Татуировка боя за цветни изображения на тялото си

цветна татуировка цветна геометрична татуировка

Най -добрите цветове за татуировки, от които да избирате

Без подходящи цветове, страхотна татуировка би била просто невъзможна. Човек може също да подобри стария, вече съществуващ, чрез умелото им прилагане. Не забравяйте да сте наясно с темата. Защото с всяка нова татуировка има и леки нови белези!

Затова помислете и за използването на грим, за да подправите цветни татуировки. В този случай трябва да правите всичко отново и отново. Но в същото време подобни решения ще се окажат по -здравословни в дългосрочен план. Освен това можете да бъдете малко по -различни на практика всеки ден!

Цвят на татуировка – готини идеи за жени

татуировка цвят на горната част на ръката татуировка цветя шарено червено

Но нека сега направим крачка назад. Нека разгледаме няколко цвята на татуировките и техните особености.

Коригирайте старите татуировки

татуировка цвят цветни рози правилна възраст татуировка

Цвят на татуировката черен

Можете да нанесете нов, по -тъмен, например черен цвят върху стара татуировка. Много хора смятат, че това е отлично решение. Обикновено нямате друг избор. Защото по -светлите цветове на съществуващите татуировки просто не работят. За разлика от това, черният нюанс покрива почти всичко. Нека добър специалист ви посъветва, преди да ги инсталирате.

Лисица с крила

татуировка цвят лисица черна с крила синьо

Цвят на татуировката тъмно син

Това също е много добър начин да прикриете стари татуировки. Цветът трябва да е тъмен и ярък. Това е единственият начин тя да покрие такива татуировки с по -леки нюанси. Важното е колко от него ще ви трябва, за да покриете напълно старата картина.

Татуировка мода – форма и цвят

татуировка цвят ръка татуировка геометричен модел

Гримирайте се с цвета на кожата

Можете също така да покриете старата татуировка с цвят на кожата. В този случай изберете нюанс, който отговаря на естествения ви тен. Понякога трябва да нанесете повече от един слой, за да постигнете желания ефект.

Ярки цветове за татуировки

татуировка цвят предмишница татуировка птица пъстър

Две поправки

В зависимост от цвета на татуировката може да се нуждаете и от два нюанса грим. Човек трябва да е много близо до естествения цвят на кожата. Другият, от друга страна, би трябвало да е с два тона по -тъмен. Първо трябва да използвате по -тъмните нюанси, за да покриете напълно старата татуировка. След това трябва да съчетаете всичко с по -светлия нюанс. Така че няма да останат петна.

Цветна бухал на клон

татуировка цветен бухал на клон лилаво розово тюркоаз

Използвани са силни цветове за татуировка

татуировка цветен бухал лилаво тюркоазено очертание