Wie houdt er niet van de kans om hun smaak in hun huis te vertegenwoordigen? We concentreren ons allemaal op de inrichting, het ontwerp van de kamers, meubels, enz. maar we hebben allemaal de neiging om het vitale deel van ons huis, vloeren, te vergeten! Met de lijst met ontwerpen voor vloertegels in dit artikel, kunt u een algemeen idee krijgen van wat u wilt in het interieur van uw huis.

Interieurs van elk huis zijn een weergave van onze visie en hoe we verwachten dat het zal zijn. Het kleurenpalet, de meubels en de vloer vormen samen een prachtige plek die je thuis noemt. Bekijk in dit artikel de ontwerpen voor vloertegels die u in elke kamer in uw huis kunt implementeren.

Nieuwste vloertegels ontwerpen

Beste vloertegels ontwerpen voor huis:

Hier zijn onze 25 eenvoudige en moderne vloertegels met foto’s. Laten we ze eens bekijken.

1. Ontwerp van vloertegels in de slaapkamer:

Ontwerp slaapkamer vloertegels

De ruimte, waar je de meeste tijd doorbrengt en je vibes vertegenwoordigt, is je slaapkamer. Dit is een ontwerp voor slaapkamervloertegels met lange langwerpige tegels in een rechthoekige vorm in een kleurencombinatie van wit en grijs. Dit past perfect bij het kleurenpalet van de muren en de inrichting van de kamer. De accessoires in de kamer passen perfect bij de vloertegels en sommige items vullen het ook aan. De verlichting reflecteert en verfraait de ruimte nog verder.

2. Ontwerpen van vloertegels voor woonkamer:

Vloertegels ontwerpen voor woonkamer

De woonkamer is een weergave van uw smaak voor al uw gasten om te zien, en dit is een van de beste vloertegelontwerpen voor de woonkamer. Dit is een grote woonkamer die is voorzien van een witte vloertegel met een bruine rand tussen de grote vierkanten. Dit ontwerp lijkt synchroon met de inrichting van deze ruime woonruimte, die alleen witte muurkleuren en houten meubels heeft. De grote tegels vertegenwoordigen de ruimte die de kamer biedt, waardoor het groot lijkt.

3. Ontwerp van vloertegels voor hal:

Ontwerp van vloertegels voor hal

Deze kamer lijkt op een perfect vloertegelontwerp voor de hal, waardoor het er stijlvol en chic uitziet. De vloer is strak afgewerkt met een tint van zeegroene kleur en een prachtig patroon met zwart in het zitgedeelte. Dit ontwerp valt op op de achtergrond van de effen vloer en het interieur gaat hand in hand met de hele opstelling. Het natuurlijke licht verhoogt de schoonheid van de kamer, aangezien er een groot glazen raam met houten platen aan de zijkant van de kamer is.

Lees verder: Beste tegelontwerpen voor hal

4. Ontwerp van keukenvloertegels:

Ontwerp van keukenvloertegels

Vloeren in uw keuken moeten veel dingen kunnen weerstaan, zoals morsen, krassen en wat niet! Dit ontwerp van de keukenvloertegel is een perfecte oplossing die zowel elegantie als duurzaamheid combineert. De vloer is een klassiek wit vierkant met zwarte diamanten ertussen die passen bij de witte eettafel en alle keukenaccessoires. Er zijn kleine rechthoekige tegels op de muren en de scheidingswand die gemakkelijk schoon te maken zijn en niet concurreren met de witte en zwarte vloertegels.

Lees verder: Nieuwste ontwerpen voor keukenvloertegels

5. Ontwerp van vloertegels voor eetkamer:

Ontwerp van vloertegels in de eetkamer

Het eetgedeelte in elk huis heeft veel gelukkige en droevige herinneringen met betrekking tot eten; velen van ons genieten ervan als een gezin. Dit ontwerp van de vloertegel in de eetkamer heeft een geïmporteerde Italiaanse marmeren tegel die een mooie en stijlvolle afwerking heeft. De natuurlijke uitstraling van deze tegelvloer maakt hem geschikt voor elk type eethoek. Hier hebben we een puur roze tint in de vloer, die in contrast staat met de houten stoelen en witte eettafel. De planta aan de zijkanten van de kamer draagt ​​bij aan het decor, samen met vazen ​​op tafel.

