Живеем в много вълнуващи времена, когато става въпрос за анимация. Или може би в нещастна! Последното може да се отнася за родителите, чиито деца са обсебени от Frozen. Защото втората част от анимацията може да се види в кината от 1 март. Ето основното нещо, което би било добре да знаете за Анна, Елза, страхотната филмова музика и всичко свързано с Frozen.

Frozen 2 – продължение на анимацията, спечелена от Оскар

замразени 2 всички с елените в средата

Трейлърът

Преди няколко дни Disney пусна трейлъра Frozen 2. Това включва Елза, Анна, Кристоф и Олаф. Тук отивате да търсите древната мистерия на кралството. Производителят Питър Дел Вечо Той обещава, че тук ще бъдат отговорени на много въпроси, които бяха оставени отворени в първата част.

Елза, Анна и Кристоф имат много важна мисия

замразени 2 трима от главните герои

На кого принадлежат гласовете??

Разбира се, всички сме любопитни да разберем на кого принадлежат великите гласове във филма. Принцеса Елза има гласа на Кристен Бел и Анна от Идина Менцел. Гласът на Олаф беше възложен на актьора Джош Гад. Това е симпатичният снежен човек, който преследва мечтите на всеки родител по целия свят. Много здравият и стабилен герой – Кристоф от своя страна е поет от актьора Джонатан Гроф.

Елза и Ана също се държат заедно във Frozen 2

елза и ана замразени 2

Екипът на продуцента

В Frozen 2 Дженифър Лий и Крис Бък се завръщат. Дуото вече получи Оскар за най -добър анимационен филм. Работите със сценариста Алисън Шрьодер. Това вече имаше голям успех със „Скрити фигури“ за Universal и Кристофър Робин за „Дисни“.

Frozen 2 със сигурност ще бъде един от най -успешните филми на Дисни за всички времена

пет от великите герои, замръзнали заедно 2

Новите песни от Frozen 2

Песните на Frozen 2 са създадени от двойката Кристен Андерсън-Лопес и Робърт Лопес. След големия успех на първата част вероятно не е чудно, че те също са били наети за Frozen 2 и че вече са направили нещо за късометражния филм Frozen Fever и мюзикъла на Бродуей след Frotzen Musik.

Всичко говори за факта, че големият успех на Frozen ще бъде продължен от Frozen 2! Ние от екипа сме развълнувани от това. И с теб?

Замръзнал – Перспективата на кралството

изглед към замръзналото кралство 2

Една от най -сладките сцени от филма Frozen

замразени 2 Scheemann елза и ана