Феновете на анимационните филми на Дисни наистина могат да очакват с нетърпение 2019 г. Много страхотни продукции са почти завършени и ще бъдат представени на голям екран по -късно тази година. Дъмбо вече е там, както и трейлърът на очакваната с нетърпение Малефисента 2. От няколко дни трейлърът на другата анимация на Дисни за тази година – филмът Аладин – се разпространява с голяма скорост.

Аладин – една от най -известните истории на Ориента

Изглед на лампа Аладин

За какво е филмът на Аладин за 2019 г. от Disney

Във филма Аладин на Дисни добре познатата приказна история е разказана отново в анимационен модерен вариант. Жасмин и забавният дух също присъстват и придружават смелото и очарователно момче от улицата в неговите приключения. Трейлърът разкрива страхотно представяне от пустинния пейзаж.

Изпитваме и впечатляващи ефекти, които не намаляват основния образ на историята. Модерно, но все пак вярно на традицията представяне на историята на Аладин. Филмът е заснет в Лондон, а пустините представляват пейзажи от Йордания.

Трейлърът на филма за Аладин 2019 е тук

рекламирайте от трейлъра

Кои звезди са във филма??

Кои звезди са поели главните роли? Уил Смит е призракът от лампата, Мена Масуд е Аладин, а Наоми Скот получи ролята на Жасмин. Навид Негабан е султанът, а Насим Педрад – най-добрият приятел на принцеса Жасмин. Други участващи актьори са Marwan Kenzari, Billy Magnussen и Numan Acar. Филмови продуценти са Дан Лин и Джонатан Айрих, с Марк Плат и Кевин Де Ла Ной като изпълнителни продуценти. Бендж Пасек, Менкен и Джъстин Пол са отговорни за песните във филма на Аладин, които със сигурност ще бъдат хит сами по себе си след това.

Уил Смит играе призрака в трейлъра на Disney Aladdin през 2019 г.

призракът на Дисни иска ковач

Аладин вдига лампата – всеки ще разпознае тази сцена

Дисни аладин лампа 2019

Пустините на Йордания служат като модел за този пейзаж

desert aladdin dinsney

Жасмин и Аладин в сцена от филма за Аладин през 2019 г.

Жасмин и Аладин на пазара