6. Ontwerp van badkamervloertegels:

Ontwerp van badkamervloertegels

De tegels in uw badruimte moeten vlekbestendig zijn, zodat ze het badproces kunnen ondersteunen zonder langdurige vlekken achter te laten. Dit is een ontwerp voor badkamervloertegels dat het doel correct dient, omdat het ontwerp heldere kleuren heeft met een aantrekkelijk ontwerp dat contrasteert met de effen witgekleurde tegels op de muren en het bad. De tegels op de muur van de badkamer zijn precies het tegenovergestelde van de kleurrijke patronen op de vloer, waardoor het een perfecte optie is voor het badgedeelte.

Lees verder: Ontwerpen voor moderne badkamervloertegels

7. Ontwerp van balkonvloertegels:

Ontwerp van balkonvloertegels

Appartementcultuur wint aan populariteit, niet alleen in stedelijke maar ook in landelijke gebieden in ons land, waar kleine balkons de beste opties voor frisse lucht zijn. Dit balkonvloertegelontwerp met houten tegels geeft je het gevoel ergens buiten je huis te zijn. Deze houten tegels zijn het meest geschikt voor ruw en zwaar gebruik en hebben een uniek patroon, waardoor ze opvallen. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van dit type vloer is dat het niet veel moeite kost om deze tegels schoon te maken.

8. Ontwerp van vloertegels voor trappen:

Ontwerp van vloertegels voor trappen

Het pad naar elk huis is de trap. Duplexwoningen hebben trappen in het huis om toegang te krijgen tot het bovenste deel van het huis. Dit is een vloertegelontwerp voor trappen dat perfect opgaat in het hele ontwerp van de omgeving, en u kunt kiezen uit verschillende kleuren. Dit ontwerp kan ook overal worden verwerkt waar u trappen heeft. De kleur die u kiest, heeft een aanzienlijk effect op de manier waarop uw huisruimte eruitziet. Kiezen voor bruin of zwart kan voordelig zijn omdat ze vlekken goed verbergen!

9. Ontwerp van kantoorvloertegels:

Ontwerp van kantoorvloertegels

Entree voor elk kantoor speelt een cruciale rol bij het maken van indruk op de mensen die er werken. Dit is een van de beste ontwerpen voor kantoorvloertegels met marmeren tegels in een combinatie van roomwit en zwart. Er zijn vierkante tegels gedeeld door een grote rechthoekige langwerpige zwarte tegel. Er is een lange tegel met patroon op de pilaren tussen de verdiepingen die opvallen. De afwerking van deze vloer ziet er glazig en glad uit en geeft een indrukwekkende uitstraling, waar u dit soort tegels ook gebruikt.

10. Ontwerp voor buitenvloertegels:

Ontwerp voor buitenvloertegels

Dit is een ontwerp voor vloertegels voor buiten met veelkleurige tegels en is het meest geschikt voor plaatsen die bestand moeten zijn tegen weersomstandigheden. De meerkleurige optie oogt somber en heeft grijs als prominent onderdeel in het kleurenpalet. Het hele ontwerp met kleurrijke tegels van verschillende vormen gaat hand in hand met de totale uitstraling van het huis. Het onderhoud van dit soort tegels is veel comfortabeler en ziet er elegant uit.

11. Designer vloertegels:

Designer vloertegels

Alles wat designer is, betekent een weergave van uw unieke smaak in het interieur van uw huis. Dit is een van de beste designvloertegels waar de gelijkenis van plantaardige ingrediënten op het keramiek leven brengt in de ruimte waar deze zeshoekige tegels zijn geïnstalleerd. De tegels zijn zeshoekig, waarbij het op de bossen geïnspireerde ontwerp je liefde voor de natuur laat vertegenwoordigen. Het kleurenpalet wordt gedomineerd door de tint grijs, met een stoel in contrast met de vloer.

12. Bloemmotieftegels voor vloer:

Bloem Design Tegels Voor Vloer

Dit is het beste voorbeeld van het gebruik van hout met bloemmotieftegels voor de vloer. Het is zo ontworpen dat het ingewikkelde details bevat die passen bij de omgeving. De meeste vloertegels zijn eenvoudig en daarom valt dit type ontwerp op zichzelf op en ziet het er aantrekkelijk en aantrekkelijk uit voor iedereen. U kunt vellen van dit ontwerp vinden die eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd. Bruin, wit en goud zijn de overheersende kleuren die je in dit ontwerp kunt zien met verschillende geometrische vormen en prachtige bloemen in het midden.

