Фалшив таван е първото нещо, което хората забелязват във вашия дом. Той също така допринася за цялостната визуална привлекателност на стаята. Въпреки че на пазара има многобройни дизайни, дизайните на кръгли тавани са най -популярни. В квадратна или правоъгълна стая, дизайнът на покрива с кръгла форма прави силно геометрично съвпадение.

Модерен дизайн на кръгли тавани

Също така, заоблените фигури на тавана могат да послужат като перфектен фон за вашите фенове, полилеи или дори декоративни завеси. Те не само прикриват грозните проводници и пръти, но и издигат красотата им. Тези дизайни са изключително гъвкави, така че можете да изберете да отидете с един голям кръгъл елемент в центъра или купчина кръгове в различни аранжименти.

За да ви улесним, ние сме подбрали 10 от най -добрите дизайни на тавани с кръгла форма за вашия мечтан дом.

Най -добрите кръгли оформени фалшиви тавани в Индия:

Прочетете, за да се вдъхновите от нашата проста и най -нова колекция от идеи за дизайн на кръгли тавани с изображения:

1. Последен кръгъл таван за къща:

Последен кръгъл таван за къща

Вижте този зашеметяващ таван, който може да добави блясък в стаята ви. Правоъгълният таван е подчертан с три кръгли капки в центъра. Около тях се добавят фонови светлини, които създават жизнено настроение. Забележете как са поставени точно над зоната за сядане, където не е нужно да се притеснявате за допълнителна декорация.

2. Кръгъл таван със светлини:

Кръгъл таван със светлини

Разгледайте този дизайн на тавана, който е вдъхновен от красотата на нощта на пълнолуние. Иначе основният модел на тавана има централна част в кръгла форма. Две кръгли капки са подредени, за да създадат този модел, а LED крушките са фиксирани вътре в тях. Така че, когато включите светлината, можете да получите небесно усещане, без да излизате от зоната си на комфорт.

3. Поп кръгъл таван:

Поп кръгли тавани

Ето един футуристичен дизайн на окачен таван, направен с помощта на гипсокартон. Великолепният модел е направен с основния кръг, който изскача от тавана и обгражда художествен модел. Слабите светлини се добавят на стратегически позиции, за да подчертаят целия дизайн, без да го карат да изглежда отгоре. Можете или за фен, или около полилей в центъра.

4. Гипсови кръгли тавани:

Гипсови кръгли тавани

Преобразете целия облик на вашия дом с този невероятен дизайн на кръгъл таван. Той е идеален за вашия хол или лични театри. Гипсовият таван е разделен на секции с помощта на кръгови капки и са добавени зелени светлини, за да се даде ефект на галактиката. Можете дори да отидете за кръгли висулки около основното парче, за да имитирате звездите.

5. Дизайн на кръгли тавани за хол:

Дизайн на кръгли тавани за хол

Ето един прост, но артистичен дизайн на фалшив таван. Кръгла капка се добавя в центъра, откъдето три разширения текат до ъгъла. От ъгъл тя прилича на слънцето и лъчите му. Можете да настроите различни стилове на светлини, за да добавите цветна драма. Освен това запазването на останалата част от светлините в бяло на дневна светлина може да озари стаята ви.

6. Кръгъл таван за спалня:

Дизайн на кръгъл таван за спалня

Ако търсите чист и функционален таван за спалнята си, ето ви дизайн! Таванът с кръгла форма е изрязан по артистичен начин, за да се получи изцяло този нов модел. Епицентърът е оставен за слота на вентилатора, докато ръбовете, които се стичат по кръга, държат стълбовете на лампата. Това не е ли толкова иновативно? Вместо цветове, дръжте го просто в бяло и кремаво.

7. Най -добри дизайни на кръгли тавани за зала:

Най -добри кръгли тавани за зала

Ако класът е това, което искате, нищо не може да се доближи до красотата на чисто бял таван! Полукръглата кройка му придава уникален вид, който никога не е виждал досега! Между тях се добавят малки крушки за блясък, а границите са подчертани с ярки LED крушки. Това подхожда на коридор или жив покрив и е идеален за стаи с изцяло бяла тематика.

8. Модерен кръгъл таван за стаи:

Модерен кръгъл таван за стаи

Ако имате изключително голяма стая, като тази заседателна зала, можете да опитате да създадете ефект на купол, като използвате кръгъл окачен таван. Наборът от концентрични кръгове може да направи стаята ви да изглежда голяма и обемна. Той също така придава въздушно усещане, когато се разпространява навън. Просто добавете ярки LED крушки и сте сортирани!

9. Цветен дизайн на кръгъл таван:

Цветен дизайн с кръгъл таван

За тези, които обичат цветовете, този таван е идеален избор! Многоцветният кръгъл модел в центъра е направен с четири кръга с различни размери, боядисани в живи нюанси. Той има поразителен ефект върху очите ни и с добавянето на луковици, красотата се издига тройно. Този модел много добре подхожда на детските стаи за създаване на оживена среда.

10. Декорация на кръгъл таван:

Декорация на кръгъл таван

Ето един брилянтно направен дизайн, специално направен за дълги стаи. Наслоеният стил на този фалшив таван придава усещане за цена на района, без да го прави тромав. Той има кръгла капка с три дървени панела, които продължават до широчината на стаята. Светлини са поставени в ъглите и по разрез на тавана, за да придадат този ярко осветен вид.

Сега, след като сте видели тези 10 вдъхновяващи дизайна на кръгли окачени тавани, кой от тях ви хареса най -много? Кръговете са най -лесните форми за работа и могат да бъдат променени, за да се създадат очарователни модели. Независимо дали избирате поп или гипс, кръглите капки могат да работят като интелигентни прегради на покрива, без това да изглежда твърде очевидно!