Есенно-зимната колекция на Prada за 2019/2020 беше представена само преди няколко часа. Той беше показан в Милано вчера, на 21 февруари. Снимките от голямото модно ревю се разнесоха светкавично по целия свят. Експертите със сигурност ще обсъждат това много през следващите няколко седмици и месеци. Имаме и достатъчно време да се вдъхновим от него за следващата есен. В тази колекция преживяваме много провокативен сблъсък с класическата музика. Между другото, ние също изпитваме нещо подобно в много от другите луксозни колекции този сезон!

Очакваме с нетърпение идващата есен с нейната военно зелена визия

модни тенденции с военна визия

Prada – есен / зима 2019/2020 – Щастлив дори в мрачни цветове

Само като нарушите правилата на класическата музика по невероятно стилен начин, вие показвате, че наистина сте запознати с нея. Имаме толкова много черно и сиво, че заплашва да стане скучно. Но не става!

Защото с оригиналните кройки, творческото използване на размерите и изненадващите акценти, най -накрая избягвате мрачното настроение. Сякаш Prada искаше да ни каже с тази колекция „Добре дошли в мудното есенно настроение – можете да бъдете щастливи и игриви дори този сезон“. Очевидно филмовата индустрия и изкуството, наред с други неща, вдъхновиха художествените акценти.

„Класически“ черен костюм – кройките и размерите бяха много креативни!

модните тенденции се изпълняват с черен костюм

Изяви на модели по време на шоуто на Prada в Милано

Представянето на новата колекция Prada също привлече вниманието на медиите чрез интересните изяви на моделите. Дрехите от луксозната модна марка бяха произведени между другото Кара Делевин и Джиджи Хадид. За това шоу на Кара Делевин изчезнаха красивите й вежди. Тя просто го покри, но изглеждаше, че щеше да го обръсне напълно. Това е доста смела провокация към нейната красота и всъщност има страхотен краен ефект! Джиджи Хадид и други модели направиха същото специално за това събитие.

Няколко модела вървяха по подиума със скрити вежди, които изглеждаха като обръснати

Пуловер и рок мода тенденции цветни акценти

 Есенно -зимните тоалети от Prada съчетават контрастни настроения

модни тенденции научнофантастичен филм

Можете да почувствате магията на есента в модното шоу на Prada

модни тенденции много блестят на подиума

Колекцията показа, наред с други неща, разнообразието от зелени цветове

страхотни модни тенденции за зелени дрехи

Prada провокира традиционното възприемане на красотата с актуалната колекция есен/зима

Prada -Пристижения и преден ред: Седмицата на модата в Милано есен / зима 2019/20