13. Ontwerp van 3D-vloertegels:

Ontwerp van 3D-vloertegels

Dit ontwerp met 3D-vloertegels is een perfect voorbeeld van geometrisch marmerontwerp. Het heeft een 3D-effect waardoor de vloer er vanuit verschillende richtingen anders uitziet. Dit ontwerp ziet er uniek uit en geeft uw vloer een stijlvolle en opmerkelijke uitstraling. De kleurencombinatie van zwart en wit op de vloer lijkt authentiek en lijkt op het gevoel van een oude filmachtergrond. Het vormt een aanvulling op de antieke meubels die overal in de kamer zijn geplaatst. Het ziet eruit als stappen van de ene kant en diamanten van de andere.

14. Ontwerp van parkeervloertegels:

Ontwerp van parkeervloertegels

De garage of de vloer waar u uw voertuigen parkeert, heeft een vloer nodig die zware lasten kan dragen. Dit ontwerp van de parkeervloertegels is het perfecte voorbeeld van een dergelijke optie waarbij de tegels zijn gemaakt van zwaar materiaal dat van duurzame kwaliteit is met verschillende kleuropties. Opritten, paden, parkeerplaatsen zijn enkele van de plaatsen waar dit soort tegels kan worden geïnstalleerd. Baksteenkleur is de meerderheidskleur die je in dit type ontwerp kunt vinden, samen met de zwarte, blauwe volgende.

15. Ontwerp van tuinvloertegels:

Ontwerp van tuinvloertegels

Mensen met een prachtige tuin in je achtertuin of op je terras hebben dit type tegelontwerp nodig dat zowel padtegels als wat ruimte voor groen bevat. Dit is het beste ontwerp van de tuinvloertegel dat het gebied verfraait met een vierkante cementtegel afgewisseld met een vierkante ruimte voor gras. Dit ontwerp zorgt ervoor dat uw tuin er prachtig uitziet, samen met het bestraten van een pad. Het grasveld absorbeert overtollig water, wat ook geschikt is voor waterconservering!

16. Ontwerp van lobbyvloertegels:

Ontwerp van vloertegels in de lobby

Elke multinational of hotel heeft voldoende ruimte terwijl u binnenkomt, ook wel lobby of doorgang genoemd. Dit is het ontwerp van de vloertegels in de lobby dat indruk maakt op de mensen die naar het gebied komen, waardoor ze meer geïntrigeerd raken door de plek. De basisvloer is van gewoon marmer met een uniek ontwerp in het midden dat contrasteert met de achtergrond, waardoor het er aantrekkelijk uitziet. Dit ontwerp is in donkerbruin en past bij het stagedeelte in de lobby.

17. Italiaans ontwerp voor vloertegels:

Italiaans ontwerp voor vloertegels

Verfijning is wat je krijgt als je een Italiaans vloertegeldesign wilt. Dit ontwerp heeft een witte stenen achtergrond met grijze aderen over de hele vloer, wat de ruimte mooier maakt. Dit patroon maakt uw vloer uniek en verlicht de ruimte. Dit type tegel staat prachtig in woonkamers, lobby’s en is een prominent ontwerp in de Italiaanse tegels. Hoewel witte tegels alomtegenwoordig zijn, maken de grijze aderen het verschil om elke ruimte tot leven te brengen.

18. Baksteen design vloertegel:

Baksteen Design Vloertegel

Dit is een van de beste bakstenen design vloertegels die voor veel doeleinden en op veel plaatsen kan worden gebruikt, zoals steegjes, trottoirs of zelfs op vloeren. Dit soort tegels geeft je een uniek uitzicht waardoor het er rustiek uitziet. Deze tegels zijn duurzaam en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Je kunt ze in verschillende soorten en maten vinden, afhankelijk van je smaak en behoefte.

