Децата искат всичко специално за себе си! Колкото и трезва да е останалата част от къщата ви, детската спалня трябва да е светла, цветна и вълнуваща, точно като техните мехурчета. Ето защо трябва да инвестирате в причудлив дизайн на тавана за детска стая, който отразява уникалните вкусове и идеи на вашето дете.

Най -добрите дизайни на фалшиви тавани за детска стая

Това не означава, че хвърляте бомба! Някои от тези дизайни на окачени тавани за детски стаи са в рамките на вашия бюджет и също са лесни за инсталиране. Ако искате да разчупите монотонността на обикновените анимационни филми или популярни теми, предлагаме ви да разгледате тези 10 иновативни тавана, които със сигурност ще оставят детето ви учудено!

Най -новите дизайни на фалшиви тавани за детска стая в Индия:

Нека да надникнем в някои от най -добрите дизайни на окачени тавани за детска стая, за да впечатлите децата си:

1. Най -добър тавански дизайн на детска стая:

Най -добрият дизайн на тавана за детска стая

Вашето дете обича ли смърфовете? Тогава защо не подарите този реалистичен дизайн на тавана за стаята му? Вижте тавана, който има 3D тапет, обграден в Pop border. Когато светлините на фона са включени, облаците оживяват и почти се усещате да спите на открито! Играйте време с гледане на облаци, забавлението е безкрайно!

2. Тавански дизайн на детска спалня:

Дизайн на таван за детска спалня

Този дизайн на тавана е буквално „извън света“! Черният фон е проектиран със съзвездия и зодии, за да удвои любовта на вашето дете към астронауката. Така че, когато легнете на леглото и погледнете в тавана, усещането е неописуемо. Трябва просто да искаш да откраднеш стаята им, пази се!

3. Тавански дизайн на бебешка стая:

Дизайн на тавана на бебешка стая

Зоната за детска стая трябва да бъде спокойна, трезва, но все пак игрива! Този звезден нощен дизайн на тавана със сигурност ще ги успокои и ще ги принуди да спят блажено. Цветовете също се подбират внимателно, за да не затрупват нежните очи на малките бебета. Това е унисекс дизайн, който работи до около 3-4 годишна възраст.

4. Най -новите тавански дизайни за спалня за момичета:

Най -новите тавански дизайни за спалня за момичета

Няма момиче, което да не обича розовия цвят! Особено, ако е толкова красива, колкото тази стая, нивата на вълнение изскачат. Докато много хора ограничават таваните в розов цвят само до теми за принцеси, това е нарушител на правила. Той е по -практичен и реалистичен за съвременните момичета. Наблюдавайте как окаченият таван е украсен с флорални декорации. Ние също обичаме дървения труп, който минава по централната линия!

5. Поп таван дизайн за детска спалня:

Поп таван дизайн за детска спалня

Цветните теми на дъгата са много предпочитани сред малките деца. Тази красива стая е направена още по -красива с необичайния дизайн на тавана. Облачният фон със звезди и дъга е чудесна идея. Това, което привлича вниманието ни, са четирите различни цветни лампи, които вървят много добре с темата и също така озаряват околната среда.

6. Таван на детската спалня с вентилатор:

Таван за детска спалня с вентилатор

Ако искате да запазите тавана прост и елегантен, добавете дизайнерски вентилатор като този за фактор oomph! Вдъхновеният от полилей вентилатор е всичко, от което се нуждае вашето малко момиче, за да влезе в заспалите земи. Той поддържа стаята ефирна и удобна. Може да се използва като светлина за четене, за да може тя да чете истории за лягане и да мечтае за тях!

7. Таван на детска стая със светлини:

Таван на детска стая със светлини

Ето една малка изненада за дивата в правенето! Великолепната стая с лилава тематика получава изискан вид с тази иновативна таванна светлина. На обикновения розов таван е добавено просто стъкло във формата на сърце и е изпълнено с малки LED крушки. Точно когато часовникът удари полунощ и включите тези светлини, магията започва!

8. Звезди за тавана на детската спалня:

Звезди за тавана на детската спалня

Ако детето ви обича да брои звезди в небето, защо не му вземете? Не се шегуваме! Разгледайте тази стая например. Вижте тези блестящи звезди, които блестят по покрива и стените. Идеята е доста проста. Фигури с форма на звезда са оформени на стената с помощта на радиева боя. Когато светлините угаснат и тъмнината завладее, тогава можете да станете свидетели на шоуто!

9. Боя за таван в детска стая/Идеи за оцветяване:

Идеи за боядисване на тавана в детска стая/Идеи за оцветяване

Подарете тази топла и уютна стая на вашия син-блясък и никога няма да съжалявате за малко! Боядисаният в жълт цвят таван гарантира, че няма скучен момент, дори в най -мрачните дни. За да контрастирате с тази яркост, останалите стени са боядисани в бяло и хей, забелязахте ли това сладко рисуване върху него? Готина идея!

10. Тавански декорации в детската спалня:

Декорация на тавана в детската спалня

Това е истинско изкуство! Няма по -добър начин да оцените начинаещ учен от това да им подарите тази стая. Няма да е преувеличено да се каже, че декорациите на тавана са „извън света“ и дори буквално! Умелата живописна работа, съчетана с добавянето на допълнителни елементи, прави тази една от най -талантливите идеи досега!

И така, кой дизайн на спалнята най -много ви хареса на вашето дете? Честно казано, толкова много ни харесаха няколко от тези идеи за таван за детска стая, че ако имахме шанс, определено бихме ги опитали и в нашите стаи. Детството е най -щастливият период на всеки човек и няма нищо по -хубаво от това да го празнуваме, освен с тези оживени лични пространства. Ако имате други дизайни на фалшиви тавани за детска стая във вашия списък с желания, уведомете ни!