Athleisure style – за модната тенденция и нейните златни правила

Мултифункционалността доминира в актуалните модни тенденции. Липсва свободно време и искаме да инвестираме ресурсите си в нещо смислено. Никой вече не може да бъде роб на тенденциите. Нуждаем се от подобни тенденции за всеки повод – професионални и развлекателни, нещо различно за обличане, което бавно отива в миналото.

Колко често сте отменяли среща с приятели в кръчмата, защото не ви се явяваше в костюм? По същата причина може да не ходите на работа пеша, въпреки че работата не е толкова далеч?

Или какво да кажем за това: бягате ли със спортни дрехи до фитнеса или басейна, тренирате един час, обличате ли други спортни дрехи и отивате на работа така? Това би било много по -лесно, отколкото да се налага да носиш костюм или официална рокля. Защото те просто не са толкова лесни за грижи, колкото спортните дрехи.

Актуални модни тенденции – не сте в настроение за костюм? Е, тогава … просто преминете спортно из града!

идеи за актуални модни тенденции

Новите модни тенденции все повече ни доближават до тези желания и през 2020 г. ще преживеем още един връх. Това мислят много модни експерти.

Вече живеем по начин на свободното време. Терминът е комбинация от термините лека атлетика и свободно време. Отнася се за дрехи, които са подходящи както за свободното време, така и за ежедневието в офиса, както и за спорт.

Някои отиват още по -далеч и носят част или цялото спортно облекло дори при официални поводи.

Ще надделее ли тази модна тенденция? Нашата прогноза е: Определено да! Защото съвременните хора ценят свободното си време и искат да спечелят повече от него за себе си.

Спортното облекло е на мода през 2020 г. и ще ви накара да изглеждате свежи и модерни

актуални модни тенденции свежа перспектива

Но промяната е много силна и би било по -малко стресиращо за всички заинтересовани да я осъзнаят по -бавно. Нашето мнение също.

Следните златни правила ще направят тази трансформация възможна, но и ще ви предпазят. Така че не се стресираме с негативни реакции от колеги или шефове.

Актуални модни тенденции – изберете подходящи дрехи за сезона

актуалните модни тенденции изглеждат модерни

Има и сезони за джогинг панталони. Ако сложите летни панталони през зимата, това изглежда смешно и неподходящо. Не правете това, дори и да ви е най -удобно. През зимата неутралните и тъмните нюанси са особено добро решение. Заедно с ботушите те могат да изглеждат като нормални панталони. Така че може изобщо да не бъдете забелязани.

Смес от функция и мода

актуални модни тенденции нова мода

Спортната мода има смисъл само ако улеснява живота ви. Това е и основният аргумент за пускането на Athleisere Style сред модните тенденции. Инвестирайте в красиви и функционални рокли.

Изберете подходящи аксесоари

актуални модни тенденции Нова година

Само с подходящо бижу можете да промените визията си от спортна в подходяща за ежедневието. Модерните чанти, гривни или колани имат такава сила. Такива експерименти са просто забавни и внасят в живота много простота.

Актуални модни тенденции – пазете се в определени граници

актуална нова мода

Можете също да отидете в ресторанта със страхотни спортни дрехи. Но със сигурност не искате да се появявате със спортен сутиен, нали? И панталоните също биха били по -добри от шортите. Второто всъщност не работи …

Придържайте се към неутралните цветове

актуални модни тенденции спорт елегантен

Спортното облекло има много аспекти или отличителни черти. Цветовете и кройките са част от него. Ако искате да сте сигурни, отидете на неутрални нюанси. Така че имате повече възможности за комбиниране и можете също да скриете спортния характер, така да се каже. Защото понякога става необходимо. Между другото, можете също да си позволите повече свобода в модела с неутрални цветове.

Актуални модни тенденции – какво представлява стилът на свободното време??

спорт и стил елегантни актуални модни тенденции

Предимствата пред останалите модни тенденции са много. Спортните дрехи са по -здрави. Ние сме по -щастливи, облечени в стил на свободното време и следователно по -ефективни. С него можете да спорите точно вашия тоалет за офиса пред вашите колеги и шефове.

За жените този стил означава повече самочувствие, младост и скрива физическите недостатъци. Доброто спортно облекло може да направи това и много добре.

Актуални модни тенденции – следвайте нашите съвети за зашеметяваща визия

актуални модни тенденции

Актуални модни тенденции – модерната визия 2020 

актуални модни тенденции жените пролет

Вече живеем по начин на свободното време

спортни елегантни актуални модни тенденции жени

Актуални модни тенденции – можете да отидете и в ресторанта със страхотни спортни дрехи

актуални модни тенденции интересни идеи

От фитнеса направо до работа

актуални модни тенденции нови идеи

Актуални модни тенденции – съвременните хора ценят свободното си време и искат да спечелят повече от него

актуални модни тенденции нов облик

Подходящите дрехи за сезона са задължителни

облекло с актуални модни тенденции

Актуални модни тенденции – всеки ще ревнува от вашия личен стил

съвети за актуални модни тенденции

Актуални модни тенденции – с нашите съвети никога няма да сгрешите

спортни стилни актуални модни тенденции

За жените този стил означава повече самочувствие и младост

спортни дамски дрехи актуални модни тенденции

Актуални модни тенденции – можете да изглеждате екстравагантно и модерно без много усилия

актуални модни тенденции жени 2020