Това със сигурност се е случвало на мнозина и никой не е сигурен, че сте заключени пред собствената си входна врата. Бързо изнасяте боклуците или се сбогувате с гостите и изведнъж вратата се затръшва. Напразно търсите ключовете във всичките си джобове, но те са в къщата. Доста неудобна ситуация, в която изпадате в паника бързо! И точно в такива ситуации някои ключари се възползват от безмилостен капан за разходи! В този случай ви съветваме да запазите спокойствие и да имате няколко съвета как можете да избегнете кражбата.

Избягвайте евентуален капан на разходите с прости ключарски съвети

Намерете ключарски ключарски съвети

Обадете се на правилния ключар!

Има няколко признака, които могат да се използват за предварително идентифициране на ключарска измама. Виждате ли номер в телефонния указател или в интернет, който започва с "0900" трябва да сте сигурни, че тази услуга ще ви осигури мощна проверка. Компании, чието име започва с "AAA" започнете да плащате, за да сте в горната част на жълтите страници. Затова е по -добре да не им се обаждате. Потърсете нормален телефонен номер и адрес от сериозни доставчици. Ако на място има ключар, по -добре е да отидете при тях.

Колко може да струва една врата?

Според проучване е било определена средна цена, което обаче може да варира в зависимост от федералната държава. През деня в работни дни средната цена е между 60 и 80 евро, а през нощта и на официални празници цената е между 90 и 120 евро. Въпреки ситуацията, сравнете цените и не забравяйте, че местната ключова аварийна служба има по -кратко време за пътуване.

ключарски разходи шлосерски тест

Изяснете предварително фиксираната цена

Обяснете проблема по телефона, тъй като отварянето на заключена врата обикновено отнема на ключаря около 30 минути. Смяната на ключалката обикновено не е необходима. И ако е така, и в двата случая трябва предварително да уговорите фиксирана цена. Коректните спешни служби цитират почасови тарифи и пътни разходи директно.

Поискайте фактура, не плащайте в брой

Когато ключарят е там и ви пуснат обратно, поискайте подробна фактура. Внимавайте за доплащания! Можете да прочетете всичко внимателно и да го подпишете само ако сте съгласни с всичко написано. Никой не може да ви принуди да плащате в брой!

ключарски съвети ключарски разходи

Предотвратете тази ситуация предварително

За да не се налага да търсите помощта на услуга за спешен ключ, за да можете да влезете в четирите си стени, помислете за възможността да оставите дублиран ключ на някой, на когото имате доверие (приятели, съседи). Ако във вашия район има търговец, на когото можете да се доверите, обсъдете цените за аварийно отваряне на вратата с него предварително, дори извън работното време. Вземете визитката му или, още по -добре, запазете телефонния му номер директно в мобилния си телефон.

Пожелаваме ви никога да не попадате в подобна ситуация. И ако го направите, бъдете добре информиран, подготвен и дръжте главата си чиста!

   ключар тест ключарски разходи

ключарски разходи колата отворена