Красивата есен е тук и сега искаме да изследваме и да се насладим на всички аспекти на промяната в живота си. В модата, както и във всички области на нашия живот, искаме да разберем как можем да преживеем този сезон по възможно най -добрия начин. Тази статия е всичко за нововъзникващите тенденции в дамските прически. Обърнахме специално внимание на тези, които са особено женствени и в същото време семпли.

Има много страхотни прически с плитки за спортен вид

Преглед на прическите дами

Дамски прически в стила на 80 -те и 90 -те години

Този есенен сезон можете да се върнете към ретро стила. Например, лицето, което е частично покрито с бретон, се счита за особено модерно. Опашките и аксесоарите в косата също са много популярни в момента. Но тук се стига до малките подробности. Трябва да запазите определено количество модерност, за да изглеждате съвременни.

С понитата, които покриват отстрани лицето, например, не трябва да използвате прекалено много стилизиращ агент. Аксесоарите трябва да бъдат много по-опростени и по-минималистични в сравнение с оригиналите от 80 -те и 90 -те години виж. Така че можете да се обърнете към бижутата от това време, но в никакъв случай не изглеждайте странно и сякаш са пренесени тук от друга епоха.

Дългите цветни нишки остават актуални

Цветни кичури прически за жени

Плитките са модерни, но вижте как!

Плитките са разнообразни и особено практични. Сигурно затова се връщат от няколко сезона. Те вървят особено добре с носталгичния есенен сезон. Те доминират сред женските прически и през 2019 г. Но нека разгледаме по -отблизо кои са особено популярните вариации. По време на представянето на колекцията Prada на седмицата на модата в Ню Йорк, човек изпита особено елегантни варианти, които сякаш бяха вдъхновени от серията Adams. Тоест, косата беше разделена по средата и имаше две странични, елегантни, симетрични плитки. Моделите Max Mara показаха категорично спортен вариант. Това обикновено означава без раздяла и плитка, поставена в средата или леко отстрани на задната част на главата. Плитки са открити и в женските прически на Ула Джонсън. При този вариант косата е разделена отстрани и отново имате две дълги плитки.

Виждаме прическите с конска опашка в много актуални варианти 

Прически жени - страхотна опашка

Разширения в ярки цветове

Тази тенденция всъщност започна през лятото. Стремежът към повече женственост беше съчетан с ексцентризъм и любов към екзотиката. Това доведе до дългите удължения, които сме виждали навсякъде в летните здравни курорти. Но бяхме малко изненадани да видим, че те също бяха на седмицата на модата в Ню Йорк. Очевидно те остават присъстващи като есенна тенденция. Видяхме това в моделите на Феликс Клайн. Да видим дали цветните удължители също ще украсят зимния сезон.

Аксесоарите за коса с голям размер са много навременни

Прически жени бижута плитка

Бижута от скъпоценни камъни

Тази тенденция, разбира се, не е за всеки ден. Но през зимата не липсват тържествени дела. Коледа вече не се чувства толкова далеч и след това идва Нова година. Денят на влюбените и може би един или друг романтичен зимен празник може да бъде повод да си сложите такива аксесоари за коса.

Включени са и минималистичните аксесоари за коса

Прически женски странични бижута

Благородни метални бижута под формата на вериги и панделки

Искате ли да запазите металния блясък в косата си извън специални поводи? В този случай тази тенденция е за вас. Ленти за коса, които приличат на вериги или вериги, които са оплетени с опашки и плитки, са модерен обрат за това как да украсите косата си. Освен това ви позволява да ги държите в добра прическа. Видяхме и много бижута с различни плитки на модните подиуми. Сам Макнийл направи истински композиции от тях за Channel. Преживяхме нещо подобно с Оскар де ла Рента и Кристиано Серано. Това кара женските прически да блестят през есента. Като цяло можем да кажем, че бижутата в косата на женските прически ще се видят напълно много до края на тази година. Това се отнася както за много фините парчета, така и за тези в големи и излишни количества. Можете да изберете и двете.

Още едно вдъхновение за дамски прически с бижута

Растителни орнаменти бижута прически жени

Комбинации от различни цветове и прически

Тенденцията номер 6, до която стигаме сега, са комбинации от различни цветове и текстури. Опашка от 90 -те години и два, вероятно контрастни, цвята биха били идеално решение, ако искате да развеселите настроението си през есента. Комбинирайте права коса в петите и вълнообразни удължения. Между другото, можете също да използвате тези цветове, за да вдъхновявате редовно различни страхотни стилове с косата си.

Комбинирайте различни цветове в косата си

много светло руси прически дами

Креативно използване на вече познатите прически – опашки и прибрана коса

Конските опашки и косата с конска опашка отдавна са класика. Изпитваме ги в особено разнообразни вариации сред есенните женски прически. Що се отнася до опашките, потърсете асиметрични вариации или интересни заплитания. Експериментирате с различни височини на подхода. С прикрепените прически оставяте различни нишки свободни. От една страна, това прави външния вид по -оригинален, а от друга ви позволява да подчертаете лицето си по различни начини. Моделите на Zadig & Волтер и Дион Лий са показали различни дамски прически от този тип.

Споменахме няколко пъти седмицата на модата в Ню Йорк и това е нормално, защото очите на всички съвременни ентусиасти в момента са приковани към нея. Голяма част от изображенията също са свързани с него. Желаем ви много забавление и вдъхновение, докато превъртате надолу!

Актуални са и женските прически, вдъхновени от семейство Адамс 

Прически жени руса идея

Раздялата може да се постави отстрани 

Прически дами страхотно лице

Актуално е да се сдвояват различни текстури

Прически жени вълнообразни и прави

Излишъкът от бижута тази година не принадлежи само на косата

Прически жени бижута плитка

Понита като тези от 80 -те са също толкова актуални

Прически дами русо пони

Много извънгабаритни вериги държат прическите заедно

Прически за жени метална лента

Прически за жени бижута коса

Можете да заложите и на този вид ретро бижута

Прически дамски страхотна група

прически за къдрава коса дами

Аксесоарите за коса ще накарат дамските прически да блестят през есента

Идеи за опашка Идеи Прически Дами

Или можете да носите летния усет със себе си 

много фини къдрици прически дами