19. Vloertegel in Spaanse stijl:

Vloertegel in Spaanse stijl

Als u op zoek bent naar een ouderwetse look voor uw huis, dan is deze vloertegel in Spaanse stijl een perfecte optie. Dit type vloer is gemaakt van cement en heeft een afwerking in gebakken klei. Dit soort vloertegels zijn er in verschillende vormen en maten die u kunt aanpassen aan uw smaak en omgeving. Ze zijn ook duurzaam en gaan lang mee. Deze tegels passen bij het interieur van deze ruimte, die de Spaanse cultuur vertegenwoordigen.

20. Ontwerp van terrasvloertegels:

Ontwerp van terrasvloertegels

Dit ontwerp met terrasvloertegels combineert zowel het uiterlijk als het meubilair rondom de ruimte. De vloer is volledig gemaakt van cement vierkantjes met een kleurencombinatie van kleurvarianten van zwart tot grijs, waardoor het een mooie textuur heeft. Als je goed kijkt, staan ​​er kleine vierkantjes aan elk groot vierkant. Maar als je het in zijn geheel bekijkt, lijkt het op een groot vierkant ontwerp. Het meubilair past perfect bij een gelijkaardig kleurenpalet dat je theetijd op je terras nog aangenamer maakt.

21. Ontwerp van gangvloertegels:

Gang vloertegels ontwerp

De corridor is vergelijkbaar met de gemeenschappelijke ruimte tussen de flats die populair zijn in landelijke en stedelijke gebieden. Dit is een van de beste gangvloertegels met een witte marmeren achtergrond met een grote zwarte rand met gouden aderen ertussen. Het binnengebied bestaat uit artistieke hoekontwerpen met een kleurencombinatie van goud, wit en zwart. Het hele patroon van dit ontwerp is eenvoudig maar verfraait de ruimte.

22. Gucci-vloertegels:

Gucci Vloertegels

Gucci is een van de prominente modemerken gevestigd in Italië en maakt veel luxe artikelen. Het is een trend om Gucci-vloertegels in te prenten, waar de ontwerpen van dit topmerk hun plaats in het interieur van ons huis begonnen te markeren. Dit ontwerp lijkt op een mozaïek met rechthoekige tegels die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Verschillende kleuren van de vloer maken het anders en funky uit.

23. Vloertegels in mediterrane stijl:

Vloertegels in mediterrane stijl

De vriendelijke levensstijl komt tot uiting in de vloertegels in mediterrane stijl, waar het gebruik van warme kleuren de boventoon voert. Deze stijl prent over het algemeen natuurlijke materialen in zoals keramiek, hout, enz. Deze vloer is een perfecte optie voor ruw gebruik waar er jarenlang weinig tot geen schade is. Deze tegels zijn slipvast en passen bij het interieur van de ruimte. Gemak, durf en eenvoud zijn te vinden in dit type tegelontwerp.

24. Vloertegel met sterpatroon:

Vloertegel met sterpatroon

Dit is een manier om de anders saaie ruimte op te fleuren waar de vloertegel met sterpatroon al het werk doet. De middelgrote tegels met een witte achtergrond hebben massieve grijze sterren in het midden van de vierkanten. Er is ook een miniatuurvorm van sterren met een soortgelijk ontwerp op alle vier de hoeken van het vierkant. De grijze sterren tegen de witte achtergrond verheffen het ontwerp, waardoor de vloer er elegant en mooi uitziet.

25. Ontwerpen van tegelvloeren voor zwembaden:

Ontwerpen van tegelvloeren voor zwembaden

Ontspanning is waar u aan denkt als u aan een zwembad denkt. Het biedt een plek om te ontspannen, waardoor het een perfecte plek is om tijd door te brengen met vrienden en familie. Dit is een van de beste tegelontwerpen voor zwembadvloeren die niet alleen het gebied verfraaien, maar ook het uiterlijk van water verbeteren. De onderwatervloer is blauw waardoor het water een mooie tint krijgt. Er is een zitgedeelte verheven boven het zwembad met gouden, grijze en witte stukken die een mozaïek vormen, waar stoelen staan ​​waar u kunt ontspannen en genieten van wat rust.

Vloeren zijn een essentieel en integraal onderdeel van elk huis. In tegenstelling tot vroeger is het materiaal van tegels niet beperkt tot keramiek, ze zijn verkrijgbaar in verschillende elementen en kunnen overal in huis worden gebruikt. Met de overvloed aan ontwerpen voor vloertegels in dit artikel, kunt u uw onderzoek doen voordat u begint met het kiezen van de vloertegels voor uw huis.