като и двете са еднакво важни.

7. Татуировка с кръстосани кости в стил готвач:

Татуировка с кръстосани кости в стил готвач

Художниците непрекъснато работят, за да получат най -добрия дизайн на татуировки. Татуировките стават все по -реалистични и се доближават до живота. Татуировките с кръстосани кости получават класически допир с черепа, носещ готварска шапка, а костите са заменени с кухненски ножове. Татуировката излъчва текстура на ръчна скица, което я прави още по -интересна. Страхотните детайли и интелигентното монохромно използване му придават царствено докосване.

8. Проста татуировка с кръстосани кости:

Проста татуировка с кръстосани кости

Простотата винаги е красива. Простите форми на изкуството с по -малко детайли имат такава невероятна привлекателност, която не може да бъде пренебрегната. Върнете се към основите с прости татуировки с кръстосани кости. Класически череп, големи черни очи и нос с почти асиметрични зъби придават на татуировката вечнозелен чар. Татуировката със среден размер изглежда страхотно, която може да се носи от всички неспециалисти.

9. Страшна татуировка с кръстосани кости:

Страшна татуировка с кръстосани кости

Черепът и костите трябва да са страшни. Татуировки с череп и кръстосани кости в пиратски стил са изключително известни сред всички фенове на татуировките. Модерният възглед за класическия дизайн е завършен с добри визуални графични ефекти. Пълният череп с долна челюст му придава по -реалистичен подход. Опитайте да добавите очен блинт и обица на едното ухо, за да уплашите другите с тази татуировка. Също така добавете пиратска забрадка с други малки кръстосани кости и фигури на черепа върху нея, за да добавите здравословно леко докосване на сарказъм.

В първите 9 татуировки с кръстосани кости, описани по -горе, е илюстрирана разнообразна гама от дизайни. Дизайнът и идеите могат да бъдат променяни и персонализирани според вашия вкус и стил. Мястото на татуировката и очарованието за носене на една татуировка също трябва да се имат предвид.