Тези дни дизайнът на компаса става все по -популярен. Можете да изпробвате различни стилове татуировки с тях.

Най -добри татуировки и снимки на компас:

По -долу са 9 -те най -добри дизайна на татуировки на компас със значения, които определено трябва да изпробвате.

1. Очертайте дизайн на татуировка на компаса за улавяне на мечти:

Дизайн на татуировки на компас със значения

Това се прави в художествена татуировка на компас. Това има пера и това е направено много стилно заедно с ръката. Можете да опитате подобен стил и позицията е, че сте доволни от тази спортна способност. Можете също така да ги скриете лесно с малко грим. Те са направени в стил с моливи. Това може да стане с някой друг цвят, който ви е удобен за тази позиция. Можете също да използвате свързани модели за това. Това е много креативно. Можете по поръчка да направите нещо подобно с други артистични стилове и цветове засенчване. Това е един от най -добрите дизайни за татуировки на компас за жени.

2. Дизайн на цветни вълни и морски звезден компас:

Цветни вълни и дизайн на татуировка на морски звезден компас

Тези звезди на компаса са направени с много цветове. Можете да правите подобни стилове и да имате различни цветове и можете да ги правите по всичките си ръце. Можете да добавите вълнен стил в сенчест и 3D ефект, за да създадете нещо подобно. Това придава воден ефект. Можете да добавите рекламни писания към тях. Можете също така лесно да ги разширите до раменете и след това до задната част на цялото тяло.

3. Дизайн на татуировка на компас в стил древен молив:

Древен татуировка в стил молив

Това е направено в древен дизайн с молив. Можете да изпробвате тези разединени формати с други цветове. Макар че черният е най -вече цветът, който се използва за това. Страните се държат разединени и оцветяването е направено в бракуван ефект. Това му придава стила на стари документи. Следователно това дава много стар вид ефект. Можете да изпробвате тези ефекти върху дизайна си.

4. Дизайн на татуировка на компас с флорални шарки:

Дизайн на татуировка с компас с флорални шарки

Този дизайн е направен на ръцете. Можете да изпробвате нещо подобно в различни цветове. Можете да му дадете други свързани форми и можете също да използвате флорални шарки, ако искате да направите това да изглежда по -момиче. Това зависи от това какво искате да получите в персонализиран формат. Вашият художник може да ви насочи по този въпрос. Можете също така по избор да изберете позицията и цветовете на това.

5. Дизайн на татуировка на компас с флорални щампи:

Дизайн на татуировка на компас с флорални щампи

Това е художествен дизайн, който можете да направите на китката си. Можете да изпробвате подобни стилове и да добавите още модели или флорални щампи към тях. Можете да използвате някои 3D ефект за тях. Те са много релефни и трябва да бъдат направени от професионални художници. Това е един от най -добрите дизайни за татуировки на компас за мъже.

6. Уникален дизайн на татуировка с розов компас:

Уникален дизайн на татуировка с розов компас

Можете да изпробвате пълен колоритен дизайн като този. Това е доста артистично. Това е обединено със стрелките, направени в флорални шарки. Това може да се направи с други цветове по ваш избор.

7. Дизайн на 3D татуировка на компас:

3D дизайн на татуировка на компас

Този дизайн на компаса е направен с някакъв 3D ефект. Можете да получите тези по поръчка с избор на цветове, които искате да използвате върху тях от някой професионален художник. Можете да дадете на вътрешните декорации също нещо с персонализиран ефект. Можете лесно да изпробвате тези.

8. Хубав дизайн на татуировка на морски компас:

Хубав дизайн на татуировка за морски компас

Можете да изпробвате цветни дизайни като този. Това няма никакви писания. Можете обаче да използвате писанията за тях. Те също имат много релефен ефект и това има върха в декоративен модел. Можете да опитате нещо подобно.

9. Дизайн на татуировка на компас за горна ръка:

Дизайн на татуировка на компас за горна ръка

Можете да изпробвате татуировка на компас като тази от вътрешната страна на горната част на ръката. Можете също така да дадете всякакъв стил на писане или друг стил. Трябва да направите това от професионален художник. Можете по поръчка да пресъздадете това с цветове, с които да се чувствате комфортно. Това е един от най -добрите дизайни на татуировки на компас за момичета.