Много ли струва красотата? Много козметични компании разпространяват това послание. Инвестирането в висококачествени продукти за грижа определено си заслужава. Но това не е необходимо толкова често, колкото ни се предава. Освен това помага в много ограничена степен, ако не знаете правилните правила за ежедневна грижа. Дългите мигли са много добър пример, който илюстрира това. Има редица естествени и прости съвети за грижа, които ще придадат на миглите ви естествена красота. И това е правилната основа за стилизиране на идеи с висококачествени продукти за грим! Необходимостта от скъпи продукти за грижа и козметика е сведена до минимум.

Разресвайте и масажирайте редовно миглите си!

Сресвайте и масажирайте дълги мигли

Разресвайте и масажирайте дългите мигли

Чудили ли сте се защо изобщо има малки гребени за мигли? Не, грижата за тези неща не е преувеличена! Това е навик за няколко минути и както всяка друга коса, това ще накара миглите да растат по -бързо, по -плътни и по -равномерни.

Повтаряйте този грижовен навик ежедневно за период от няколко седмици и със сигурност ще забележите огромна разлика в крайна сметка. Миглите могат не само да се разресват, но и да се масажират. В допълнение към голямото отпускане на очите ви, той ще стимулира и космените фоликули. По този начин миглите ще растат по -добре и разбира се ще изглеждат много по -хубави.

Има различни съвети за грим за дълги мигли

идеи за кафяви очи с дълги мигли

Различни продукти за грижа като маски за дълги мигли

Зехтинът и вазелинът са само два от многото различни примери за подходящи продукти за грижа за миглите. Кокосовото масло, този универсален продукт за грижа за красотата, е друга чудесна идея. Между другото, на пазара има спирали за мигли с различни натурални продукти за грижа – така наречените серуми за мигли. Ако за вас е по -лесно да се грижите, тогава можете да ги вземете! Можете да използвате една или две капки от тези или други масла за грижа и да ги масажирате в миглите си. С вазелин се нуждаете от малко повече, но не и много. В идеалния случай трябва да нанасяте маслата за грижа преди лягане. Вазелинът може да се носи и през деня и това ще подчертае миглите. Няма да имате нужда от грим за миглите в ежедневието. По този начин вие защитавате естествената си красота и можете да използвате само скъпи и винаги донякъде вредни козметични продукти при специални поводи.

Миглите са един от най-важните детайли на грима

дълги мигли сиво-сини очи

Здравословно хранене

Здравословното хранене винаги е било популярно и много универсално средство за грижа за красотата. Ако искате по -красиви, по -дълги мигли, има определени продукти и съставки, на които трябва да обърнете повече внимание. Със сигурност се нуждаете от много витамин Е, а протеините също са жизненоважни. Витамин Е може да се приема като хранителна добавка или да се прилага директно върху миглите. Разбира се, протеините трябва да се набавят от подходящите хранителни източници. Освен това биотинът е много важен за добрия растеж на косата и миглите. Тази съставка е известна още като витамин Н или коензим R2. Други хранителни съвети включват получаване на адекватни аминокиселини и антиоксиданти. Статиите за здравословно хранене ви учат как да си набавите достатъчно от тях, но вече можете да запомните следния списък с елементи: цитрусови плодове, авокадо и листни зеленчуци.

Предпочитате ли да подчертаете очите или устните си? Това работи чудесно с натурални продукти за грижа!

очна линия и дълги мигли

Тенденции в оформянето на мигли

Добре поддържаните дълги мигли също могат да бъдат прекрасно оформени. За да не разваляте миглите си, абсолютно трябва да си вземете хубава четка, която е нежна към миглите. Важно е да знаете добре формата на миглите си. Подходящи са различни четки, в зависимост от това дали имате прави или чупливи мигли. Основни съвети по тази тема могат да бъдат намерени в много статии, включително и тази с Брижит.

Както при всички видове грим, има някои тенденции в оформянето на мигли. Тази година е модерно горните мигли да се подчертават много повече от долните. Трябва да се постигне особено висока плътност. В крайна сметка искате да постигнете очарователен ретро вид като този на снимката по -долу!

Такива мигли са ярост в момента!

тенденции на миглите

Бъдете внимателни с нанасянето на грим

сиви очи дълги мигли

Съветите за грим за миглите често разчитат на контрасти

ясен вид дълги мигли

Разчитайте на естествени грижи и чак тогава на изкуствени средства!

дълги мигли при козметичката

Друг пример за красиви естествени мигли благодарение на страхотните грижи и съветите за грим

дълги мигли сини очи

Изкуствените разтвори за дълги мигли трябва да бъдат допълнение към естествената грижа

дълги мигли интересна симетрия

идеи за дълъг миг с висок контраст

дълги мигли изкуствен грим

Винаги се грижете за миглите си, когато следвате съвети за красота

дълги мигли с клещите

дълги мигли с грим

дълги мигли страхотна спирала

Намерете най -подходящата четка за вашите мигли!

розова четка за дълги мигли

красиви сенки за мигли и дълги мигли