От няколко години календарът на Pirelli е символ на достойното показване на истинска женска красота. Очевидно авторите отдавна са извън клишетата и изобразяват жените по много индивидуален начин. Известните личности и тяхната харизма излизат на преден план и унищожават всяка повърхностност. Освен това всеки календар на Pirelli е интересна приказка сама по себе си. Годишният му успех до голяма степен се основава на неговите интересни и задълбочени концепции. Например календарът на Pirelli за 2020 г. е истински шедьовър по рода си.

Клер Фой перфектно показва драмата на влюбената Джулия

Клер Фой Пирелли Канелдер 2020

Творбата на Шекспир като вдъхновение за Pirelli Calendar 2020

Мотиви от Шекспир и особено от драмата му „Ромео и Жулиета“ характеризират календара на Пирели за 2020 г. Актрисите от най -висок ранг се завръщат. Всички те са Юлия и тълкуването й. Портретите на актрисата показват различни варианти на емоционалното преживяване, което провокира връзката с Ромео.

Болестта по любовта и скръбта и неосъществената любов могат да имат толкова разнообразни ефекти! Фотографът Паоло Роверси дСпоред собствените му думи той открива нещо много невинно и наивно в опита на Джулия. Нещо истинско. Портретите на актрисите кореспондират силно с неговото твърдение.

Миа Гот на снимката в дизайнерско облекло, което преосмисля историческите дрехи

календарът на Pirelli с mia goth

Универсалността на емоционалното изразяване

Изображенията в календара на Pirelli за 2020 г. са невероятно разнообразни. Любопитно очакване и решителност изразяват някои от образите. Актрисите бяха представени предимно с драматични, страдащи изражения на лицата си. Поради това те изглеждат по -малко исторически, а по -скоро ни напомнят за начина, по който човек скърби за изгубена любов в ерата на депресията. В други записи почти не усещаш мъката и става дума повече за дързостта да се противопоставиш на нормите и семейството. Има обаче само репрезентации, които изглеждат истински и автентични по свой собствен начин.

Тази работа със Stella Roversi е шедьовър на черно -бялата портретна фотография

фотография календар на pirelli 2020 stella roversi

Календарът на Pirelli 2020 – Пътуване през историята и човешките емоции

Календарът на Pirelli за следващата година е пътуване през много измерения. Единият показва отношение към любовта в различни епохи, различни виждания за женската красота, няколко психологически портрета. Възможен подарък, който носи естетическо удоволствие, но и мотивира за размисъл. Може да е идеален както за жени, така и за мъже! Феновете на модерното изкуство и фотография, разбира се, ще оценят особено това произведение.

От нашите снимки можете да разберете кой е там!

Индия Мур в портрет, който показва вдъхновение, любов и тъга едновременно 

календар от pirelli indya moore

Кристен Стюарт зад кулисите на снимките за календара на Pirelli за 2020 г.

Кристен Стюарт 2 календар 2020 календар на pirelli 2020

В лицето на Кристен Стюарт можете да видите чувственост и тъга едновременно

Кристен Стюарт календар за модерно изкуство Pirelli 2020

Този цвят, заснет от Розалия, предава тъга и страст

Розалия a pirelli календар за следващата година