Досега ви показахме разнообразни идеи за дизайн на нокти – от опашки на русалка, които приличат на опашки на русалка, до нокти, украсени със знаменитости и много, много повече … Но има нова тенденция за нокти, която всъщност е преоткрита версия на стара тенденция. Ноктите за бейби бумър бяха преди около десетилетия, но старият дизайн на ноктите просто се преоткрива и освежава.

Какво представляват бейби бумър ноктите?

Нокти бейби бумър нокти омбре камъни

Новата тенденция в дизайна на ноктите се нарича baby boomers

Нокти бейби бумър нокти бяло розово цветно омбре

Името „бейби бумър“ е малко объркващо, защото терминът бейби бум е свързан с нашите майки и баби. Всъщност тенденцията за ноктите е кръстена на следвоенното поколение, защото еволюира от класически френски маникюр и датира от около 40-те години на миналия век. През това време (годините на бейби бума) беше популярно да се боядисват ноктите в нюанси на бяло и розово.

Идеи за дизайн на нокти в розово и бяло

Изтънчени нокти Babyboomer прави нокти сами

Градиент в нежно розово и бяло

Тенденция за ноктите на бебето бум в бяло розово омбре

Ноктите за бебешки бум са перфектната комбинация от минималистично изкуство за нокти и вечен стил. Новата тенденция на ноктите, известна още като “френско омбре” или “френско избледняване”, е основно нов обрат в класическия френски маникюр. Докато традиционният френски маникюр има светлорозова основа с очертани, контрастни бели върхове, розовото и бялото на бейби бумър ноктите се смесват заедно и това създава безпроблемен градиент или, с други думи, омбре ефект.

Класически френски маникюр

Нокти бейби бумър нокти къси нокти тенденция френски маникюр

Френски маникюр с разлика – омбре ефект и лъскави акценти

Нокти за нокти бейби бумър камъни омбре

Страхотното в тази тенденция е, че ефектът омбре прави ноктите ви да изглеждат по -дълги. Това е перфектният стил за бързо растящи нокти, тъй като основният цвят е много близо до естествения ви тон на ноктите и затова е трудно да се види.

Модерните бейби бумър нокти пасват на всяка форма на ноктите и могат да бъдат оформени до точки, квадратни или заоблени, в зависимост от личните предпочитания. Някои жени също обичат да добавят малко блясък за искрящ обрат. Универсалността на този дизайн на ноктите наистина е един от най -добрите му предимства. Можете да носите бейби бум нокти с всяко облекло.

Ефектите с блясък усъвършенстват омбре дизайна на ноктите

Нокти бейби бумър нокти бял розов блясък

В момента тази тенденция е много популярна във Франция, Германия и други части на Европа. Но е въпрос на време да се разпространи по -нататък. Перфектната комбинация от минималистичен дизайн на ноктите и класически френски маникюр завладява сърцата на жените по целия свят. Ако сте един от тях и сте ентусиазирани за бейби бумър ноктите, направете ноктите си във френския омбре вид. За да обясните по -добре на вашия маникюрист или да покажете какво искате, разгледайте следните идеи за дизайн на ноктите. Специално за вас създадохме галерия от картини с нокти за бейби бумър. оставете се да се вдъхновите!

Лъскави камъни, използвани като малки акценти

Нокти бейби бумър нокти тенденция къси нокти

Вижте следните примери за бейби бумър нокти …

Дизайнът на бейби бум ноктите бяло розово нова тенденция в дизайна на ноктите Бебешки бум нокти дизайн бяло розово Бебешки бум нокти бяло розово нова блестяща тенденция в дизайна на ноктите Бебешки бум нокти бяло розово нова тенденция в дизайна на ноктите Бейби бумер нокти нова тенденция в дизайна на ноктите с ефект на блясък фини нокти бейби бумър нокти камъче акцент фини нокти на ноктите на бебето бум Омбре дизайн на ноктите на ноктите за бейби бумер Тенденция в дизайна на къси нокти за бейби бумер Нокти бейби бумър нокти къса тенденция Нокти бейби бумър нокти тенденция в дизайна на ноктите Нокти бейби бумър нокти бял розов нов дизайн на ноктите Нокти бебе бум нокти бяло розово нова тенденция в дизайна на ноктите Нокти на ноктите за бейби бумър бяло розово омбре с бадемова форма Нокти за нокти бейби бумър фин дизайн на ноктите Идеи за дизайн на къси нокти за бейби бумър Нокти за нокти бебешки бум къси нокти дизайн омбре блясък Нокти за нокти бейби бумър дизайн на ноктите омбре френски маникюр Нокти за нокти бебешки бум дизайн на ноктите омбре блясък Ноктите за нокти бейби бумър дизайн на ноктите камъче акцент